İlişkimizin hiçbir oluru yok mu? Ne yapmalıyım bilmiyorum

Erkek arkadaşın sana hiç söylemeden de devam edebilirdi.Bir suç işlemiş tabiki affı yok ama en azından senin hayatını da karartmak istemiyor.Kimse zaten yeni tanıştığı insana sabıkam var demez ama keşke daha erken söyleseymiş .

Erken söylese dahi sen ondan ayrılmazdın gibi ama neyse

Adam daha evlenmeden sınava hazırlandığınız süreçte olduğunu bildiği halde hayatınızı mahfetmeye başlamış . Evlenseniz neler yaşatır bakalım
Eninde sonunda atanırsın bu yıl olmasa seneye atanırsın en azından bir umudun var senin yerinde olmak isterdim bende o bile yok dedi. Demek ki aylardır bile bile bekletiyordu beni bu sürecin sonuna gelirken yıprattı. Bunları sorduğumda sürdürebilirim sanmıştım ama olmuyor yapamıyorum sana kötü davranıyorum bekle zamanla geçer bu hislerin ve çok daha iyisiyle karşılaşırsın kendine iyi bak dedi gitti. Gerçekten hiç sevmediğini düşünüyorum ama çok iyi oyun oynamış cunku inandırıcıydı uzak şehirlerdeyiz yanıma geldi benim icin calıstı ben sevdiğini sanıyordum bir anda böyle olunca boşluğa düştüm

Boşver sınavına odaklan mesleğine başla ve sen haklıymışsın sensiz daha iyiyim modunda takıl

Ayrılabilirdim ben bilmiyordum bana hep ders çalışıyorum birlikte yapacağız gibisinden konusuyordu sürecimiz birlikte devam ediyordu. Beni görmek için uzak şehirden yanıma gelince bir ay zor bir işte benim için çalışınca ne bileyim yani seviyor diye düşündüm daha çok bağlandım. En basta olsa zaten ayrılırdım bir his beslemediğim zaman

Bu zamana kadar 8 ay neden bahsetmedi de bir anda bunu söylüyor sizce de bir ilişkinin ortasında hemen bırakamamam normal değil mi sevdiğim biri çünkü.

Boşver sınavına odaklan mesleğine başla ve sen haklıymışsın sensiz daha iyiyim modunda takıl
Evet bunu yapmam gerek şuan çok güç gözükse de en azından rol yapabilirim bir süre. Yani bunları anlattığında o sözlerini duyduğumda ağlamamak için zor durdum çünkü bana aşkı boşver unutursun başkası olur falan dedi sevmemiş ya da soğumuş da olabilir. Ben de hayatıma bakıcam başka yollar denicem özel kurumlara başvuracağım dedi. Ben sadece bu konuyu bu kadar geciktirmesine ve bana uzun süre rol yapmasına üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…