İlişkimizin hiçbir oluru yok mu? Ne yapmalıyım bilmiyorum

Ne iftirası ya cidden böyle şeylere inanıyormusun gercekten arkadaşımın arkadaşı var kiz 21 yaslarinda adam içeri her girip cikmasinda kizi hamile bırakıyor kiz temizliklere gidip dileniyor bilmem napiyor karnini doyuruyor sonra adam tekrar çıkıyor kocamda kocam diyor iki ay gecmeden adam yine giriyor iceri maddeden hirsizliktan kadin yine hamile düşünün artik 21 yaşında 3 çocuğu var acımıyorum cidden böylelerine sende git evlen kocamda kocam de hala nasil düzeltebilirim diyosun abi ne yiyip ne içiyorsunuz bir kere geliyorsunuz su hayat a hiç mi kıymetiniz yok kendinizde

Buradaki bazı üyeler kafayı yemiş, onu anladım. Adamdan ayrıldığında arkana bakmadan kaçmak yerine bi de özlüyor musun? Allahtan belanı mı istiyorsun acaba

Belanı arıyorsun gibi geldi

Dünyadaki son adam oymuş gibi davranmayı bırak. Gerçek dünyaya dön.
O adamı sevdiğin kadar kendini sev, sınavına çalış. Hayatını kurtar
Ben ilişkilerde biraz fazla bağlanıyorum uzun yıllar sonra ilk defa biri olunca ona baya anlam yükledim. Cümlelerinizde haklısınız ama şuan ilişkim yeni bittiğinden midir çok duygusalım. Bütün bunlar sona erecek ama benim atlatma sürecim uzun oluyor genelde. Sınav sürecinde olduğum için de sosyal hayatım da kısıtlı. Gerçekten zor günler geçiriyorum inşallah sona erer

Hayatım başkasını bulmuştur üzülme bu kadar. Erkekler karşı tarafı düşünecek kadar ince değiller
Başkasını bulsa ona da bir gelecek vaat edemeyecek bu sözleriyle zaten sabıka kaydı varsa mümkün değil. Hayatım boyunca ağır işlerde çalışacağım atansam bile memur olamam sana layık olamam seni üzerim dedi bitirdi

Allaha şükürler olsun diyin geçin
Tada Ya sizi kandırıyor hayatında başkası var

Allaha şükürler olsun diyin geçin
Tada Ya sizi kandırıyor hayatında başkası var
Bana arşiv kaydı olduğuna dair belge attı koşullu salıverilme falan yazıyordu hapse de girmemiş ama kardeşinin olayı yüzünden ailede diğer kardeşleri de kendisi de zarar görmüş hiçbir şekilde ben kendi bölümümden atanamam bir geleceğim yok dedi

Kasten adam yaralama kaydı olan adama güvenecek misin ? Delirmiş olmalısın.

Ohoooo sen kendini böyle kabul edersen daha 5 yıl yas tutarsın.

Beyin öyle bir şey ki kendi söylediğin yalana bile inanır.
Ben güçlüyüm de.
Çabuk toparlarım de.
Ben daha iyilerine layıgım de.

İnanmiyorsan bile bunlari kendine tekrar et.

Ne demek duygusalım, uzun sürer unutmam bikbikbik... Bırak drama quennligi

Hep duygusaldık, bu hayat duygu muygu bırakmıyor. Kendini değiştirmezsen daha çok üzülecek konun ve ömrün olur.

Kendini sev, zaten başka kimsen yok

Kasten adam yaralama kaydı olan adama güvenecek misin ? Delirmiş olmalısın.
Benim tam anlamadığım bir kısım var. Kendisi kardeşinin olayı işlediğini adamın kulağına kardesinin sopayla vurduğunu söyledi.
Sonra aileye haber verildiğinde bakmak için gittiğini ve ordaki adamın ailedeki sorunlu olduğu kişileri, kendisini de şikayet ettiğini söyledi. Zaten görüntü kaydı yok mu diyorlar olması zor ihtimal çünkü olay köyde yaşanıyor. Kardeşi öfke kontrolü olmayan biriymiş ama diğer kardeşlerini ve kendisini de tanıyorum sakin insanlar. Karşı taraf elinde bir delil olmadan şikayet etse yine de sevgilimden şikayetçi olabilir mi. Bunu da öğrenmek istiyorum

Doğrudur ya da yalandır bilemem seni sevmiyor açık açık da sevmiyorum diyemiyor bahane uyduruyor anla artık.

Bazı şeyleri üstün körü ve çarpıtarak anlatmış. Olayı gerçekten bilmek istiyorsan git sor UYAP tan oku dosya karar herşey orada kardeşim. Ben bazı şeyleri size söylemediğini düşünüyorum bu bir.

İkincisi malesef bacım memur olamıyor. Ama bir af gelir Rahşan affı gibi ki en son 1999 da geldi ve memurluktan atılanlar bile döndü. İnşallah devlet bu hakkı verir çünkü böyle binlerce insan var ve ben insanların şansı hak ettiğini düşünüyorum.

Allah hakkında hayırlısıni versin inşallah diyorum

Ne farkeder? Kardeşi yapmış olsa bile sabıka kaydı olması gerçeğini değiştirmeyecek bu,
amacım sabıka kaydı olanları ayrıştırmak falan değil yanlış anlaşılmasın hayat bu insanın başına her şey gelebilir,
ama öyleyken şöyle oldu böyleyken öyle oldu kardeşim yaptı bana iftira atıldı tavşan dağa kaçtı dağ yandı falan filan.
8 aylık ilişki için neden bu tantana, sıkıntılı bir durum işte Allah karşınıza çıkarmış, üstelik sizi sevmiyor belli ki, hayırlısı diyip devam edin.

Tabi toplanıp birini dövdük diyemezdi, halen saf gibi inanıyor musun?

sevmiş olsaydı da bırakmazdı.

Bile isteye birini yaralamış biriyle hiçbir şekilde oluru yok mu diyorsunuz, siz kendinizde misiniz? 8 ay da kimseye bu kadar bağlanmayın. Allaha şükredin yolunuza bakın.

Tabi toplanıp birini dövdük diyemezdi, halen saf gibi inanıyor musun?

sevmiş olsaydı da bırakmazdı.
Ama babasına da sicil kaydı işlenmiş çok yaşlı biri olay anında orda bile değilmiş. Ailede 3 kişiye o kişinin sorunlu olduğu kişilere yapılmış. Gerçekten ne düşüneceğimi bilemedim bir arkadaş uyaptan sorgulanabilir dedi nasıl yapılıyor ben yapabilir miyim benimle paylaşılır mı. Böyle bir durumda sevse de bırakmayıp ne yapılabilirdi ki ailem kabul etmez ben edemem ben öğretmen olarak atanmak istiyorum onun tek çalışacağı yer ağır işler inşaat gibi yerlermiş hiçbir yerin almayacağını söylüyor. Ama sadece çok vaktimi harcadı 8 ay yani başından bilseydim bırakırdım bu kadar bağlanmadan

Bazı iş yerlerinin eski hükümlü alma zorunluluğu oluyor. Çalışmaya gönlü yok. Sen fark etmiyorsun ama Allah koruyor şuan seni. Orada olmayan birine nasıl ceza verilir. Mümkün mü… masallara inanmayı kesin. Ayrılmış bitmiş. Terapiyle atlatın.

KOnu sahibesi kızma ama sen de amma yapışıkmışsın adam başımdan gitsin diye sabıka kaydı atmış Normal, aklı başında bir insan evladı sabıkam var hapse girdim diyince zaten kaçardı ama sana yeterli gelmemiş anladığım kadarıyla adam çık git diye belge atmış

Son düzenleme:
Adam daha evlenmeden sınava hazırlandığınız süreçte olduğunu bildiği halde hayatınızı mahfetmeye başlamış . Evlenseniz neler yaşatır bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…