- 16 Ağustos 2016
- 255
- 85
- 98
- Konu Sahibi boncuukgooz
-
buhafta sonu gisecegi izinde abisinin de nişanı var ama bilemedim oda olabilirbelkı aılevı bır durum var ama sana anlatamıyor. daha yenı ılıskınız bu yuzden gorusmuyor olabılır ... o sana yazmıyorsa sende yazma yazarsa aynı sekılde cevap verırısın .. Bence cok ustune dusme zaman ver..ne oldugunu bılmıyorsuın
Ben wp durumundan unutamadığı biri olduğunu,seninle denediğini ama yapamadığını düşündüğünü anladım..Bide bazen kin tutuyor ben biseyek kızıp onunla konuşmasam oda bidaki sefere yapıyor bu bulusmamizdan once engel yediğim tartismanin acisini mi cikariyor bilemedim birde whatsap durumuna şunu yazmış birini tanımıştım beni yanlış anlamıştı simdikilerin tadi yok yazmis ve ben onu hovarda bi tip zannedip numarami hemen vermemistim beni yanlis anladin ben adam yiyecek de degilim askere de guvenmiyosan daha bisey demiyorum demişti.
zamaninda ben surundurdum ya ilk tanistigimiz zaman onun intikamini aliyo bide erkekler kendine baglayana kadar iyiler sonra bahaneler dediginiz gibi aşk in bahanesi olmaz ama egitimde yani bide askeriye sonucta hakli yoruyolar ama işte bilemedimAşk sınır tanımaz, bahane tanımaz bikere.
Kendini geri çekmiş, yok gidip geliyomuş buna bazı zamanlar... Bahane hepsi. Böyle aşk olur mu?
zamaninda ben surundurdum ya ilk tanistigimiz zaman onun intikamini aliyo bide erkekler kendine baglayana kadar iyiler sonra bahaneler dediginiz gibi aşk in bahanesi olmaz ama egitimde yani bide askeriye sonucta hakli yoruyolar ama işte bilemedim
yani orasi öyle ilk defa boyle olduğu icin sasirdim bende biraz yazmayacağım bakalim ne olacakBi olay başınızdan geçse, örneğin size davranışları, tutumları haksız yere kötü olsa buyur süründür. Ama ilişkinin en başında neden süründürüyorsun, geri çekiliyorsun, kaptırmamak istiyorsun anlamadım.
Kaptırmamak istiyosan neden aşk yaşıyosun, onu da anlamadım.. Bakış açısı gerçi. Bu sana yorumum..
Yoğun temposu olabilir ama seven adam her halükarda birlikte olduğu kadına/sevgilisine/eşine vakit ayırır. Bu da karşı tarafa yorumum..
:) tesekkur ederim anlattigın icin canim haklisin sende bazilari capkin oluyor daha bu astsubay adayi 3 ay var astsubay olmasina ama aklima her ihtimal geliyor biraz ailesinden tırsıyor belkide ordaykem onu aramayim sormayim istoyor dedigin gibiMemleketinde sevgilisi olabilir mi ordayken aramanı istemiyordur. Çok fena bi düşünce biliyorum ama astsubaylara pek güvenesim gelmiyor vatanımız canımız onlara emanet ama ilişkiler konusunda pek iyi değiller sanki.
Bi arkadaşım yeni atanmıştı astsubayın biri ölüyorum bitiyorum diye 3 4 ay dolandı kızın peşinden sonra kız ordan burdan oğlanın nişanlı olduğunu tespit etti,asker olunca arama diyince aramıyo tabi nişanlısı o da gorev diye çapkınlıga cikiyomus, bizimki nişanlıya anlattı internetten bulup kabak bizim kıza patladı nisanlisinin peşini birakacakmış.
Niye anlattim bunu bilmiyorum. Kıssadan hisse çıkar belki bildiğim astsubay böyle bi de arkadasimin babası vardı 20 senedir karısını kimi bulsa onla aldatıyomuş öyle anlatmıştı arkadaşım antipatik geliyolar bana
Gecen hafta hic arayip sormadim canim napiyosun diye yazip duruyordu ama bi anda bunu yapması ilginc olunca tabiÜstüne düşme kaçan kovalanır olmuş.sende kendini geri çek seni istiyorsa gelir sana zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?