• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimi Kurtarmak istiyorum Ne yapmalıyım??

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
98
Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var ilk 3 ay çok güzeldi beni çok çok seviyordu fakat ben onun kadar çok sevmiyordum ailem yüzünden 2 kere ayrılmak zorunda kaldım fakat aradan gün bile geçmeden dayanamayıp barışıyorduk,ben artık o olmadan yapamamaya başlamıştım ayrıldığımızda onsuz zor olduğunu anlayınca barıştığımızda ona çok ilgi gösterdim bi süre sonra ayrıldığımızda eski sevgilisine mesaj atmış ama kız ona cevap vermemiş biz barıştıktan sonra ben bir şey bakmak için hesabını aldım tam o sırada kız daha yeni cevap verdi ve aniden şifreyi değiştirip hesaptan çıkmamı sağladı ancak bildirim olarak Mesajlar bana gözüküyordu ve belli ki Kıza yalvardı,Ben de salaklık yapıp ayrılmayalım diye ona yalvardım bi 10-15 kere daha benden ayrıldı dayanamayıp geri döndü fakat hiç bir zaman o eski sevgisi yoktu ve bi süre sonra çok ilgisiz davranmaya başladı,inanın onla ayrıyken zaman sanki geçmiyor her an çevrimiçi olup olmadığına kimleri takip edip etmediğine bakıyorum,buluştuğumuzda çok iyiyiz ama mesajlaşırken sanki karşısında düşmanı varmış gibi mesaj atıyor bana yani sevgilisiymişim gibi değil,ben demeden artık sevdiğini bile söylemiyor sadece yüz yüzeyken söylüyor.İlişki uzmanlarının verdiği tüyoları denedim,soğuk davrandım,benim de gönlüm yokmuş gibi yaptım ama o zaman da ben böyle soğuk davranmana gelemiyorum dedi,ilgi gösterip de karşılık alamayınca ben üzülüyorum,hediyeler alıyorum o anlık bi ilgisi bile olmuyor mesajlarıma da kısa kursa cevaplar veriyor napıyorsun nasılsın günaydın vs hiç konu açmak yok hep ben konu açmak için bir şeyler yazıyorum,ayrıl gitsin demeyin rica edersem çünkü ayrılık sürecinde de çok ağır günler geçiriyorum,onu eski haline getirebilmemin başka bi çözümü yok mu?

ayrıl demeyin fena oluyorum diyeceksen ne konuda tavsiye verelim ki Çocuk senin ilgini kullanıyor bunu anlayamayacak ne var. Hayır yani sanki kocan, ki insanlar yıllarını verdiği kocasını boşuyor bulunmaz hint kumaşı mı sanki Allah aşkına bırakın onlar koştursun koşturmuyorsa başkasına koşturuyordur güzel kardeşim gel vazgeç bu sevdadan ne gerek var kendini üzdürüyon

Kurtarılabilir bir ilişki kalmamış. Çünkü ortada bir ilişki kalmamış. Kendinize eziyet etmeyi bırakıp ayrılın.

Sevgilinizin sürekli çevrimiçi olup olmadığını kontrol edip sosyal medya hesaplarını takip ederseniz evet ayrılık ağır bir süreç olur. Sünger çekin herşeye.

Ayrıl yazmayın kısmını yeni okudum. Bu durumda amuda kalkıp secret okuyarak evrene sevgiliniz düzelsin diye mesaj göndermeyi deneyin derim belki o daha çok işe yarar.

Neden bunu kendine yapıyorsun? Bir kadın olarak,bir insan olarak yaşadığın iliskide kendine layık gördüğün rol gercekten bu mu? Seni istemeyen,istemediğini alenen belli eden birine yapışmışsın desem abartmam heralde.o mesaj attigi kiside akli kalmis,muhtemelen aylar önce ondan ayrilinca boşluğuna denk geldi seni aldi hayatına,sonra ötekini unutamadigini filan anlayip seni birakti ona yazdi.ondan yuz bulamayınca da yine kafa dagitmak icin sana yazdi vs vs. Ne hali varsa görsün neden kendine saygı duymuyorsun?

Yaklaşık 7 aylık bir ilişkim var ilk 3 ay çok güzeldi beni çok çok seviyordu fakat ben onun kadar çok sevmiyordum ailem yüzünden 2 kere ayrılmak zorunda kaldım fakat aradan gün bile geçmeden dayanamayıp barışıyorduk,ben artık o olmadan yapamamaya başlamıştım ayrıldığımızda onsuz zor olduğunu anlayınca barıştığımızda ona çok ilgi gösterdim bi süre sonra ayrıldığımızda eski sevgilisine mesaj atmış ama kız ona cevap vermemiş biz barıştıktan sonra ben bir şey bakmak için hesabını aldım tam o sırada kız daha yeni cevap verdi ve aniden şifreyi değiştirip hesaptan çıkmamı sağladı ancak bildirim olarak Mesajlar bana gözüküyordu ve belli ki Kıza yalvardı,Ben de salaklık yapıp ayrılmayalım diye ona yalvardım bi 10-15 kere daha benden ayrıldı dayanamayıp geri döndü fakat hiç bir zaman o eski sevgisi yoktu ve bi süre sonra çok ilgisiz davranmaya başladı,inanın onla ayrıyken zaman sanki geçmiyor her an çevrimiçi olup olmadığına kimleri takip edip etmediğine bakıyorum,buluştuğumuzda çok iyiyiz ama mesajlaşırken sanki karşısında düşmanı varmış gibi mesaj atıyor bana yani sevgilisiymişim gibi değil,ben demeden artık sevdiğini bile söylemiyor sadece yüz yüzeyken söylüyor.İlişki uzmanlarının verdiği tüyoları denedim,soğuk davrandım,benim de gönlüm yokmuş gibi yaptım ama o zaman da ben böyle soğuk davranmana gelemiyorum dedi,ilgi gösterip de karşılık alamayınca ben üzülüyorum,hediyeler alıyorum o anlık bi ilgisi bile olmuyor mesajlarıma da kısa kursa cevaplar veriyor napıyorsun nasılsın günaydın vs hiç konu açmak yok hep ben konu açmak için bir şeyler yazıyorum,ayrıl gitsin demeyin rica edersem çünkü ayrılık sürecinde de çok ağır günler geçiriyorum,onu eski haline getirebilmemin başka bi çözümü yok mu?
şaka mı ya :işsiz: 7 aylık bişey alt tarafı sal gitsin bu ne hal , 7 ayda zaten 1750 defa ayrılıp laçkasını çıkartmışsınız.kendine bir uğraş bul kurtul şu takıntılı halinden

Sen iloskiyi eski haline getirmek icin sacini supurge etneye devam et. Adamin gozunde giderek paspas haline gelirsin. Adam eski sevgilisiyle arayi yapmaya calisiyor hala anlamadin mi? Su an bosluk dolduruyor. Belli ki eski sevgilisiyle arasi tam olmamis. Ilk firsatta sutlayacak seni. Eski haline gelmez ki bu iliski. Bos yere oldurmaya ugrasma. O seni sutlamadan sen sutla. Ters yuz olsun adam. Sap gibi ortada kalsin. Ayrilik acisina dayanamiyorsun ama eninde sonunda bu aciyi terk edilerek yasayacaksin gibi. Bu iliskinin sonu yok cunku temeli saglam iliskiler boyle olmaz. Seninki sadece yarayi kangren haline getirmek. Bazen kangren olmus yarayi tamamen kopatmak gerekir vucudun diger kismini kurtarmak icin. Bu kadar gucsuz olma.

yalvardım bi 10-15 kere daha benden ayrıldı dayanamayıp geri döndü
2 kere ayrılmak zorunda kaldım
7 aylık bir ilişkim
ayrıl gitsin demeyin rica edersem

7 aylık ilişkiye en az 15 ayrılık ?
Size asla ayrıl da dememeliyiz...
Ayrılmayın zaten 15 kere denemişsiniz ayrılmayı olmamış. Kısmet!

Artık hiçbir şey eskisi kadar sağlam duvarlar üstüne olmayacak. Senden 1 gün değil 1 yıl ayrı kalsa seven adam eski sevgilisine yazar mı? Yalvarır mı? Bu ilişkiden sana hayır gelmez artık. Çok üzülürsün devam edersen.

Yok ayrilmaj caresi

Maalesef başka bir çözümü yok. Lisedeyken benim hayatımda biri vardı. O da böyleydi. Aylarca salak gibi salya sümük ağladım peşinden koştum. Şimdi dönüp bakınca kendimden utanıyorum öyle aptalmışım ki. Ama şimdi noldu bu sefer o benim peşimi bırakmıyor. Birlikteyken beni umursamayan adam bu sene üniversite okuduğu şehirden altı saatlik yolu tepip yanıma geldi. Benim haberim bile yoktu varınca bana telefon açtı ben yanına geldim diye. Buluşmaya gittim mi tabi ki hayır.

Back