• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskimi kesmeli miyim?

bi söz vardir bilirmisiniz acima kimseye acincak duruma düsersin bu sözü bu duruma cok uygun gördüm

Bana soylediniz sanirim bunu... Ben arkadasima yardimci olmaya calistim elimden geleni yaptim artik ona yardimci olamayacagimi dusunuyorum ve onun icin uzuluyorum... acimak fln ne alaka... hatta buraya konu acmamin nedeni de acaba ona yardim etmeye calismaya devam etmeliyim hala diye dusunmekti... ne demek istediginizi tam olarak anlayamadim ama neyse...

cok saygisiz biri ne kendine saygisi var ne de size..bence gayette akli basinda kendini kullandirmayan sadece kullanmaya calisan biri gibi.niyetini bilemem ama tepkileri bu sekilde..bazi insanlara iyilik yaramiyor malesef..

ohaaa..benim arkadaşım giyinip giyinip eşime nasıl olmuşum diye dönüp duracak...kolundan tuttuğum gibi atarım..

bu arkadaşınla görüşmeye devam edersen,bir dönüm noktası olacak ve eşin patlayacak,işte o zman gerçekten kardeş gibi olup eve davet etmek istediğin arkadaşlarını davet edemeyeceksin,bu tür insanlar senin gerçek arkadaşlıklarını da engelleyecek

valla herkezin kendi bilecegi is ama ben parcalarim öyle arkadasi demekki sizi cekemiyo komplexli biri ve hala bu kadar düsünmenizi anlamiyorum esinizle aranizin acilmasina yol veren bir insan kim olursa olsun söküp atin hayatinizdan aile huzuru herseyden önce gelmeli sahsi görüsüm ay uyuz oldum gece gece böyle bir arkadasim olsa koymusdum kapinin önüne

cnm bence biran önce kes ilişkini akıl sağlığı yerinde olan doğru düzgün bi insan bu hareketleri yapmaz kaç kurtar kendini o da bu saygsızlıkla ne hali varsa görsünn:delphin:
başkalarını kullanan insanlardan nefret ederim sakın kullandırmayın kendinizi bi daha sizin yaptınız iyilikleri haketmemişa.s.

Bana soylediniz sanirim bunu... Ben arkadasima yardimci olmaya calistim elimden geleni yaptim artik ona yardimci olamayacagimi dusunuyorum ve onun icin uzuluyorum... acimak fln ne alaka... hatta buraya konu acmamin nedeni de acaba ona yardim etmeye calismaya devam etmeliyim hala diye dusunmekti... ne demek istediginizi tam olarak anlayamadim ama neyse...

yanlis anlasilma olmasin acincak durumda degilsiniz falan degilsiniz sadece sözü buraya uygun gördüm kendi düsüncem yanlis anlasilma olduysada özür dilerim sözümü geri aliyorum

dun kendisiyle konustum. konusmanin basinada cok sakindm ona yaptiklarinin en fazla kendisine zarar verdigi baskalarininda onun hakkinda kotu dusundugunu fln anlatmaya calistm o yine terbiyesizlesti baskalari umrumda deil isteyen istedigini dusunsun sende umrmda deilsn fln dedi bende dayanamadm ve yaptgi herseyi yuzune vurdm...ve iliskimi tamamen kestm kizlar...

arkadaş bi kere ailenizden biri değil onu çekmenize hiç lüzum yok artı böylesiler derde koyar insanı bu kadar da olmasada bende de var bitane hergün arar aramazsa gelir gelmezse çagırır ve hep dertlerini anlatır sanki ben psikologuyum ben mesafe koydum rahatladım sizede tavsiye ederim zaten bekar bir bayanın evli arkadaşında kalmasını tasvip etmiyorum zorunlu değilse tabi inş kurtulursun

dun kendisiyle konustum. konusmanin basinada cok sakindm ona yaptiklarinin en fazla kendisine zarar verdigi baskalarininda onun hakkinda kotu dusundugunu fln anlatmaya calistm o yine terbiyesizlesti baskalari umrumda deil isteyen istedigini dusunsun sende umrmda deilsn fln dedi bende dayanamadm ve yaptgi herseyi yuzune vurdm...ve iliskimi tamamen kestm kizlar...

kötü olmuş.eski dostlar kolay bulunmuyor.o kadar zamana emeğe yazık olmuş.keşke anlamaya çalışsaydınız onu.belkide depresyonda.

benimde ona benzer bir arkadaşım vardı çocukluğumdan beri tanıyordum . canım o seni kıskanmasından kaynaklanıyor öyle davranması. sen evlendin mutlusun huzurlusun eşin seni seviyor güzel bir hayatın var . seviliyorsun. ama onun ki tam tersi sanırım. kendi mutsuzluğunu sana hakaret ederek kapatmaya çalışıyor. benim arkadaşım beni kendi evimden kovdu düşünün. erkek arkadaşımı göstermiştim onunla çıkıyorum diye yalan söyleme o sana bakmaz dedi(şuan onunla evliyim) yemek hazırlardım çalış köle derdi. ne oldu hayatında hiç mutlu olamadı. boşandı şuan amerikada birisini ona çok iyi bakar diye evlenmek istiyor sevdiğinden değil. bence eskisi gibi hayatına sokma eşinlede aranı bozma.

kendimi senin yerine koyuyorum da 4 gün bile sabredemezdim herhalde..
bece yapman gereken şey o seni arayana kadar onu aramamalısın. ararsan yüz bulur, ne demek senin eşinin önünde nasıl olmuşum diye sormak, misafirlerin yanında umursamaz davranmak?
yaşı anladığım kadarıyla küçük de değil yani 15-16 yaşındaki ergenler bile böyle davranmazlar buna eminim.
bence arkadaşınızın rehabilitasyona ihtiyacı var, acaba bildiğiniz samimi arkadaşı varsa onunla konuşsanız yardım isteseniz nasıl olur?

kendisiyle konusmayi denedim biseyi olmadigini bole mutlu oldugu 'onu kiskandigimi' soyledi :roflol: ki ben asla onu asagilayacak bi kelime fln kullanmadim.. annesine anlattim durumu kensi benim cocukluk arkdasm oldugu icin annesini babasini fln da cok iyi taniyorm anneside durumun farknda ilac kullaniyormus zaten benim yanimdayken hic gormedm kullandgni kendi kendine brakms olabilir fln dedi.. ark unide oldugu icin ailesnden ayri sehirde.. kadn tsk etti bana ve ozur diledi.. yine de uzuluyorm. o kadar sey yasadik keske duzelse..

Uzun Bi Arkadaşlık..
Ve Garip Ötesi Davranışlar..
Eğer Arkadaşınıza Herşeye Rağmen Değer Veriyorsanız Bence Sakin Olduğunuz Bi Zamanda Konuşup Profesyonel Yardım Almayı Önerin..
Baktınız Olmuyor Kesersiniz İlişkinizi

Uzun Bi Arkadaşlık..
Ve Garip Ötesi Davranışlar..
Eğer Arkadaşınıza Herşeye Rağmen Değer Veriyorsanız Bence Sakin Olduğunuz Bi Zamanda Konuşup Profesyonel Yardım Almayı Önerin..
Baktınız Olmuyor Kesersiniz İlişkinizi

konustum canim ise yaramadi bi de bana hakarete varacak laflar etti annesiyle gorustm pskiyatra devam etmesini saglayacaklar keske duzelse de arkadasligimiz bitmek zorunda kalmasa

Yaptığı her aşırı ve şımarık tavırla tek yapmak istediği ''dikkat çekmek''olmuş bence.

Arkadaşınızın muhakkak tıpta geçerli bir isme sahip psikolojik sorunları var.

İster bunca yılın hatrı var yardım etmeden bırakamam dersiniz,isterseniz daha fazla başımı ağırtamam baksın başının çaresine dersiniz.
Tercih sizin arkadaşlığınızın senesine değilde bağının derecesine bağlı.Tabii birde eşinizin tahammülüne

canım bende seni kıskandığı için bu kadar saldırgan olduğunu düşünüyorum ... Ama arkadaşının normal olmadığı kıyafet denerken eşine göstermesinden belli ... Bence ondan uzak dur sadece merhaba de o kadar ... Böyle insanlardan korkarım ben

Back