ilişkimden yoruldum

sevgilisindenmuzdarip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4
1
1
31
1.5 yıllık ilişkim var kendisi son bi kaç aydır sürekli sorun çıkarma peşinde her şeyi yanlış anlıyor ve uzatıyor ben sürekli toparlamaya çalışıyorum bitirmek istiyorsa bitirebilir ama istemiyorum diyor. Herşeyden yoruldum diyor sürekli ama iyiyken gerçekten çok iyiyiz ama bir sorun olduğunda her defasında böyle yapıyor ve bede yoruldum Mola verelim dedim sizce bundan sonra ne yapmalıyım?

Kendini ayrılık fikrine alıştır bu süre içinde bu adam zaten sıkılmış ilişisinden ve alışkanlık sebebiyle bir araya geliyor. Kendine yeni bir yol çiz geçmişe takılma unutmaya çalış. Dünya onun üstüne de kurulu değil sakın yüz verme.

Ayrıl ciddi düşümüyorsan evlenince yanarsın bu çocukla balık baştan kokar üstünden yükü kaldır gitsin.

Ara verelim dediğin de onun tepkisi neydi? Buna hemen atladıysa, yol ver gitsin.

Ya beyaz ya siyah.. Grisi yok . Ara vermeyle düzelecek mi herşey ?ilişki de bir ayrılık oldu mu ( ara vermek de dahil ) yine de hiç birşey eskisi gibi olmuyor.Sadece uzatmalari oynuyorsunuz.

Bitirmek istemiyorsa kendi içinde sorunları var sanırım. Onunla bunu konuşmalısınız. Neyin var gibisinden. Her şeyden yorulmuş peki ama ''her şey''den kasıt nedir ? Önemli detaylar. Ben şimdilik ayrılmayın derim. Onu anlamaya çalışın tabi bu sizin sabrınıza ve onu ne kadar sevdiğinize bağlı.

2 ay oldu sabrediyorum ama o da neyi olduğunu bilmediğini söylüyor her şeyden yoruldum diyor sadece ama ayrılmak istemiyor

2 ay oldu sabrediyorum ama o da neyi olduğunu bilmediğini söylüyor her şeyden yoruldum diyor sadece ama ayrılmak istemiyor
Bu durumda fazlaca duygusal biri ya da öyle bir dönemden geçiyor olabilir. Aklı karışık gibi. Bizim nasıl böyle durumlarımız oluyorsa ona da olmuştur belki de. :/ Onun yanında olduğunuzu hissettirin. Bilmediğini söylese de bir şey vardır iyice düşünsün. Size anlatmayacak da kime anlatacak ? İlişkimiz için diyerek tatlı dille iknaya gidin. Korkmadan, kırmadan kendi hislerinizi de ona söyleyin. Umarım çabucak atlatırsınız bu dönemi.

ayrılma kaşıntısı tutmuş olabilir onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…