A alisha Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2021 23 4 36 18 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi alisha #21 sonanda .!.: Dogru bir iliski hata bende mi diye sorgulatmaz. Olmuyorsa oldurmaya calismak anlamsiz. Bitmesi en dogru karar olmus. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
sonanda .!.: Dogru bir iliski hata bende mi diye sorgulatmaz. Olmuyorsa oldurmaya calismak anlamsiz. Bitmesi en dogru karar olmus. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim
A alisha Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2021 23 4 36 18 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi alisha #22 ssoulfly .!.: Şu mesajı bir erkekten alsaydım ben de bir daha aramazdım onu. Çok ergence hatta daha ötesi... Genişletmek için tıkla... Ergence olacak ne yaptım anlayamadım? Düşüncemi dile getirdim. Değer veren ve seven bir insan görüldü atmak yerine sorunun üstüne düşer. O öyle yapmadı ve bende ona bu cümleyi kurdum. Eğer bu "Ergenlik" ile alakalıysa ne diyeyim size.
ssoulfly .!.: Şu mesajı bir erkekten alsaydım ben de bir daha aramazdım onu. Çok ergence hatta daha ötesi... Genişletmek için tıkla... Ergence olacak ne yaptım anlayamadım? Düşüncemi dile getirdim. Değer veren ve seven bir insan görüldü atmak yerine sorunun üstüne düşer. O öyle yapmadı ve bende ona bu cümleyi kurdum. Eğer bu "Ergenlik" ile alakalıysa ne diyeyim size.