İlişkim sallantıda mı?

Buhrandır geçer diye düşünüyorum. Genelde evliliklerde , ilişkilerde ara ara olabiliyor bu durum.
Sizi mutlu edip etmediğinizi sorgulayın.
Heyecan da bitmez bu arada, birbirimizi seviyoruz ama heyecanı yok falan bana samimi gelmiyor, yani bizde yıllardır bitmedi yada öyle söyleyeyim. Kişilerde etken rol oynuyor tabi.
Ölçüp tartın iyice. Mutluluklar

Kapı gibi problem işte. Ne demek kötü hissetmesin diye çaba harcamak , olldu. Kendini yetersiz hissediyor diye sen de eğlenme olan paranı da mezara götür. Şakayla karışık bir de .. Triggerlandım.
Benim de ailemin durumu eski bir arkadaşımın durumuna göre iyiydi. Hiç sorun değil, onda olmaz ben veririm birlikte eğleniriz ama bunu sorun edip ikimizi de oturtsa moral bozsa olmazdı.Hele ki kendi gezim ve kendine harcamam? Ben neyle mutlu oluyorsam o da mutlu olmalı.Onun gurur havaları yüzünden gençliğini harcama

Hiçbir ilişki mükemmel değil tabi ki. Ayrıca bir ilişkinin başındaki o jestler, romantizm tabi ki sonsuza kadar sürmez ama tamamen kaybolmaz da normal bir ilişkide. Bence siz önce bir ilişkiden ne beklediğinizi netleştirin? Belirli bir sorun yok, çok iyi birisi ama ben sıkıldım diyorsunuz açıkçası. Ayrıca YL yapıyor diye neden çalışmıyor anlamıyorum. Sanki YL her gün ders mi var? Gündüz çalışsın gece yazsın tezini. 24 yaşına gelmiş hala çocuk gibi ana babasının eline bakıyor.

Bence siz bu kişide size geleceğe dair planlar yaptıracak, sizi sahip lenip bir aile kurabilecek kapasiteyi göremediğiniz için soğuyorsunuz...

o çok kötü bir şey ya siz gözüne sokmuyorsanız ailenizin durumu iyi onunki kötü diiye bunu sorun etmesi kendi problemi onun aşması gerekiyor. bunun için yıpranmayın. aşağılık kompleksi var gibi geldi bu sadece parayla ilgili olmayabilir başka konularda da var mı böyle tavrı tribi

Anne babasından liseden beri para almıyor kendi çalışıyor hep geçici işlerde. Ama sanırım bu geçici işler gelecek için beni kaygılandırıyor.

Liseden beri hep kendi çalışmış bu nedenle üzülüyorumda aslında ona ama hayat bu çalışmak zorundayız herkese altın tepside sunulmuyor bazı şeyler. Bence onun tek tavrı tribi bana yetememe korkusu maddiyat yönünden oysa bunu ona asla hissettirmiyorum.

Ben geziyorum zaten bana karışmaz hiç sadece o da gezmeyi çok seven biri ama imkansızlıklardan gidemiyor ve bazen takıldığını düşünüyorum bu duruma. Ama elimden şimdilik bir şey gelmiyor bende anne babamın imkanlarıyla yaşıyorum şu an. İleride ikimizde çalıştığımızda her şey düzelecek diye umut ediyorum şimdilik ama bakalım.

Geziyorum zaten gezmiyorum demedim ki ben. Sadece bazen bunu kompleks haline getirdiğini düşünüyorum çünkü o da gezmeyi tozmayı çok sever ama liseden beri hep kendi çalışıp kendine bakmış maddi durumu o kadar iyi değil.

Yasiniz onemli 19 yasindaki insani 26 yasindaki aklimda asla konusmazdik bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…