İlişkim sallantıda mı?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Bu bir dert midir bilmiyorum ama son zamanlarda beni düşündüren bir konu var. Sizlerle konuşmak istiyorum çünkü başka konuşabileceğim kimsem yok. Bir senelik bir beraberliğim var. İyi kötü devam eden bir bir sene oldu bu. İlk erkek arkadaşım bu arada kendisi o yüzden bir değerlendirme yapamıyorum kendi içimde. Son zamanlarda onunla konuşurken birlikteliğimizi sorgulamaya başladım. Acaba doğru insan mı? Hayatımda gerçekten hep istediğim insan o mu? İleriyi görebiliyor muyum? Ya da mesela eskisi kadar beni heyecanlandırmadığını fark ettim ve bu durum kafama takılıyor. İçimde ki aşk mı bitiyor yoksa ilişkilerde bu normal mi? Bir süre ara verelim desem erkek arkadaşım buna sıcak bakmaz çünkü böyle şeyleri sevmez. Bu konuyu ona açtığımda yani eskisi gibi değiliz sanki dediğimde ilişkilerde arada olur böyle şeyler takılma çok diyor ama bilmiyorum emin olamıyorum kafam çok karışık ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Ama tamamen ayrılma düşüncesi de beni ürkütmüyor değil onu kaybetmek istemem gerçekten çok iyi bir insan. Bu durumda olan ya da önceden yaşayan var mı ? Nedir bu halimin nedeni? Normal mi değil mi?

Sizi bunlari dusunmeye itecek sebepler var mi ortada? Ya da degisen bir tavri,hareketi?

Kaç yaşındasınız?
Yani bitmesi için sebepler var mı?
1 yılda tartışmalarınız,fikir ayrılıklarınız oldu da mı böyle düşünüyorsunuz?
Yani sebepsiz içindeki aşk bitmesi,heyecan olmaması ilişkiyi bitirmeye yeterli sebep mi derseniz yeterli olabilir tabiki.
Henüz 1 yıllık bir ilişki.

Doğru kararı vermek için biraz daha zaman tanı bence.

Ona göre bir yol çizersin.

unutmaki aşk geçicidir. Ama giderken yerini güçlü bir sevgiye bırakır. Evliliklerde zaten böyle yürür.

Eger o sevgi yoksa, çok uzatmaya değmez.

Sizi bunlari dusunmeye itecek sebepler var mi ortada? Ya da degisen bir tavri,hareketi?

Aslında net bir problem yok ortada. Ama bazı şeyler için çabalamaktan ben en azından yoruldum. Üstelik çok saçma bir sebep. İkimizde henüz çalışmıyoruz ben atanmayı bekliyorum o yüksek lisans yapıyor ama ailesinin yanında başka şehirde şu an. Benim ailemin durumu iyi allaha şükür. Sürekli gezen tozan istediği her şeyi her an alabilen biriyim ama bu onun gözünde çok büyüyor ve kendini yetersiz hissediyor gibi geliyor bana. Çünkü ailesinin durumu iyi değil ve kendisi şu an çalışmıyor gelecek dönem okula gidene kadar evde. Bende böyle kendini kötü hissetmesin diye çok büyük çaba harcıyorum. Ama bazen yoruluyormuşum gibi geliyor bu konuda. Son zamanlarda da sürekli gezmemden dolayı arada şakayla karışık iğneliyor. bende düşünmeye başladım boşuna mı çabalıyorum. Aslında özünde çok iyi biri ama sanki içimde bir şeyleri bitiriyor yavaş yavaş.

23-24 yaşlarımız.
Tartışmalarımız oldu olmadı diyemem ama genelde anlaşırız çoğu konuda. Sanki bazen eski yalnız zamanlarımı özlüyorum gibi geliyor. Kafam daha mı rahattı diyorum. Bilmiyorum.

Aramızdaki sevgi güçlü. Kendisi de çok merhametli vicdanlı biridir ki ben çok önem veririm buna. Ama bazen çekip gitmek yalnız kalmak istiyorum. yalnız günlerimi özledim gibi sanki. Yoruluyorum gibi geliyor çabalamak gelmiyor sanki içimden.

Yüksek lisans yaparken de calisabilir.Eger kendine uygun bir is bulamadiysa ve bu yüzden psikolojisi bozulduysa bilemem ama hem calismayip hem de sizin yasadiginiz hayati kompleks haline getiriyorsa bu problem.

İlk sevgilinmis, karşına çıkan ilk kişinin doğru kişi olma ihtimali oldukça düşük bence ama bu olmadığı, olmayacağı anlamına gelmiyor tabi ki iyi degerlendirmelisin hislerini...

Yüksek lisans yaparken de calisabilir.Eger kendine uygun bir is bulamadiysa ve bu yüzden psikolojisi bozulduysa bilemem ama hem calismayip hem de sizin yasadiginiz hayati kompleks haline getiriyorsa bu problem.

Tamamen evde oturmuyor ama mesleğiyle ilgili iş bulamıyor henüz askerlik yapmadığından. Bu yüzden yüksek bitince yapacak o zamana kadar da ara ara geçici işler yapıyor kendi parasını çıkarıyor. Ama ben maddi durumları kompleks haline getirdiğini düşünüyorum üstelik o kadar hassas davranmama rağmen. Bazen yoruluyorum ilişkiden ve neden çabalıyorsun diyorum ama kıyamıyorumda. Kafam çok karışık ve üzgünüm. Bazen keşke böyle aşk işlerine hiç bulaşmasaydın kendi halinde de mutluydun diyorum.

İlk sevgilinmis, karşına çıkan ilk kişinin doğru kişi olma ihtimali oldukça düşük bence ama bu olmadığı, olmayacağı anlamına gelmiyor tabi ki iyi degerlendirmelisin hislerini...

Çok düşünüyorum. Acele etmek istemiyorum hele hele onu bir anlık heves uğruna hiç harcamak istemiyorum. Her şeyin ilkini her heyecanımı onunla yaşadım. Sadece yoruldum gibi geliyor. Eski yalnız günlerimi özledim gibi geliyor. Çabalamak zor geliyor. İçim bir tuhaf.

Yorulabilirsiniz..
Sıkılabilirsiniz..
Hele bir de izin almak,onayı olmadan bir yere gitmek,giyinmek gibi şeyler varsa,
İnsan öyle bir sıkılıyor ki..
1.5 yıllık ilişkim tam da böyle sebepten bitmişti.
Çokta rahatlamıştım :)

Öyle sorunlarımız yok. Aslında ben izin verseydim olurdu çünkü açık giydiğim zamanlarda ilk zamanlar şikayet ederdi fakat sonra ben beni böyle beğendiğini ve değişmeyeceğimi söyledim. Ara ara laf soksada kabullendi. Bir yere giderken izin alma gibi bir durumumuz hiç olmadı ama mutlaka haberdar ederiz karşılıklı.
Ama bazen çekip gidesim geliyor. Yalnız kalmak istiyorum. Sanki üzerime biri oturmuş gibi hissediyorum. Ama kolayca harcamakta istemiyorum onu.

Seni böyle düsünmeye o itmiş . Kimse durup dururken iliskisini sorgulamaz . Ben de çok sorguladim ve çok sogudugum zamanlar oldu hepsi ondan kaynakliydi . Sorunlar yoluna girdikce düzeldim sonra yine bir sey oldu yine sorguladim o da yoluna girdi ve bu kisir döngü devam eder. . Yani aklin tam rahat olana kadar sorgularsin.

Bir erkeğe bu kadar baglanmayin.sende sanki alışkanlıktan böyle yapiyorsun gibi geldi

Ya bir erkek için elinde imkan varken gezmemek?
Tamam sevip sevilebilirsin ama bunlara çok karismamasi lazım gez toz onun nikahli karisi değilsin ki babanın evinde sana karissin igneleyemezde en fazla kıskanır!!! yarin birgün simdi gezmedigin günlere pisman olursun demedi deme!!!

Genclik elden gidiyeahhh

Böyle sorguladigim bütün ilişkilerim bitmişti

Böyle sorguluyorsanız bitirmeniz en doğrusu. Zaten kompleksli adamla ömür geçmez.

Erkek arkadaşım şu an benden daha yoğun bir tempoda ve bana asla gezmem konusunda vicdan yaptırmamıştır. Kendisi uykuya aşık bir insan, ben geç uyandığımda kıskanmak yerine fırsatın varken uyu bol bol takma kafana der (ben of yine çok uyudum gün gitti diye söylenirim)

ters giden birşeyler olmasa, bu sorgulamalar aklınıza gelmezdi...içten içe bazı beklentileriniz var aslında, belkide kendinize bile itiraf edemediğiniz...beklentilerinizin olmaması, geleceği kurmak için çok zaman olması ve verdiğiniz ödün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…