- Konu Sahibi agresifkiz
Bu bir dert midir bilmiyorum ama son zamanlarda beni düşündüren bir konu var. Sizlerle konuşmak istiyorum çünkü başka konuşabileceğim kimsem yok. Bir senelik bir beraberliğim var. İyi kötü devam eden bir bir sene oldu bu. İlk erkek arkadaşım bu arada kendisi o yüzden bir değerlendirme yapamıyorum kendi içimde. Son zamanlarda onunla konuşurken birlikteliğimizi sorgulamaya başladım. Acaba doğru insan mı? Hayatımda gerçekten hep istediğim insan o mu? İleriyi görebiliyor muyum? Ya da mesela eskisi kadar beni heyecanlandırmadığını fark ettim ve bu durum kafama takılıyor. İçimde ki aşk mı bitiyor yoksa ilişkilerde bu normal mi? Bir süre ara verelim desem erkek arkadaşım buna sıcak bakmaz çünkü böyle şeyleri sevmez. Bu konuyu ona açtığımda yani eskisi gibi değiliz sanki dediğimde ilişkilerde arada olur böyle şeyler takılma çok diyor ama bilmiyorum emin olamıyorum kafam çok karışık ne hissettiğimi bile bilmiyorum. Ama tamamen ayrılma düşüncesi de beni ürkütmüyor değil onu kaybetmek istemem gerçekten çok iyi bir insan. Bu durumda olan ya da önceden yaşayan var mı ? Nedir bu halimin nedeni? Normal mi değil mi?