- 18 Ekim 2014
- 7.487
- 33.874
- 748
- Konu Sahibi Hypatiaaaa
-
Onun keyfini neden bekliyorsun yanlışı yapan o ayrılalım diyen o. Sen koy tekmeyi gitsin. Beklentin nedir? Bu adamdan sana iyi bir koca çocuklarına baba olur mu sence? Daha en başında falso vermiş. Şükret. Ne olduğu belli olmuş.Aslinda başlangıçta da iyiydik daha sonra instagramdan ona birkaç mesaj geldi bunun üzerine tekrar sana güvenmiyorum dedim defalarca. O da ayrılalım dedi.
Mesela hpv bir kadında varsa diğer kadına erkekten taşıyıcı olarak diğer kadına geçer. Cinsel hastalıklar kolay iyileşen hastalıklar değildir. Güven vermezBilmediğim için soruyorum. Üzerinden seneler geçse bile bu bulaşan hastalıklar kalıcı mı oluyor
Şu mesaj beni çok rahatlattı şu an. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama başkasından duymak apayrıOnun keyfini neden bekliyorsun yanlışı yapan o ayrılalım diye o. Sen koy tekmeyi gitsin. Beklentin nedir? Bu adamdan sana iyi bir koca çocuklarına baba olur mu sence? Daha en başında falso vermiş. Şükret. Ne olduğu belli olmuş.
Anladım teşekkür ederim. O zaman çok tehlikeliMesela hpv bir kadında varsa diğer kadına erkekten taşıyıcı olarak diğer kadına geçer. Cinsel hastalıklar kolay iyileşen hastalıklar değildir. Güven vermez
Çok çok daha iyi birini bulursun. Vaktini bununla heba etme boşuna.Şu mesaj beni çok rahatlattı şu an. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama başkasından duymak apayrı
Teşekkür ederim insallah öyle okur karşıma kim çıksa hep yanlış kişiÇok çok daha iyi birini bulursun. Vaktini bununla heba etme boşuna.
Genel eve gidiyor mideniz bulanıyor bu durumda doğal olarak sonra affediyorsunuz üstüne çok güzel zaman geçiriyorsunuz mide ne ara toparlandı bu süre zarfında onu anlamadım neyse. Ve bu sapık zihniyetli kişiden dini konularda hassasiyet bekliyorsunuz?5 ay önce instagramdan tanıştık. Her şey çok güzel ve uyumlu ilerliyordu. Aynı meslekteniz. Defalarca görüşmüştük ama hala sevgili değildik adı konmamıştı. Sonra bir buluşmamızda telefonuna instagramdan bir mesaj geldi. Bir kadın ile 5-6 gündür konuştuğunu öğrendim. Kadının yaşı büyük olduğu için kendi yaşını büyük söylemiş vs. Sonra bunun üzerine bir hafta benden af diledi baktı ki affetmeyeceğim iki sene önce bir kez geneleve gittiğini itiraf etti. Bunu da duyunca iyice midem bulandı ve ayrıldım. 2-3 hafta sonra tekrar yazdı barışmak için çabaladı ve nihayetinde barıştık. Son bir ayımız çok güzel geçti aynı sehirdeydik ve güzel vakit geciriyorduk. Şimdi ise farklı şehirlerdeyiz kısa bir süreliğine ve görüşemiyoruz. Bununla birlikte tartışmalar başladı ona bir türlü guvenemiyorum. Ve dini konularda istediğim hassasiyete sahip değil bu da beni uzaklaştırıyor. Bir hafta önce ona yoruldum artık yapamıyorum dedim, o da yorulduysan ayrılalım ikimiz de yorulmayalim dedi. Birkaç gün konuşmadık. Sonra tekrar yazdı yine tartışmalar başladı. Ben de istiyorsan ayrılalım dedim. O da bana "sen yeni sevgili buldun değil mi?" dedi. Sizce bu ilişki yürür mü sevgili kadınlar kulübü üyeleri. Uzun zamandır kafam çok karışık tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Yürümez. Boşuna zaman harcama.5 ay önce instagramdan tanıştık. Her şey çok güzel ve uyumlu ilerliyordu. Aynı meslekteniz. Defalarca görüşmüştük ama hala sevgili değildik adı konmamıştı. Sonra bir buluşmamızda telefonuna instagramdan bir mesaj geldi. Bir kadın ile 5-6 gündür konuştuğunu öğrendim. Kadının yaşı büyük olduğu için kendi yaşını büyük söylemiş vs. Sonra bunun üzerine bir hafta benden af diledi baktı ki affetmeyeceğim iki sene önce bir kez geneleve gittiğini itiraf etti. Bunu da duyunca iyice midem bulandı ve ayrıldım. 2-3 hafta sonra tekrar yazdı barışmak için çabaladı ve nihayetinde barıştık. Son bir ayımız çok güzel geçti aynı sehirdeydik ve güzel vakit geciriyorduk. Şimdi ise farklı şehirlerdeyiz kısa bir süreliğine ve görüşemiyoruz. Bununla birlikte tartışmalar başladı ona bir türlü guvenemiyorum. Ve dini konularda istediğim hassasiyete sahip değil bu da beni uzaklaştırıyor. Bir hafta önce ona yoruldum artık yapamıyorum dedim, o da yorulduysan ayrılalım ikimiz de yorulmayalim dedi. Birkaç gün konuşmadık. Sonra tekrar yazdı yine tartışmalar başladı. Ben de istiyorsan ayrılalım dedim. O da bana "sen yeni sevgili buldun değil mi?" dedi. Sizce bu ilişki yürür mü sevgili kadınlar kulübü üyeleri. Uzun zamandır kafam çok karışık tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Uyku tutmadı galiba5 ay önce instagramdan tanıştık. Her şey çok güzel ve uyumlu ilerliyordu. Aynı meslekteniz. Defalarca görüşmüştük ama hala sevgili değildik adı konmamıştı. Sonra bir buluşmamızda telefonuna instagramdan bir mesaj geldi. Bir kadın ile 5-6 gündür konuştuğunu öğrendim. Kadının yaşı büyük olduğu için kendi yaşını büyük söylemiş vs. Sonra bunun üzerine bir hafta benden af diledi baktı ki affetmeyeceğim iki sene önce bir kez geneleve gittiğini itiraf etti. Bunu da duyunca iyice midem bulandı ve ayrıldım. 2-3 hafta sonra tekrar yazdı barışmak için çabaladı ve nihayetinde barıştık. Son bir ayımız çok güzel geçti aynı sehirdeydik ve güzel vakit geciriyorduk. Şimdi ise farklı şehirlerdeyiz kısa bir süreliğine ve görüşemiyoruz. Bununla birlikte tartışmalar başladı ona bir türlü guvenemiyorum. Ve dini konularda istediğim hassasiyete sahip değil bu da beni uzaklaştırıyor. Bir hafta önce ona yoruldum artık yapamıyorum dedim, o da yorulduysan ayrılalım ikimiz de yorulmayalim dedi. Birkaç gün konuşmadık. Sonra tekrar yazdı yine tartışmalar başladı. Ben de istiyorsan ayrılalım dedim. O da bana "sen yeni sevgili buldun değil mi?" dedi. Sizce bu ilişki yürür mü sevgili kadınlar kulübü üyeleri. Uzun zamandır kafam çok karışık tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Aynen öyle düşüncelerden nasıl uyku tutsun kiUyku tutmadı galiba
Bende buna takildim. Kendini affettirmeye calisirken geneleve gittigini soylemek ne alaka yaniŞuradaki bağlantı ne?
Af dilerken ben daha önce zaten sevişmiştim falan mı. Valla çözemedim.
işin var mesleğin var. ne halt etmeye uzak mesafedeki, aylar geçmesine rağmen "sevgilimsin" diyebilecek özene sahip olmayan, seni aldatan, güven duymadığın, istediğin hassasiyetleri de kendisinde barındırmayan, seni yoran bir adamla zaman kaybedersin? erkek kıtlığı mı var?5 ay önce instagramdan tanıştık. Her şey çok güzel ve uyumlu ilerliyordu. Aynı meslekteniz. Defalarca görüşmüştük ama hala sevgili değildik adı konmamıştı. Sonra bir buluşmamızda telefonuna instagramdan bir mesaj geldi. Bir kadın ile 5-6 gündür konuştuğunu öğrendim. Kadının yaşı büyük olduğu için kendi yaşını büyük söylemiş vs. Sonra bunun üzerine bir hafta benden af diledi baktı ki affetmeyeceğim iki sene önce bir kez geneleve gittiğini itiraf etti. Bunu da duyunca iyice midem bulandı ve ayrıldım. 2-3 hafta sonra tekrar yazdı barışmak için çabaladı ve nihayetinde barıştık. Son bir ayımız çok güzel geçti aynı sehirdeydik ve güzel vakit geciriyorduk. Şimdi ise farklı şehirlerdeyiz kısa bir süreliğine ve görüşemiyoruz. Bununla birlikte tartışmalar başladı ona bir türlü guvenemiyorum. Ve dini konularda istediğim hassasiyete sahip değil bu da beni uzaklaştırıyor. Bir hafta önce ona yoruldum artık yapamıyorum dedim, o da yorulduysan ayrılalım ikimiz de yorulmayalim dedi. Birkaç gün konuşmadık. Sonra tekrar yazdı yine tartışmalar başladı. Ben de istiyorsan ayrılalım dedim. O da bana "sen yeni sevgili buldun değil mi?" dedi. Sizce bu ilişki yürür mü sevgili kadınlar kulübü üyeleri. Uzun zamandır kafam çok karışık tavsiyelerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?