• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim hakkında kafam çok karışık lütfen yardım edin

Aslinda başlangıçta da iyiydik daha sonra instagramdan ona birkaç mesaj geldi bunun üzerine tekrar sana güvenmiyorum dedim defalarca. O da ayrılalım dedi.
Onun keyfini neden bekliyorsun yanlışı yapan o ayrılalım diyen o. Sen koy tekmeyi gitsin. Beklentin nedir? Bu adamdan sana iyi bir koca çocuklarına baba olur mu sence? Daha en başında falso vermiş. Şükret. Ne olduğu belli olmuş.

Bilmediğim için soruyorum. Üzerinden seneler geçse bile bu bulaşan hastalıklar kalıcı mı oluyor
Mesela hpv bir kadında varsa diğer kadına erkekten taşıyıcı olarak diğer kadına geçer. Cinsel hastalıklar kolay iyileşen hastalıklar değildir. Güven vermez

Onun keyfini neden bekliyorsun yanlışı yapan o ayrılalım diye o. Sen koy tekmeyi gitsin. Beklentin nedir? Bu adamdan sana iyi bir koca çocuklarına baba olur mu sence? Daha en başında falso vermiş. Şükret. Ne olduğu belli olmuş.
Şu mesaj beni çok rahatlattı şu an. Ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama başkasından duymak apayrı

5 ay önce instagramdan tanıştık. Her şey çok güzel ve uyumlu ilerliyordu. Aynı meslekteniz. Defalarca görüşmüştük ama hala sevgili değildik adı konmamıştı. Sonra bir buluşmamızda telefonuna instagramdan bir mesaj geldi. Bir kadın ile 5-6 gündür konuştuğunu öğrendim. Kadının yaşı büyük olduğu için kendi yaşını büyük söylemiş vs. Sonra bunun üzerine bir hafta benden af diledi baktı ki affetmeyeceğim iki sene önce bir kez geneleve gittiğini itiraf etti. Bunu da duyunca iyice midem bulandı ve ayrıldım. 2-3 hafta sonra tekrar yazdı barışmak için çabaladı ve nihayetinde barıştık. Son bir ayımız çok güzel geçti aynı sehirdeydik ve güzel vakit geciriyorduk. Şimdi ise farklı şehirlerdeyiz kısa bir süreliğine ve görüşemiyoruz. Bununla birlikte tartışmalar başladı ona bir türlü guvenemiyorum. Ve dini konularda istediğim hassasiyete sahip değil bu da beni uzaklaştırıyor. Bir hafta önce ona yoruldum artık yapamıyorum dedim, o da yorulduysan ayrılalım ikimiz de yorulmayalim dedi. Birkaç gün konuşmadık. Sonra tekrar yazdı yine tartışmalar başladı. Ben de istiyorsan ayrılalım dedim. O da bana "sen yeni sevgili buldun değil mi?" dedi. Sizce bu ilişki yürür mü sevgili kadınlar kulübü üyeleri. Uzun zamandır kafam çok karışık tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Genel eve gidiyor mideniz bulanıyor bu durumda doğal olarak sonra affediyorsunuz üstüne çok güzel zaman geçiriyorsunuz mide ne ara toparlandı bu süre zarfında onu anlamadım neyse. Ve bu sapık zihniyetli kişiden dini konularda hassasiyet bekliyorsunuz? :D Sizce bu ilişki yürür mü? Sonra naz acımasız yorum yapıyor oluyor gelde kızma bunlara :D

Evet çok komik değil mi güldük hahahaha. Ben de eskiden tıpkı sizin gibi kendimce insanlari eleştirir acımasızca yorumlar yapardım. Ama insanın başına ne gelirse büyük konuşmaktan geliyor. Kendinizi eleştirdiğiniz konuların icin içinde bulursunuz mazallah!

5 ay önce instagramdan tanıştık. Her şey çok güzel ve uyumlu ilerliyordu. Aynı meslekteniz. Defalarca görüşmüştük ama hala sevgili değildik adı konmamıştı. Sonra bir buluşmamızda telefonuna instagramdan bir mesaj geldi. Bir kadın ile 5-6 gündür konuştuğunu öğrendim. Kadının yaşı büyük olduğu için kendi yaşını büyük söylemiş vs. Sonra bunun üzerine bir hafta benden af diledi baktı ki affetmeyeceğim iki sene önce bir kez geneleve gittiğini itiraf etti. Bunu da duyunca iyice midem bulandı ve ayrıldım. 2-3 hafta sonra tekrar yazdı barışmak için çabaladı ve nihayetinde barıştık. Son bir ayımız çok güzel geçti aynı sehirdeydik ve güzel vakit geciriyorduk. Şimdi ise farklı şehirlerdeyiz kısa bir süreliğine ve görüşemiyoruz. Bununla birlikte tartışmalar başladı ona bir türlü guvenemiyorum. Ve dini konularda istediğim hassasiyete sahip değil bu da beni uzaklaştırıyor. Bir hafta önce ona yoruldum artık yapamıyorum dedim, o da yorulduysan ayrılalım ikimiz de yorulmayalim dedi. Birkaç gün konuşmadık. Sonra tekrar yazdı yine tartışmalar başladı. Ben de istiyorsan ayrılalım dedim. O da bana "sen yeni sevgili buldun değil mi?" dedi. Sizce bu ilişki yürür mü sevgili kadınlar kulübü üyeleri. Uzun zamandır kafam çok karışık tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Yürümez. Boşuna zaman harcama.

Uyku tutmadı galiba :işsiz:

Ben anlamadım neden başka kadınlarla yazışıyorsun diye hesap sordun o da karşılığında ya ben zaten daha önce geneleve de gitmiştim mi dedi? Burası saçmalık olmuş. Madem miden bulandı niçin 2 3 hafta sonra tekrar barıştın? Ayrılmışsınız birmiş girmiş sen ona güvenmiyosun o rahat durmuyo, yapılacak şey belli herkes kendi yoluna bakacak bu saatten sonra devam ederseniz ikiniz de çok yıpranırsınız

Gitti geldi af diledi. Sonra yine barıştık. İyi ilerledi. Sonra kavga ettik. Sonra yine barıştık. Evlilik öncesi senaryonun minik bir özeti. Toksit bir ilişki. Evlensen sonu boşanma. Cık olmaz kanka🤥

Sosyal medyada size yazan adam başkalarına da yazıyordur zaten, ne bekliyordunuz. Bu hiç şaşmıyor. Sizin de ayrılıp yolunuza bakmanız için daha ne gerekiyor, boynuzlarınız arşa mı ulaşsın?

Neden barıştınız hiç anlamadım denk olduğunuzu düşünmüyorum siz sanırım ona göre bazı konularda daha çok hassasiyet gösteriyorsunuz. Sizi aldatan biriyle neden devam ediyorsunuz ki. Güvenip yola çıkılmaz böylesiyle.

Aldatmayka başlamış ilişkiden çok şey bekliyorsunuz. O değil de hepi topu 5 ay ya. 5 ayda cılkı çıkmış ayrıl barış ayrıl barış. Aldatma olmasa bile böyle bir ilişkiden hayır gelmez. Sanki 5 çocuğunuzun babası da vazgeçemiyorsunuz. Bakın daha geneleve değinmedim bile...

işin var mesleğin var. ne halt etmeye uzak mesafedeki, aylar geçmesine rağmen "sevgilimsin" diyebilecek özene sahip olmayan, seni aldatan, güven duymadığın, istediğin hassasiyetleri de kendisinde barındırmayan, seni yoran bir adamla zaman kaybedersin? erkek kıtlığı mı var?

bir başka çelişki, adama ayrılalım demene rağmen yani ayrılmak istemene rağmen neden buraya gelip bu ilişki yürür mü diyorsun? kaç yaşındasın ya 15 falan mı? olgun bir kadından asla çıkmaz çünkü bu düşünceler. bi kendinize gelin allah aşkına saçma sapan şeyler yaşayıp adına ilişki diyorsunuz. bu kadar mı korkuyorsunuz yalnızlıktan? çok çirkinsin yüzüne bakan yok da buna mı kaldın ben anlamıyorum. başka açıklama yok çünkü senin için.

Back