- 23 Temmuz 2021
- 11
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi Yikikbaskani
-
Mesajlarıma bakmıyorO zaman adam senden ayrılmış sana söylemeyi unutmuş gidip konuşmayı dene ne kaybedersin bari ayrılık netleşsin
Karakterini bilmediğiniz için boş yorum yapmanız normal eğer ayrılsaydı ben zaten anlar ve ordaki ilişki kelimesini kullanmaz eski sevgilim derdim yazılanın dışında kendi kafanızdan uydurup dalga geçmeniz komikNoterden yazı göndermesi gerek sanırı
Ayrılık mesajı almadınız sanırım hayatınızdaNasıl senden ayrılmamış oluyor? Adamın ne yapması gerekiyor, ayrıldık diye ferman yayınlaması falan mı? Allahıııım.
En son dört senelik ilişkimi aynen böyle bitirmiştim ben. Engellemedim bile o zaman engellemek var mıydı hatırlamıyorum. Kavga ettik telefonu kapattık benim için bitti sonra ne attığı mesajlara ne aramalarına döndüm. O sırada başka biriyle ilişkiye başlamıştım bile.Karakterini bilmediğiniz için boş yorum yapmanız normal eğer ayrılsaydı ben zaten anlar ve ordaki ilişki kelimesini kullanmaz eski sevgilim derdim yazılanın dışında kendi kafanızdan uydurup dalga geçmeniz komik
ilişkinin iki satır ayrılık mesajıyla bitirilmesi daha çirkin değil mi? Ben hiç ayrılık mesajı almadım valla. Genelde karşılıklı konuşarak bitti sonuncu hariç. Mesajla bitse aşağılanmış hissederdim.Ayrılık mesajı almadınız sanırım hayatınızda
Belli ki siz de ilk kez birinden ayrılacaksınızAyrılık mesajı almadınız sanırım hayatınızda
bana çok kızdı engelledi aramadı 20 gün
hiç bir şekilde mesajlarıma dahi bakmadı
günümü kutlamadı
tarzı bi mesaj attım ona da bakmadı
Ben hemen ya öldü ya hastalandı diye düşünüyorum arkadasm sevgilm farketmez bu gibi durumlarda tüm sosyal medya son görülmelerine bakarım eğer girdiyse sorun yok uğraşmam ama bir anda yok olduysa sıkıntı var diye düşünüyorum ama harbiden artk insanların çoğu sizin gibi düşünüyor boşvermek gerekEngellediğim kişi kapıma dayanırsa ben de panikle polis çağırırım siz yine de yapmayın öyle şeyler
Farz et ki ayrılmadı, ee ? Yani bu kadar saçma bir ilişkiye devam mı edeceksiniz?Ayrılık mesajı almadınız sanırım hayatınızda
Sensin boş. Git sevgiline atarlan.3 senelik bi ilişkim vardı çok iyi gidiyorduk birbirimizi çok seviyorduk 1 aydır hiç kavga etmemiştik çok iyi anlaşıyorduk fakat bi gün ondan habersiz pubg indirdiğimi öğrendi aynı gün de Twitterda takip ettiğim sevmediği erkekleri görmüş bana çok kızdı engelledi aramadı 20 gün oldu hiç bir şekilde mesajlarıma dahi bakmadı doğum günümü kutlamadı aramızda hiç bi problem yoktu beni takmadığı için sinirle ona ayrılık tarzı bi mesaj attım ona da bakmadı benden de ayrılmıyor ne yapmaya çalışıyor lütfen akıl verin (kavgadan 3 4 gün sonra konuştuk arkadaşlar o zaman ayrılabilirdi ama bana sadece kızgın olduğunu konuşmak istemediğini söyledi boş boş zzaten ayrılmış yorumları yapmayın)
Yoo çünkü kimse benden ayrılmadıAyrılık mesajı almadınız sanırım hayatınızda
Sensin boş. Git sevgiline atarlan.
Adam başından atmak için öyle söylemiş bu hala bize ayar verme derdinde akfjsjd. Konu sahibi sen bize ayar vereceğine gidip doğum gününü bile kutlamayan "sevgiline" atarlan.kavgadan 3 4 gün sonra konuştuk arkadaşlar o zaman ayrılabilirdi ama bana sadece kızgın olduğunu konuşmak istemediğini söyledi boş boş zzaten ayrılmış yorumları yapmayın
Ayrılık mesajı almadınız sanırım hayatınızda
Biz direkt kavga ederek bitirmedik sinirle kavga edip kapatsak ve bi daha hiç konuşmasak evet haklısınız tabiki bende böyle düşünürdüm ama kavgadan 3 4 gün sonra bana kızgın olduğunu ve şuanlık konuşmak istemediğini söyledi bu durumda ben ayrılmadığımızı düşünmekte haksız mıyım ve onu hâlâ sevdiğimi düşünürsek nasıl bu kadar kolay bittiğini kabullenebilirimBelli ki siz de ilk kez birinden ayrılacaksınız
Çünkü aşağıda alıntıladığım davranışların hepsi birleşince aslında sizden ayrılmış oluyor
Hangi kitapta yazıyor bilmiyorum da ayrılmak için ayrılık temalı uzun mesaj şart değil
Tabi yaşı büyük olan daha tecrübeli olur dimi hep gerçekten komiksiniz umarım başınıza böylebir şey gelir ve böyle yorumlar alırsınızHoff 18 yaşında ergenusa laf anlatmaya çalışıyormuşum. He canım ayrılmamış, döner yakında. Daha çok mesaj at.
Birini engellemek ve 20 gündür hiç iletişim kurmamak sizce de "şu anlık" bi karardan biraz fazlası değil mi?Biz direkt kavga ederek bitirmedik sinirle kavga edip kapatsak ve bi daha hiç konuşmasak evet haklısınız tabiki bende böyle düşünürdüm ama kavgadan 3 4 gün sonra bana kızgın olduğunu ve şuanlık konuşmak istemediğini söyledi bu durumda ben ayrılmadığımızı düşünmekte haksız mıyım ve onu hâlâ sevdiğimi düşünürsek nasıl bu kadar kolay bittiğini kabullenebilirim
Bi de bu ayrılık mesajı iştekavgadan 3 4 gün sonra bana kızgın olduğunu ve şuanlık konuşmak istemediğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?