• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkim çok karışık nolur bi çare söyleyin

Boş boş ayrılmış yorumları yapmayın demişsiniz de e ayrılmamış mi? Ayrılması için daha ne yapması gerekiyor sizin için? Yaptığı hicbirseyi ayrılık olarak kabul etmiyorsunuz ama sırf ayrılık konuşması yapmamasını ayrılmadığına yeterli görüyorsunuz.

3 senelik bi ilişkim vardı çok iyi gidiyorduk birbirimizi çok seviyorduk 1 aydır hiç kavga etmemiştik çok iyi anlaşıyorduk fakat bi gün ondan habersiz pubg indirdiğimi öğrendi aynı gün de Twitterda takip ettiğim sevmediği erkekleri görmüş bana çok kızdı engelledi aramadı 20 gün oldu hiç bir şekilde mesajlarıma dahi bakmadı doğum günümü kutlamadı aramızda hiç bi problem yoktu beni takmadığı için sinirle ona ayrılık tarzı bi mesaj attım ona da bakmadı benden de ayrılmıyor ne yapmaya çalışıyor lütfen akıl verin (kavgadan 3 4 gün sonra konuştuk arkadaşlar o zaman ayrılabilirdi ama bana sadece kızgın olduğunu konuşmak istemediğini söyledi boş boş zzaten ayrılmış yorumları yapmayın)
O senden gizli birşey yapsaydı nasıl olurdu? neden gizli oyun yüklüyorsun..neden onun sevmediği erkekleri twitterda takip ediyorsun? yani sanal hayatta tanımadığın insanlarla zaman geçirmek içinmi ilişkini riske attın?

boş boş zzaten ayrılmış yorumları yapmayın)
Ben boş boş değil dolu dolu yapıyorum o yorumu
A
Y
R
I
L
M
I
Ş
Bu saatten sonra ayrılmasa ne olurki.
İlişkinize ve size saygı duysa sizin oynadığınız oyundan eklediğiniz kişilere kadar karışmazdı zaten.
Siz doğruyu yanlışı ayırt edemeyen biri misiniz? Birinin veliniz olmasına ihtiyacınız mı var? Neden oyun indirirken ona sormak zorunda bırakıyor sizi?
7 yaşındaki kızıma yapıyorum ben bu kontrol manyaklığını sadece

Son düzenleme:
Allah'ım ne güzel genç olmak pugb indirdi diye Twitter ... Diye küsmüş
Jenerasyonlarla birlikte sorunlar da nasıl evriliyor
Canım benim niye üzülüyorsungit kafeye çık karşısına sor kendini yiyip bitirmekten iyidir
Netleşsin herşey yoluna bak
Senin yaşın dibine kadar mutlu olacağın yaşlar üzme kendini

belki de adam hep haber vererek ayrılmaktan sıkılmış yeni bir şey denemek istemiştir.
olamaz mı ? olabilir ?

Back