ilişkim çok karışık nolur bi çare söyleyin

Neden bir insan bunun için engeller ki? Oyun oynamanız için izin mi almanız gerekiyor yada birilerini takip etmek için? Siz bilmiyor musunuz ne yaptığınızı...

Alemsiniz ya adam 20 gündür telefonlarıma çıkmıyor, blöf yapıp ayrılık mesajı yazdım tınlamadı, doğumgünümü kutlamadı diyorsunuz ama yok ayrılmadık bla bla bla hayır yani ayrılmış olmanız için daha ne olması lazım ya o ayrılmadıysa ben ayrılırdım net yanii keyfinin gelmesini mi bekliyorsunuz ayrılık mesajı attıysanız ne bu beklenti cevap bile vermemiş zaten

Tabi yaşı büyük olan daha tecrübeli olur dimi hep gerçekten komiksiniz umarım başınıza böylebir şey gelir ve böyle yorumlar alırsınız
Doğal olarak normal şartlarda evet yaşı büyük olan daha tecrübeli olur.

Eşimin haber vermeden benden ayrılacağını sanmıyorum, boşanma davası açması gerekir

Msj atma arama bekle bakalım o hamle yapsın

kavgadan 3 4 gün sonra konuştuk arkadaşlar o zaman ayrılabilirdi ama bana sadece kızgın olduğunu konuşmak istemediğini söyledi boş boş zzaten ayrılmış yorumları yapmayın)
Öfff, ta konunun en başında böyle ayar vermek de moda oldu.

böyle azarlanınca kimse size düzgün yorum yapmaz kusura bakmayın.

Yıkık arkadaşım, sevgilin senden ayrılmış. Yapacak bir şey yok.
Yıkıldığın yerden ayağa kalkıp "bir süredir sessizdim, demişler ki öldü. Söyleyin onlara yıkık kraliçe geri döndü" diye duyur eski sevgiline.

Senden sessiz sedasız ayrılmış Saçma sapan işler çıkartıp ara bozmayı ne çok seviyorsunuz fjdkkd

benden de ayrılmıyor ne yapmaya çalışıyor lütfen akıl verin

Böyle düşünüyorsanız hangi mantığa dayanarak konu açtınız? Karakterini bilmediğimiz adamın ne yapmaya çalıştığını nereden bilelim o zaman?

Ayrılmak için illa uzuuun uzun mesajlar yazmak gerekmiyor. Adam dümdüz ayrılmış işte.
20 gün konuşulmayan, mesajlara bile bakılmayan ilişki mi olur?

Şu anda piyasa yoklaması yapıyordur o. Ancak aradığını bulamazsa geri döner, "biz hiç ayrılmamıştık ki" der. Siz de bir güzel yersiniz bu yalanı.

Belli ki kendince cezalandırıyor. Ayrılığı daha acılı yapmak istiyor sinirinden yani ayrılmış kafada ama sizi süründürme peşinde gibi geldi bana

Pubg indirildi birileriyle takipleşildi diye 3 yıllık ilişki bitmez bu şekilde, tartışılır küsülür edilir de doğum günü kutlamamak falan çok kötü olmuş, o kafasında bitirmiş mevzuyu zaten sadece size net bi şekilde bildirmemiş belkide açık kapı bırakmak istiyordur az bi takılır belki tekrardan yazarım diye.

Siz yazmamasını size kızmışta bir süre sonra dönecekmiş gibi algılıyorsunuz fakat o sizden çoktan ayrılmış bunu kabul edip siz de onun yaptığı gibi kendi yolunuzu çizin bence…

Mahkemeden kağıt gelmeden inanma derim
Doğum günün için hediye alacağı parayı da mekanda yiyordur o şimdi
Ama sen yinede inanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…