- 23 Temmuz 2021
- 11
- 1
- 1
- 21
- Konu Sahibi Yikikbaskani
-
Ayrı yerlerdeyiz okulda tanışmıştık zaten yurtta kalıyordum arkadaşım arada gördüğünü söyledi bi cafede çalışıyorBen adam öldümü kaldımı diye panikle kapısına dayanmıştım şimdiye kadar
Engelledi, 20 gündür hiç bir şekilde iletişim kurmadı ama ayrılmadığınızı düşünüyorsunuz, çok iyiymiş bu ya3 senelik bi ilişkim vardı çok iyi gidiyorduk birbirimizi çok seviyorduk 1 aydır hiç kavga etmemiştik çok iyi anlaşıyorduk fakat bi gün ondan habersiz pubg indirdiğimi öğrendi aynı gün de Twitterda takip ettiğim sevmediği erkekleri görmüş bana çok kızdı engelledi aramadı 20 gün oldu hiç bir şekilde mesajlarıma dahi bakmadı doğum günümü kutlamadı aramızda hiç bi problem yoktu beni takmadığı için sinirle ona ayrılık tarzı bi mesaj attım ona da bakmadı benden de ayrılmıyor ne yapmaya çalışıyor lütfen akıl verin
O zaman adam senden ayrılmış sana söylemeyi unutmuş gidip konuşmayı dene ne kaybedersin bari ayrılık netleşsinAyrı yerlerdeyiz okulda tanışmıştık zaten yurtta kalıyordum arkadaşım arada gördüğünü söyledi bi cafede çalışıyor
3 senedir sevgiliyiz her şeyini bilirim çok iyi tanıdım istemediği an benden ayrılır böyle bi anda çekip gidicek biri değil ssorun şu ki benimle konuşmuyor ilk defa böyle yaptığını gördüm çok çaresizimSizden ayrılmıyor mu? E her yerden engellemiş, 20 gündür konuşmuyomuş, doğumgününü bile kutlamamış. Ayrılmış işte daha napması gerek ayrıldığına ikna olmanız için
Ayrılık sözleşmesi gibi bişey yapması lazım çocuğun herhal.Engelledi, 20 gündür hiç bir şekilde iletişim kurmadı ama ayrılmadığınızı düşünüyorsunuz, çok iyiymiş bu yaAyrılmış olmanız için daha ne yapması gerekiyordu acaba?
Artık yazan taraf ben olmak istemiyorumO zaman adam senden ayrılmış sana söylemeyi unutmuş gidip konuşmayı dene ne kaybedersin bari ayrılık netleşsin
Seviyor musunArtık yazan taraf ben olmak istemiyorum
Size dışardan böyle görünüyor biliyorum ama ayrılık mesajı atmadan ayrılıcak bi karaktere sahip değil takıldığım konu da bu elim kolum bağlı eğer istese hiç düşünmeden benden ayrılırdı çekinmezdiAyrılık sözleşmesi gibi bişey yapması
İş bu ilişki 1.07.2021 tarihinde sonlandırılmıştır. İmza:sevgiliAyrılık sözleşmesi gibi bişey yapması lazım çocuğun herhal.
TabikiSeviyor musun
Engellediğim kişi kapıma dayanırsa ben de panikle polis çağırırım siz yine de yapmayın öyle şeylerBen adam öldümü kaldımı diye panikle kapısına dayanmıştım şimdiye kadar
Noterden yazı göndermesi gerek sanırımSizden ayrılmıyor mu? E her yerden engellemiş, 20 gündür konuşmuyomuş, doğumgününü bile kutlamamış. Ayrılmış işte daha napması gerek ayrıldığına ikna olmanız için
Size dışardan böyle görünüyor biliyorum ama ayrılık mesajı atmadan ayrılıcak bi karaktere sahip değil takıldığım konu da bu elim kolum bağlı eğer istese hiç düşünmeden benden ayrılırdı çekinmezd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?