- 26 Temmuz 2024
- 34
- -3
- 28
- Konu Sahibi lauraaaaqq
Daha önce buraya bir ilişkimle ilgili bir şey yazmıştım erkek arkadaşım benden bir sürü ayrı kalmak istediğini söylemişti biz onunla bir buçuk ay boyunca ayrı kaldıktan sonra Onun bir ablasının yardımıyla tekrardan beraber olmaya başladık Yaklaşık 15 Eylül'den beri yeniden bir ilişki yaşıyorduk Ama bu ilişki sürecinde şöyle bir sıkıntımız olmaya başladı onun yoğun iş hayatı yüzünden ve onun Avusturya'da yaşayıp Benim Türkiye'de yaşamam sebebiyle Aramızdaki saat farkı nedeniyle çok fazla iletişim kuramıyorduk ve bana verdiği ilgiyi biraz azdı Ben bir hata yaptım birkaç kere onun üzerine gittim birkaç kere tavır trip attın ama sadece bana bebeğim dedi yani aşkım dediği an her zaman konuyu kapattım Şimdi şöyle bir şey yaşandı yaklaşık iki buçuk ay önce telefonunda bir tane kız ile konuşmasını gördüm Bu kız Onun bir zamanlar uygulamaya girdiği ortamdan bir kız ve kız ona abi diyormuş Ben mesajları okumak istediğimde mesajları silmiş ve bana dedi ki ben bütün mesajları her zaman silerim Telefonumda mesaj tutmam ve o anda ben ona güvensizliğimi hissettirdiğim an o kızı Instagram'dan falan çıkardı eğer bana güveneceksen dedi aradan zaman geçti Ve daha dün şöyle bir şey yaşandı Instagram'da fotoğraf paylaşmıştı ve ben o fotoğrafın altına sevgilim diye yorum yapmıştım o fotoğrafı Instagram'dan kaldırdığını fark ettim Neden diye sorduğumda fotoğrafımı beğenmediğini söyledi ardından tekrardan o kızın profiline baktığımda yeniden takipleştiklerini gördüm ve ona Neden bunu yaptığını söylediğimde o kıza kardeşim dediğini annesine kadar tanıdığını söyledi Ben Onunla konuşmasını istemediğimi söyledim ve takipten çıkartmasını istedim ve takipten çıkartmayacağını söyledi onun hayatına karışmaya hakkım olmadığını O benim hayatıma karışmadığını Bu yaptığımın resmen bir saygısızlık olduğunu söyledi ve biz biraz tartıştıktan sonra bana ilişkiyi dönüş olmayacak bir şekilde bitirdiğini söyledi bana olan sevgisinin artık bittiğini ve benden soğuduğunu söyledi Ben hem dün gece hem de bu sabah onu ısrarla aradım art arda yazdım özür diledim barışmak istedim tekrar deneyelim diye yalvardım Ama bana defalarca hayır dedi bana benden Soğudun mu diye sorduğumda Evet senden soğudum dedi seninle bir ilişki yaşamak istemiyorum dedi Sen benim sağlığımı bozuyorsun sürekli tavır trip acaba Artık hangi konuda bana tavır atlatacak diye düşünmekten yoruldum dedi Şimdi bu durumda artık ne yapmam gerekiyor lütfen söyleyin