İlişkilerdeki gurur sorunu

Belki arkadaslarınızın numarasını sildi o yüzden arkadaslarınız görmüyor olabilir mi wp hikayesini?
Hem 2-3 kisiyle beraber oluyor hem de numaranızı silmiyor ve bütün herkese paylastıklarınızı gizlerken size açıyor? Adam tam bir avcı. Nerden ekmek cıkar hesabı yani.
Düşünsenize belki sizinlede sevgiliyken bir baska sevgilisine herkese gizleyip ona açarak paylasım yapıyordu?
Ayrıca instagramdan istek atmak bir anlama gelmiyor ki. Bildiğiniz çoğu meraktan. Hem kendi ayrılıyor hemde istek atıyor hemde durumdan laf gönderiyor. Ama çaba sıfır.... icraat deseniz yok, faaliyet deseniz yok. Kelime adaymıs demek, eylem adamı değil.

1 sene oldu olacak hayatınıza, önünüze bakın.

Sizi terkeden adamın WhatsApp storilerine bakıyorsunuzMuhtemelen baktığınızi bildiği için o da atıyordur.
Storiler başkalarına kapalı sadece size açıksa belki de hayatındaki insan görüp 'bu ne' diye kavga çıkarmasın diye gizli atiyordur ki bu daha kötü.
Amacı ne sence? Seni yedekte tutmak mi??
Ne diyeyim ki , yaşın daha 21mis. O zamanlar ilk aşk (ne kadar tırt da olsa) cok ozelmis gibi gelir,başka kimseye böyle yoğun his duyamazsin gibi gelir. Ama zaman icinde daha gerçek ilişkiler yaşadıkça aslında ne kadar tırt olduğunu bir gün farkına varirsin:)
Ayrıca konuştuğun insanlarla konusmayi için almıyorsa onlarla konuşmak zorunda değilsin.
Demek ki begenmedin, için isinmadi. Ya da hazır değilsin. Her an hayatında biri olacak diye bir kaide yok ki. Merak etme ,gençliğin daha baharindasin. Bakarsın bir bahar senliginde, bir okul kantininde, bir tren garında kalbini küt küt attiracak bir insanla tanisirsin. Kalbin yeniden atmaya basladiginda bu İsmi arkadas sohbetlerinde bile duymayacaksin.
Benim yaşım 29, lisedeki üniversitedeki o aşkindan ölen, sevgisinden şair olan, kendini dinleyecek insan bulduğu gibi kitleyip saatlerce eski sevgilisinden bahseden arkadaşlarımla hala bulusuyorum. İnan ki o geçmişteki büyük asklarin muhabbeti bile geçmiyor. Hayata yeni birileri girdikçe eskisinin önemi giderek yitiyor.
Benim de ilk aşkım vardı 19 yaşında. Beni yurda bırakırdı, kapıda vedalastigimiz gibi mesajlasmaya başlardik. Bazen yurda geldikten birkaç saat sonra 'ozledim' diye mesaj atardım. Evden çıkıp balkonumun karşısına gelirdi, el sallar, giderdi. Ben de o zaman yaşadığımin çok büyük bir aşk olduğunu düşünürdüm. O yüzden seni anlıyorum.
Ama inan gelecekten bakınca öyle şirin bir gençlik aşkı olduğunu anlıyorum. Derinliği olmayan, yaşarken güzel olan ama hafizalarda kalacak kadar da özel olmayan, unutulmaya mahkum bir şey...
Senin de zaman içinde böyle düşüneceğine eminim .
Kendine zaman tanı, numarasını da sil ki senin whatsappinda cikmasin hikayeleri.
Hem hevesle senin izlemen için paylaştığı storileri senin izlemedigini görünce ,hatta profil resminin artık olmadığını görünce belki senj kaybettiği kafasına Dank eder ve istek atmak diisnda bir atak gerceklestirir

Yorumlarınıza bayılıyorum nokta atışı yapıyorsunuz hep

Baskasina gitmek icin seni birakmis. Bosta kaldikca sana istek atiyor. Erkekler bosta kaldikca eskilere sararlar, yoksa sevdiklerinden degil. Sevse vazgecemese gitmezdi, gidemezdi.

Haklısnız ve biliyorum sadece yapamıyorum. İlk gün gibi hala sadece yokluğuna alıştım ama unutamadım özlüyorum onu

İnstagramdan istek atmak ne manaya geliyor ki? Herkese atabiliyoruz sonuçta.
Gurur yapmaktansa mantıklı düşünüp karar vermek gerekir sadece aşk gözlüğüyle bakmaksızın
Zaten bende hiç kabul etmedim. Kabul edince küçük düşürülmüş böyle basit olurum diye düşünüyorum ve O an en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum ama sonrasında keşke diyorum keşke bir konuşsak içimdekileri bi döksem ona neden diye sorsam diyorum ve pişman oluyorum

8 aylık süre zarfında araya 3 sevgili sıkıştıran bir karaktersizin instagramdan hayvani bir merak duygusu ile eklemesine anlam yüklemenize mi kızayım yoksa reddettikten sonra üzülmenize mi bilemedim.

8 aylık süre zarfında araya 3 sevgili sıkıştıran bir karaktersizin instagramdan hayvani bir merak duygusu ile eklemesine anlam yüklemenize mi kızayım yoksa reddettikten sonra üzülmenize mi bilemedim.
Doğru söylüyorsunuz biliyorum. İçimde kalan şeyler var belki onları söylesem geçecek ama kabul etsem kötü hissederim basit hissederim. Saçma Bi Özlem var içimde salak gibiyim allak bullak oldum ondan sonra.

Silmedi numaralarını kızların wp durumlarını görüyor. Zaten bunlar benim kafamı karıştırıyor

Haklısnız ve biliyorum sadece yapamıyorum. İlk gün gibi hala sadece yokluğuna alıştım ama unutamadım özlüyorum onu
Siz bence kendinizi şartlandırmışsınız. 1 senede neler olur biter fakat öyle şartlandırmışsınız ki psikolojik olarak vida gibi adamı kafanıza çakmışsınız. Her şey kendinizde bitiyor.

En doğrusunu yapıyorsunuz o an gurur yapmakla. 2-3 kişiden sonra birini bulamayınca size dönüş yapmış anlaşılan.

Amaçta zaten kafanızı bol bol karıştırmak. Ama icraat deseniz yok. Bu adamdan yol yordam olmaz. Koca bir zaman kaybı.
keşke Diyorum sadece keşke herşey çok farklı olsaydı ama doğru diyorsunuz elimden bi şey gelse unutsam keşke bana yaptığı herşeyi

En doğrusunu yapıyorsunuz o an gurur yapmakla. 2-3 kişiden sonra birini bulamayınca size dönüş yapmış anlaşılan.
Öyle hissettiğim için kabul etmiyorum zaten. Ama ben seviyorum özlüyorum onu o bana istek atınca iyice düşünüyorum. Ya istediğim tek şey gelsin bana konuşalım ben içimdekileri dökeyim o dinlesin. Ne haldeyim bilsin ama yok yok yok

Bi şey bilmesin daha iyi. Siz özlediğinizi söyleseniz iyice havalara girer. İçinizde yaşayın bir süre, sonra unutulur özlem falan kalmaz zaten boşverin. Özlemekten ölmüyor kimse idare edersiniz

Bi şey bilmesin daha iyi. Siz özlediğinizi söyleseniz iyice havalara girer. İçinizde yaşayın bir süre, sonra unutulur özlem falan kalmaz zaten boşverin. Özlemekten ölmüyor kimse idare edersiniz
Öyle doğru tabi. İnşallah geçer bu günler inşallah

Düşünme.
-Zaten unutulmamak için yapıyor.
-Arada yoklama çekiyor.
-Aç kalınca aklına geliyorsun.
-Elde tutmaya çalışıyor.
E)hepsi

İlişkiniz bitmiş olabilir nedenini bilmesekte tamam normal birşey diyelim. Başka ilişkileride olabilir buda normal. Ne normal değil biliyor musun canım? Senle ilgili storyler attığında göreceğini düşünüyorsa o 2-3 ilişkisini de göreceğini biliyor. Daha kötüsü sen ona dönersen instagramındaki herkes senin göz göre göre barıştığınıda bilecek. Sen akıllı bir kızsın kendine bile bile kabul etti dedirtme! İleride daha çok pişman olursun reddetmeye devam..

Biliyorum farkındayım. Onu çok seviyorum ama geri dönemem gururum benim için önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…