Whatsaptan atıyor storyi ve numaralarımız kayıtlı. O attığı storyleri bi tek ben görüyorum çünkü en en en yakın 3 arkadaşımda da numarası var ama storyler onlara Kapalı. Attığı storyler hep tartıştığımız konularla alakalı. Tabii en son 2 ay önce attı bilmiyorum haklısınız bende herşeyin farkındayım ama özlüyorum elimde değil yeni biriyle yapamıyorum. Onlarla konulurken bile aklımda o var ve aklıma geldiği an sohbet edemiyorum takılıyorum ve konuyu kapatıyorum
Sizi terkeden adamın WhatsApp storilerine bakıyorsunuz
Muhtemelen baktığınızi bildiği için o da atıyordur.
Storiler başkalarına kapalı sadece size açıksa belki de hayatındaki insan görüp 'bu ne' diye kavga çıkarmasın diye gizli atiyordur ki bu daha kötü.
Amacı ne sence? Seni yedekte tutmak mi??
Ne diyeyim ki , yaşın daha 21mis. O zamanlar ilk aşk (ne kadar tırt da olsa) cok ozelmis gibi gelir,başka kimseye böyle yoğun his duyamazsin gibi gelir. Ama zaman icinde daha gerçek ilişkiler yaşadıkça aslında ne kadar tırt olduğunu bir gün farkına varirsin:)
Ayrıca konuştuğun insanlarla konusmayi için almıyorsa onlarla konuşmak zorunda değilsin.
Demek ki begenmedin, için isinmadi. Ya da hazır değilsin. Her an hayatında biri olacak diye bir kaide yok ki. Merak etme ,gençliğin daha baharindasin. Bakarsın bir bahar senliginde, bir okul kantininde, bir tren garında kalbini küt küt attiracak bir insanla tanisirsin. Kalbin yeniden atmaya basladiginda bu İsmi arkadas sohbetlerinde bile duymayacaksin.
Benim yaşım 29, lisedeki üniversitedeki o aşkindan ölen, sevgisinden şair olan, kendini dinleyecek insan bulduğu gibi kitleyip saatlerce eski sevgilisinden bahseden arkadaşlarımla hala bulusuyorum. İnan ki o geçmişteki büyük asklarin muhabbeti bile geçmiyor. Hayata yeni birileri girdikçe eskisinin önemi giderek yitiyor.
Benim de ilk aşkım vardı 19 yaşında. Beni yurda bırakırdı, kapıda vedalastigimiz gibi mesajlasmaya başlardik. Bazen yurda geldikten birkaç saat sonra 'ozledim' diye mesaj atardım. Evden çıkıp balkonumun karşısına gelirdi, el sallar, giderdi. Ben de o zaman yaşadığımin çok büyük bir aşk olduğunu düşünürdüm. O yüzden seni anlıyorum.
Ama inan gelecekten bakınca öyle şirin bir gençlik aşkı olduğunu anlıyorum. Derinliği olmayan, yaşarken güzel olan ama hafizalarda kalacak kadar da özel olmayan, unutulmaya mahkum bir şey...
Senin de zaman içinde böyle düşüneceğine eminim .
Kendine zaman tanı, numarasını da sil ki senin whatsappinda cikmasin hikayeleri.
Hem hevesle senin izlemen için paylaştığı storileri senin izlemedigini görünce ,hatta profil resminin artık olmadığını görünce belki senj kaybettiği kafasına Dank eder ve istek atmak diisnda bir atak gerceklestirir