İlişkiden zevk alamama

Gerekli ortam ve karşılıklı heyecan olmadan ön sevişmeye geçebilmek için bunlarda gerekmezmi ilk sorun burada başlıyor sanki bu düzeltedek başlanabilir

Ahh ahhh bunlar sevgisizlik işte bende de durum buydu. Ne yapsam olmadı ama maalesef yapmadı ... Boşanma aşamasındayım tabii farklı nedenlerden

Gerekli ortam ve karşılıklı heyecan olmadan ön sevişmeye geçebilmek için bunlarda gerekmezmi ilk sorun burada başlıyor sanki bu düzeltedek başlanabilir
Başlarda ben istiyordum hani istekliydim ama hep tatmin edip kendini durdu hiçbirşekilde tatmin etmedi beni 1 bucuk sene böyle geçti şuan çocuk oldu 2 aylık haliyle uykusuz yorgun oluyorm o istiyor mesela birliktelik bir bakıyorım ne öpme ne sevme direk aşamaya geçiyor öyle oluncada 2 dk sürmeden bitiyor ve kalkıyor yani kalıyorm öyle nasıl anlatılır daha açıklayıcı bilemedm en fazla bı şekil anlatabilirm şuan isteyincede biliyorm yattıgımla kalktıgım bir olucak yani zevk ve tatmin duygum olmicak çünkü kendi bunun için uğraşmıyor zevk alıp oldu bittiye getiriyor malesef bu kadar

Gerekli ortam ve karşılıklı heyecan olmadan ön sevişmeye geçebilmek için bunlarda gerekmezmi ilk sorun burada başlıyor sanki bu düzeltedek başlanabili
Öyle anlattın ki çözümü yok kumaş bu bublumaştan bu elbise oluyor başka yok bu elbisede bana uymuyorra geldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…