İlişkiden sonra kalıcı hasar...

Allasen şöyle bir konuyu fake olarak yazıp ne elde edebilir bir insan? Kadın gayet güzel bir dille derdini anlatmış.

Hiç sanmam dikkat ettiyseniz son zamanlarda yeni üyeler cinsellikle ilgili anal gibi konularda özellikle konu açıyor.1-2 olsa tamam sürekli rastlıyorum.Tesadüf mü? Sanmıyorum,eglencesine yapıyorlar

Hiç sanmam dikkat ettiyseniz son zamanlarda yeni üyeler cinsellikle ilgili anal gibi konularda özellikle konu açıyor.1-2 olsa tamam sürekli rastlıyorum.Tesadüf mü? Sanmıyorum,eglencesine yapıyorlar

Anal fissür probleminin ne gibi bir eğlencesi olabilir? Erkek arkadaşım istedi yaşadık pişman oldum falan dese haklısınız da bu sağlık sorunu konusu, cinsellik değil.

Anal fissür probleminin ne gibi bir eğlencesi olabilir? Erkek arkadaşım istedi yaşadık pişman oldum falan dese haklısınız da bu sağlık sorunu konusu, cinsellik değil.

Üzgünüm ben inanmıyorum,fake kafası nasıl işler bilmiyorum onlar bunun da eğlencesini yapar.Üyelik tarihi bugün 04.00 görünüyor.

Bence makat hastaliklari konusunda uzman bir genel cerraha gidin ve utanmadan durumu anlatin benim annem emekli cerrah inanin gunde kac kisi geliyordu anal sigil anal iliski sonrasi sikayetler vb kadin erkek (gay) fark etmiyor, aliskinlar onlar bu tur durumlara, yargilayici tarzda ve hastaya karsi saygisiz bir doktor degilse sizi yargilamadan fikir verebilir. Saglik bu ihmale gelmez.

Yaptığın şeyin arkasında durmalısın. Duramıyacaksan da bu işlere yeltenmemelisin.. doktora görün belki başka birşeydir..

yaşadığınız durumun çatlak veya hemoroid olmadığından emin misiniz?

edit: ben konuda hiç mesaj yok diye görmüştüm, değilmiş, bin kişi söylemiş zaten aynı şeyi pardon

Bence hemoroid değil. Hemoroidde öyle deri Çıkmaz dışarı. İlişkiyle alakalı olabilir sağlıkçıyım ordan biliyorum. Zorlamalar,kas zedelenmeleri gibi şeyler sonradan da ortaya çıkabilir. Anlaşılma durumu ise doktorlar veya seks ile alakalı bir eşiniz var ise anlar makatta çünkü durduk yere olmaz bunlar

Üzgünüm ben inanmıyorum,fake kafası nasıl işler bilmiyorum onlar bunun da eğlencesini yapar.Üyelik tarihi bugün 04.00 görünüyor.
Her gördüğünüze fake diyosunuz. Ne alakası var yani fakelik bir durum mu var. Sağlıkla ilgili bir soru sordum size. Ve evet bu soruyu sormak için açtım zaten bu hesabı. Bunun haricinde de aktif üyeyim burada.

Evet kas zedelenmesi galiba bunu tarif ediyodum. Yani gerçekten o kadar saçma sapan yorumlar geldi ki teşekkür ederim cevabınız için. Sağlık açısından etkilemiyo sadece görüntü kısmı tedirgin ediyodu beni. Belki de yersiz bir düşünce bilmiyorum. Burada bir arkadaşta da kabızlıktan olmuş belli olmuyo heralde nasıl olduğu bir de KudrAlobar size de teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…