- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.806
cık cık cık sen cv ni sunmadın mı
Neden inanıp yorum yapıyorsunuz fake işte fake.Okullar açılsın artık da şu kendini akıllı zanneden fakeler gitsin
Allasen şöyle bir konuyu fake olarak yazıp ne elde edebilir bir insan? Kadın gayet güzel bir dille derdini anlatmış.
Hiç sanmam dikkat ettiyseniz son zamanlarda yeni üyeler cinsellikle ilgili anal gibi konularda özellikle konu açıyor.1-2 olsa tamam sürekli rastlıyorum.Tesadüf mü? Sanmıyorum,eglencesine yapıyorlar
Anal fissür probleminin ne gibi bir eğlencesi olabilir? Erkek arkadaşım istedi yaşadık pişman oldum falan dese haklısınız da bu sağlık sorunu konusu, cinsellik değil.
Şikayet edin o zaman, fake üyelikse banlanır zaten. Üzülecek bir şey yok.Üzgünüm ben inanmıyorum,fake kafası nasıl işler bilmiyorum onlar bunun da eğlencesini yapar.Üyelik tarihi bugün 04.00 görünüyor.
Ben de boyle dusunuyorumÜzgünüm ben inanmıyorum,fake kafası nasıl işler bilmiyorum onlar bunun da eğlencesini yapar.Üyelik tarihi bugün 04.00 görünüyor.
Şikayet edin o zaman, fake üyelikse banlanır zaten. Üzülecek bir şey yok.
Sizin nikah geçersiz sayılır. Çok üzgünüm.Karılık başvurusu yaparken sundum ama cinsel ilişki raporu eklemeyi unutmuşum. İşallak bi prollem çıkmaz ilerde
Sizin nikah geçersiz sayılır. Çok üzgünüm.
Kızlar bu büyük bir dert oldu bana lütfen bilenler yardım etsin. Konu hem cinsellik hem dert hem sağlık. Nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazıyorum.
Şu an çok utanıyorum ama birkaç sene önce erkek arkadaşımla anal seks denemesinde bulunduk. Becerememişiz demek ki. Ve benim makatımda bir deri hasarı oluştu. Oradaki kas zedelendi galiba ve bir parça deri çıktı dışa doğru. İnternetten araştırdım ama bulamadım bir şey. Başına böyle bir şey gelen var mı? İlerde lazere gidicem veya çocuk filan olacak anlaşılır diye çok korkuyorum. Bunun için ameliyat olmama gerek var mı ? Yaptığım şeyi bir daha yapmadım doğru da bulmuyorum lütfen bu konuda yorum yapmayın. Sadece anlattığım durum için çözüm önerisi istiyorum sizden
Bence hemoroid değil. Hemoroidde öyle deri Çıkmaz dışarı. İlişkiyle alakalı olabilir sağlıkçıyım ordan biliyorum. Zorlamalar,kas zedelenmeleri gibi şeyler sonradan da ortaya çıkabilir. Anlaşılma durumu ise doktorlar veya seks ile alakalı bir eşiniz var ise anlar makatta çünkü durduk yere olmaz bunlarKızlar bu büyük bir dert oldu bana lütfen bilenler yardım etsin. Konu hem cinsellik hem dert hem sağlık. Nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazıyorum.
Şu an çok utanıyorum ama birkaç sene önce erkek arkadaşımla anal seks denemesinde bulunduk. Becerememişiz demek ki. Ve benim makatımda bir deri hasarı oluştu. Oradaki kas zedelendi galiba ve bir parça deri çıktı dışa doğru. İnternetten araştırdım ama bulamadım bir şey. Başına böyle bir şey gelen var mı? İlerde lazere gidicem veya çocuk filan olacak anlaşılır diye çok korkuyorum. Bunun için ameliyat olmama gerek var mı ? Yaptığım şeyi bir daha yapmadım doğru da bulmuyorum lütfen bu konuda yorum yapmayın. Sadece anlattığım durum için çözüm önerisi istiyorum sizden
Her gördüğünüze fake diyosunuz. Ne alakası var yani fakelik bir durum mu var. Sağlıkla ilgili bir soru sordum size. Ve evet bu soruyu sormak için açtım zaten bu hesabı. Bunun haricinde de aktif üyeyim burada.Üzgünüm ben inanmıyorum,fake kafası nasıl işler bilmiyorum onlar bunun da eğlencesini yapar.Üyelik tarihi bugün 04.00 görünüyor.
Evet kas zedelenmesi galiba bunu tarif ediyodum. Yani gerçekten o kadar saçma sapan yorumlar geldi kiBence hemoroid değil. Hemoroidde öyle deri Çıkmaz dışarı. İlişkiyle alakalı olabilir sağlıkçıyım ordan biliyorum. Zorlamalar,kas zedelenmeleri gibi şeyler sonradan da ortaya çıkabilir. Anlaşılma durumu ise doktorlar veya seks ile alakalı bir eşiniz var ise anlar makatta çünkü durduk yere olmaz bunlar