İlişkiden sonra kalıcı hasar...

Derda321

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2020
308
552
34
Kızlar bu büyük bir dert oldu bana lütfen bilenler yardım etsin. Konu hem cinsellik hem dert hem sağlık. Nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazıyorum.
Şu an çok utanıyorum ama birkaç sene önce erkek arkadaşımla anal seks denemesinde bulunduk. Becerememişiz demek ki. Ve benim makatımda bir deri hasarı oluştu. Oradaki kas zedelendi galiba ve bir parça deri çıktı dışa doğru. İnternetten araştırdım ama bulamadım bir şey. Başına böyle bir şey gelen var mı? İlerde lazere gidicem veya çocuk filan olacak anlaşılır diye çok korkuyorum. Bunun için ameliyat olmama gerek var mı ? Yaptığım şeyi bir daha yapmadım doğru da bulmuyorum lütfen bu konuda yorum yapmayın. Sadece anlattığım durum için çözüm önerisi istiyorum sizden

Çatlak olabilir, genelde hemoroidden daha fazla acır. Ama bunun anal ilişkiyle alakası yok yani o da bi secenek ama genelde tuvalete çıkamadığın zamanlarda fark etmeden çok fazla zorlayınca oluyor. Ben de hamile kalmadan 1 sene önce filan olmuştu. Şuan geçti.

Evet tuvalete çıkamadığında da oluşabilecek bir şey ama çatlak değil bu. Deri çıkıntısı var. Ve olay olalı 5-6 yıl olmuştur. Acı yok hiç

Yok hemoroid değil. Tam kas kısmından bir deri parçası kopmuş. Hayvan zorladı galiba
Neden bir hayvanla ilişki yaşadınız o zaman?
Şu an ilk düşünmeniz gereken sağlık anal ilişki ilerde ciddi sağlık sorunlarına yol açtığı için önerilmez.
Kesinlikle bir genel cerraha gitmeniz gerekiyor eğer dediginiz gibi kaslar zarda gördüyse dışkı tutmada zorlanırsiniz.Belki de hemoroidtir ama erken tedavi daha kolaydır.

Uzmanina gidip halledin.Hemeroid der konuyu da esinize kapatirsiniz olur biter.O dediginiz seyi pek duyan yoktur zaten

O bahsettiğin şeyden bende de var galiba. Ama benimki ilişki vs değil bildiğin kabızlık çektiğim bir dönemde oluşmuştu. Bu yüzden hiç kafaya takmadım. Sen yaran olduğu için gocunuyorsun bence.

Yok hemoroid değil. Tam kas kısmından bir deri parçası kopmuş. Hayvan zorladı galiba

Ya hemeroid ya da fissürdür
O bölgede başka bir şey olması zor
Bunlar dışkılama alışkanlıklarınız ile ilgili şeyler sevişmekle ilgisi yok, hoşuma gitmese de dünyanın yarısından fazlası yapıyor bunu öyle bir kere ile fiziksel değişim yaratmaz ya da anlaşılmaz. Mutlaka doktora gidin, genel cerrahi bakıyor

Ya o zamanlar düşünemedim işte. Zaten sonrasında bende yapmadım. Yıllar geçti bu olaya ama görüntü haricinde (o da çok abes durmuyo ama belli oluyo biraz) bir problem yok. Teşekkür ederim görüşlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…