Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlığım açısından sıkıntı olmuyor zaten bi 5-6 yıldır var hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece doktor vs gibi durumlarda çekiniyorum. O da yersiz belki...
Evet kas zedelenmesi galiba bunu tarif ediyodum. Yani gerçekten o kadar saçma sapan yorumlar geldi ki teşekkür ederim cevabınız için. Sağlık açısından etkilemiyo sadece görüntü kısmı tedirgin ediyodu beni. Belki de yersiz bir düşünce bilmiyorum. Burada bir arkadaşta da kabızlıktan olmuş belli olmuyo heralde nasıl olduğu bir de @KudrAlobar size de teşekkür ederim yorumunuz için
Kızlar bu büyük bir dert oldu bana lütfen bilenler yardım etsin. Konu hem cinsellik hem dert hem sağlık. Nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazıyorum. Şu an çok utanıyorum ama birkaç sene önce erkek arkadaşımla anal seks denemesinde bulunduk. Becerememişiz demek ki. Ve benim makatımda bir deri hasarı oluştu. Oradaki kas zedelendi galiba ve bir parça deri çıktı dışa doğru. İnternetten araştırdım ama bulamadım bir şey. Başına böyle bir şey gelen var mı? İlerde lazere gidicem veya çocuk filan olacak anlaşılır diye çok korkuyorum. Bunun için ameliyat olmama gerek var mı ? Yaptığım şeyi bir daha yapmadım doğru da bulmuyorum lütfen bu konuda yorum yapmayın. Sadece anlattığım durum için çözüm önerisi istiyorum sizden
Deri dediğiniz şey parlak renkli mi? Kırmızı pembe arası? Düzgün kayganlaştırıcı kullanmadan yapınca kalın bağırsağın dışarı sarkması gibi durumlar olabiliyormuş da. Aklıma o geldi.
Deri dediğiniz şey parlak renkli mi? Kırmızı pembe arası? Düzgün kayganlaştırıcı kullanmadan yapınca kalın bağırsağın dışarı sarkması gibi durumlar olabiliyormuş da. Aklıma o geldi.