İlişkiden sonra kalıcı hasar...

O bahsettiğin şeyden bende de var galiba. Ama benimki ilişki vs değil bildiğin kabızlık çektiğim bir dönemde oluşmuştu. Bu yüzden hiç kafaya takmadım. Sen yaran olduğu için gocunuyorsun bence.
Aynen işte yaram olduğu için takıyorum kafaya anlaşılır diye. deri çıkıntısı mı var sizde de? Geçer belki sizdeki

Anlaşılsa ne olacak? İsteyerek yapmışsınız. Eğer sağlık olarak bir sorun teşkil ediyorsa doktora gidin. Ama sadece anlaşılmasından korkuyorsanız, ben yine anlayamadım kimden çekindiğinizi.
Yani evet aslında normal bir cinsel ilişki olsa takılmam. Anal olduğu için takıyorum. Utanıyorum yani orayı görebilecek anlayabilecek herkesten. Eşim anlamadı bişey demedi hatta fark etmedi bile

Yani evet aslında normal bir cinsel ilişki olsa takılmam. Anal olduğu için takıyorum. Utanıyorum yani orayı görebilecek anlayabilecek herkesten. Eşim anlamadı bişey demedi hatta fark etmedi bile
Doktor veya kuaför bilmem ne kim görecekse artık ne diyecek yazıklar olsun sana anal ilişkiye mi girdin diyecek ?

Aynen işte yaram olduğu için takıyorum kafaya anlaşılır diye. deri çıkıntısı mı var sizde de? Geçer belki sizdeki
evet pırtlamış bir deri fazlalığı gibi bişey. geçmez uzun yıllar oldu. evlenmeden önce ben de yaktırılıyor mu falan diye düşünmedim değil ama sonra boşverdim.

eşinize biriyle bir ilişkiniz olduğunu söylemediniz mi? ha o yoldan ha diğer yoldan cinsel birliktelik sonuçta?
[/QUOTE]
şey o malum şey gitmeyince sağlam olunca kırmızı kurdele takılıyor.

erkeklerden nefret ediyordum ama bu tarz konularda kendi hemcinslerimden de nefret etmeye başladım. konu sahibesi için değil ama onu yapıp, 'ben biriyle beraber olmadım' diyen kadınlar adına üzülüyorum. herkes çok uyanık, erkeklerde bir o kadar a**l. Banu çiftçi kızlık zarıyla ilgili bir şey paylaşmış instagram sayfasında herkesin okuması lazım, boş yere o acılara katlanmak zorunda kalmazsınız.

Kızlar bu büyük bir dert oldu bana lütfen bilenler yardım etsin. Konu hem cinsellik hem dert hem sağlık. Nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazıyorum.
Şu an çok utanıyorum ama birkaç sene önce erkek arkadaşımla anal seks denemesinde bulunduk. Becerememişiz demek ki. Ve benim makatımda bir deri hasarı oluştu. Oradaki kas zedelendi galiba ve bir parça deri çıktı dışa doğru. İnternetten araştırdım ama bulamadım bir şey. Başına böyle bir şey gelen var mı? İlerde lazere gidicem veya çocuk filan olacak anlaşılır diye çok korkuyorum. Bunun için ameliyat olmama gerek var mı ? Yaptığım şeyi bir daha yapmadım doğru da bulmuyorum lütfen bu konuda yorum yapmayın. Sadece anlattığım durum için çözüm önerisi istiyorum sizden
Bi bana mı tuhaf geldi? Siz nasıl baktınız da gördünüz deri çıkıntısını?

Lazeri nereye yaptıracaksınız? Doğum yaparken doktorun hemşirenin görmesi niye dert? Ya da koca kişisi insanın her deliğini mi inceliyor ki evlenme kısmı insanlarda endişe uyandırıyor?

Normal ilişki yaşamayan insan neden bunu kendine yaptırır kı? Acımadı mı, zevkine mi değdi acısı? :olamaz:

Yapmayın şu işi ya... Ama yaptıysanız da vardır Bi çaresi heralde. Dr a görünün..

Kızlar bu büyük bir dert oldu bana lütfen bilenler yardım etsin. Konu hem cinsellik hem dert hem sağlık. Nereye yazacağımı bilemediğimden buraya yazıyorum.
Şu an çok utanıyorum ama birkaç sene önce erkek arkadaşımla anal seks denemesinde bulunduk. Becerememişiz demek ki. Ve benim makatımda bir deri hasarı oluştu. Oradaki kas zedelendi galiba ve bir parça deri çıktı dışa doğru. İnternetten araştırdım ama bulamadım bir şey. Başına böyle bir şey gelen var mı? İlerde lazere gidicem veya çocuk filan olacak anlaşılır diye çok korkuyorum. Bunun için ameliyat olmama gerek var mı ? Yaptığım şeyi bir daha yapmadım doğru da bulmuyorum lütfen bu konuda yorum yapmayın. Sadece anlattığım durum için çözüm önerisi istiyorum sizden
Bunu yapmayı göze aldıysanız bunları düşünmeniz gerekirdi.

erkeklerden nefret ediyordum ama bu tarz konularda kendi hemcinslerimden de nefret etmeye başladım. konu sahibesi için değil ama onu yapıp, 'ben biriyle beraber olmadım' diyen kadınlar adına üzülüyorum. herkes çok uyanık, erkeklerde bir o kadar a**l. Banu çiftçi kızlık zarıyla ilgili bir şey paylaşmış instagram sayfasında herkesin okuması lazım, boş yere o acılara katlanmak zorunda kalmazsınız.
Arkadaşım, evlenmeden önce birliktelik yaşamıştım bunu asla saklamam. Eşime söyledim tabiki. Yani bunu kabul etmeyen adamı bende istemem. Ama eşime ayrıntılı rapor vermedim. Neler yaptınız bakayım diye sormadı o da. Yani bunun konusu hiç geçmedi. O zaman sevgilimin ısrarıyla denedim. Pişmanlığım da sağlık açısından. Yine de yabancı birinin görüp anlamasından çekiniyorum konu buydu. Siz önyargılı yaklaşmışsınız ama görüşlerinize katılıyorum böyle düşünen insanlar için

X