- 25 Aralık 2019
- 77
- 155
- 8
- Konu Sahibi Morsutyenlikadin
-
EVET HAKLISINIZIliskiden sonra kosup işemek gebeligi engellese dogum kontrolu icad olmazdi.
Konuyu hiç böyle düşünmemiştim yazdıgınız çok iyi olduYumurtlama döneminizse ve o sperm yumurtaya doğru ilerlemişse işesenizde o yumurta döllenir sonuçta ikisi aynı yerden gelmiyor ki çiş spermi vajinadan atsın
Yerçekimindendir o bence canım idrar sonuçta rahminden akan birşey değil ki sen idrarı yaparken onlarda aşağı doğru süzülüp akıp gidiyordur ama o sıvının içinde zaten milyon tane sperm var 1 tanesi dölleyecek yumurtayı yani içerde kalanlar gayet de dölleyebilirKonuyu hiç böyle düşünmemiştim yazdıgınız çok iyi oldu
Ama genelde idrar yaparken neredeyse hepsi içimden akıyor ve hatta bikaç gün boyunca akıntım oluyor
Kendimi çok cahil hissttimYerçekimindendir o bence canım idrar sonuçta rahminden akan birşey değil ki sen idrarı yaparken onlarda aşağı doğru süzülüp akıp gidiyordur ama o sıvının içinde zaten milyon tane sperm var 1 tanesi dölleyecek yumurtayı yani içerde kalanlar gayet de dölleyebilir
BEN ÇOK İSTİYORUM FAKAT ŞU SIRALAR OLMAMASI GEREK en masum korunma yöntemi gibi düşünüyordumSimdi siz hamile kalmak mi istiyorsunuz kalmamak mi tam anlamadim
Bilmemek ayıp değil bende buralarda okuya okuya öğrendim çoğu şeyi mesela biz 1 buçuk yıldır evliyiz ama prezervatif ve geri çekilme şeklinde ilişki yaşadık hamile kalmamam gerektiği için içe boşalma olmadı hiç . Naısl bir duygu onu bilmiyorum bu ay yaşayacağım sen düşün ama burda okumaktan filozof olcamKendimi çok cahil hissttimHiç böyle düşünmemiştim nede olsa idrar yapıyorum düşüncesindeydim
Bilinçsizce yaşamak
Bence geri çekilme şeklinde yapın enfeksiyon giderene kadar yada prezervatif daha sonra işemeye filan gerek kalmadan rahatca çalışmalara baslayınBEN ÇOK İSTİYORUM FAKAT ŞU SIRALAR OLMAMASI GEREK en masum korunma yöntemi gibi düşünüyordum
Korunma yöntemi bile değil
Ama enfeksiyonum var ilk ondan kurtulmak sonrada Anne olmak istiyorum
Bence geri çekilme şeklinde yapın enfeksiyon giderene kadar yada prezervatif daha sonra işemeye filan gerek kalmadan rahatca çalışmalara baslayın
Umarım birgün iki çizgi görürümİlk Bi kaç dakika içinde giden gitmiştir. Sonra isterseniz 10 saat yatın kalkın akan yine akar. Sıkıntı yapmayın yani
Şuan hayıt içiyorum hatta adetim biterse devam edicem bende çok çabukk enfeksiyon oldugum için hemen lavaboya kaçıyorummOnunla hic alakasi yok canim bende kalktimmi direk giderim lavaboya enfeksiyom olmakdan korktugum icim oyle saatlerce duramiyorum
Ama sen oncr enfeksiyondan kurtul mutlaka ilac kullan cunku enfeksiyon gebelige engel oluyo bende antibiotik kullandim 1 hafta oyle gecti enfeksiyon
Önerilerinizi dikkate alacagım çok teşekkür ederimHayit enfeksiyona iyi geliyomu hic bilgim yok benim. Bildigim hormonlari dengeliyo duzenliyo.. Enfeksiyon icin her sabah ac karinla bi kaşık saf zeytin yağı ic duzenli bi sekilde her sabah yap bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?