Benmde 10 eylul . Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah kzlar
2 eylül. Ama 3 gün falan geç yumurtlama olduregline kaç gün var ki canım bilemedim erken gibi geldi
Aynen tamam bekliyim diyorum sonra acaba yaptırsammı diye karar değişiyorum bu kararsızlıkta bir belirti bencebekle bekle sen en güzeli, zaten ne kalmış şunun şurasında
2 eylül. Ama 3 gün falan geç yumurtlama olduyaw 7 gün zor dayandım
O gün uçuşum var istanbulda kan testi yaptırmam artık idrar testiyle bakıp buraya haber veririmbence tam regl olcağın gün kan testi yaptır canım o zaman kesin sonuç alırsın
O gün uçuşum var istanbulda kan testi yaptırmam artık idrar testiyle bakıp buraya haber veririm
Belirtileri yazıyorum
- mide bulantısı ama hafif
- sol kasikta ağrı
- gaz ve şişkinlik
-göğüslerde şişkinlik ve ağrı
- akıntı
Böylelikle artık regl öncesi mi hamilelik mi anlarım
Inşallah hepimiz hamişizdirzaten ikisi birbirine çok benziyormuş, inşallah hamişsindir hadi bakalım hayırlısı =)
Inşallah hepimiz hamişizdir
Kızlar biraz önce idrar testi yaptırdım çift çizgi çıkı şimdi hamişmiyim yanii çok tuhaf oldum inanamıyorumaminn amiiin çok amiin =)
Merhaba canım benim de günlerim geçiyor ama adet günüm de test yaptım kan testi ve negatif çıktı gebe olma olasılığım var mıdır sence birde geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ondan da ola bilir mi inşallah ondan değildirde hamileyimdir inşallah12-14 gün sonra kanda 130 çıkmıştı
Kimyasal dan sonra çabuk kalırsın canım. Ben yumurtlama günümü bildiğim için 12 yada 14. Gün pozitif çıktı testler. Geç yumurtlamis olabilir sin kimyasal yaşadığın için yumurtlama yi geri atmış olabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah meleğin gelmiş dir :))Merhaba canım benim de günlerim geçiyor ama adet günüm de test yaptım kan testi ve negatif çıktı gebe olma olasılığım var mıdır sence birde geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ondan da ola bilir mi inşallah ondan değildirde hamileyimdir inşallah
Kimyasal gebelik sağlıksız tutunamayan embriyo nun henüz oluşmadan kendiliğinden düşmesi kürtaj a gerek yok bu durumda adet oluyor sun kanamayla gidiyor. Testler pozitif çıkar gebelik vardır ama sağlıksız olduğu için tutunamaz adet günü veya 3-5 gün sonra kanama başlar bu kimyasal gebelikMrb arkadaslar bende bu ay hamile aklmak istyrm 1 senelik evliyim 9.ay bu ay da adet olmak istemyrm bugun günüm ama olmadim klomen kullandm ama igne yok kendi catladi yumurtamin ayni adet sancilari gbi agrilar cekiyorum 2 gundur gelip gidiyor korkuyorm test yapmaktan da bu kimyasal gebelik tam olarak ne oluyor kurtaj fln olunmuyor demi
ayy canım evet tabii ki de hamissin Allahın izniyle =) hemen doğru kan testine, ayy maşallah bu gün ikinci hamis haberi sabah sabah çok mutlu oldum sizin adınıza, darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah =)Kızlar biraz önce idrar testi yaptırdım çift çizgi çıkı şimdi hamişmiyim yanii çok tuhaf oldum inanamıyorum
çok sağol canım değişik heyecanlı bir duyguymuş bugün kan testi yaptırıcam artık, amin darısı başına ve tüm isteyenlereayy canım evet tabii ki de hamissin Allahın izniyle =) hemen doğru kan testine, ayy maşallah bu gün ikinci hamis haberi sabah sabah çok mutlu oldum sizin adınıza, darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah =)
Sağol canım amin,ederim Allah sizlerede en kısa zamanda versinGözün aydın canım Allah gonlune göre versin cok sevindim sende bizler için dua et emi
inşallah öyledir canım inşallah gebeyimdirde ondan adetm geçiyordur. .Kimyasal dan sonra çabuk kalırsın canım. Ben yumurtlama günümü bildiğim için 12 yada 14. Gün pozitif çıktı testler. Geç yumurtlamis olabilir sin kimyasal yaşadığın için yumurtlama yi geri atmış olabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah meleğin gelmiş dir :))