İlişkiden kaç gün sonra idrar testi yaptırdınız?

bence tam regl olcağın gün kan testi yaptır canım o zaman kesin sonuç alırsın
O gün uçuşum var istanbulda kan testi yaptırmam artık idrar testiyle bakıp buraya haber veririm
Belirtileri yazıyorum
- mide bulantısı ama hafif
- sol kasikta ağrı
- gaz ve şişkinlik
-göğüslerde şişkinlik ve ağrı
- akıntı

Böylelikle artık regl öncesi mi hamilelik mi anlarım

zaten ikisi birbirine çok benziyormuş, inşallah hamişsindir hadi bakalım hayırlısı =)

Gözün aydın canım Allah gonlune göre versin cok sevindim sende bizler için dua et emi

12-14 gün sonra kanda 130 çıkmıştı
Merhaba canım benim de günlerim geçiyor ama adet günüm de test yaptım kan testi ve negatif çıktı gebe olma olasılığım var mıdır sence birde geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ondan da ola bilir mi inşallah ondan değildirde hamileyimdir inşallah

Kimyasal dan sonra çabuk kalırsın canım. Ben yumurtlama günümü bildiğim için 12 yada 14. Gün pozitif çıktı testler. Geç yumurtlamis olabilir sin kimyasal yaşadığın için yumurtlama yi geri atmış olabilir. Allah gönlüne göre versin inşallah meleğin gelmiş dir :))

Mrb arkadaslar bende bu ay hamile aklmak istyrm 1 senelik evliyim 9.ay bu ay da adet olmak istemyrm bugun günüm ama olmadim klomen kullandm ama igne yok kendi catladi yumurtamin ayni adet sancilari gbi agrilar cekiyorum 2 gundur gelip gidiyor korkuyorm test yapmaktan da bu kimyasal gebelik tam olarak ne oluyor kurtaj fln olunmuyor demi

Kimyasal gebelik sağlıksız tutunamayan embriyo nun henüz oluşmadan kendiliğinden düşmesi kürtaj a gerek yok bu durumda adet oluyor sun kanamayla gidiyor. Testler pozitif çıkar gebelik vardır ama sağlıksız olduğu için tutunamaz adet günü veya 3-5 gün sonra kanama başlar bu kimyasal gebelik

Kızlar biraz önce idrar testi yaptırdım çift çizgi çıkı şimdi hamişmiyim yanii çok tuhaf oldum inanamıyorum
ayy canım evet tabii ki de hamissin Allahın izniyle =) hemen doğru kan testine, ayy maşallah bu gün ikinci hamis haberi sabah sabah çok mutlu oldum sizin adınıza, darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah =)

çok sağol canım değişik heyecanlı bir duyguymuş bugün kan testi yaptırıcam artık, amin darısı başına ve tüm isteyenlere

inşallah öyledir canım inşallah gebeyimdirde ondan adetm geçiyordur. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…