14 gun kala imkaaaansizzzzz !!! Dollenmenin 14. Gunu mu demek istiyorsunuz yoksaaa....
Aynen biraz daha bekle derim. Olmazsa kan testi yaptırBenim bat 30 u az önce test yaptım negatif
Geçmesini bekliycem vakit geçmiyorKesin negatif diyemezsiniz. Adetiniz gecmeden emin olamazsiniz. Gecikirse tekrar yaparsiniz bi test. Her bunye ve gebelik farkli cunku.
2 aydır kan testi yaptım negatif çıkmıştı. Önce idrarda gorup öyle gideyim diyorumAynen biraz daha bekle derim. Olmazsa kan testi yaptır
3 gun bekledikten sonra olusan cizgiye buharlasma cizgisi denir, gebelik cizgisi degildir o. Ama siz tevafuk ki o ay gebeymissiniz zaten :)İmkansiz diye birsey yok. Oldu hatta test 3 gun falan bekledi pozitiflesti. Hatta 1 hafta oncesinden akntim falan basladi cok fazla . butun gebelik belirtileride vardi. İlk oldugu icin mi oyle oldu bilemicemm.
Ben hiç adet olmadan hamile oldum :) yani düşük yaptım sonra Bebek gittikten 3 hafta sonra test baktım 2 haftalık hamile çıktıTesti yaptiginda adetine kac gun vardi?
3 gun bekledikten sonra olusan cizgiye buharlasma cizgisi denir, gebelik cizgisi degildir o. Ama siz tevafuk ki o ay gebeymissiniz zaten :)
Anladim. Siz dusuk kanamaniz biter bitmez gebe kalmis olmalisiniz. O da en az bi 14 gunu bulmus sanirsam. Yani zaten iki haftalik gebe ciktiginiza gore hesap dogru. Hayirli dogumlar dilerim.Ben hiç adet olmadan hamile oldum :) yani düşük yaptım sonra Bebek gittikten 3 hafta sonra test baktım 2 haftalık hamile çıktı
Beklemek çok zor ama deglmi var mı yokmu demek insanı çok yoruyor bol bol dua edyorm rabbim herkese hayrlisyla sağlıklı evlay nasip etsnCanim benim üzülme. Reglin gecikince yaparsın bende aynı durumdayım
İnşallah canım aminYarın hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah uça uça gidersin eve
Canim benzer olarak aynı durumdayız. Ben nikahlandim ama düğün Kasım da. Yine de en fazla düğünü erkene alırım diyorum.ızlar merhaba, benim son adet tarihlerim 7 haziran, 6 temmuz ve 6 ağustos. yumurtlama günüm olarak 22 ağustosu hesapladım. 15 ağustosta nişanlımla korunmasız ilişkiye girdik ve içime boşaldı. 5,6 gündür de göğüslerimi şiş hisediyorum. 3 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi. ama biraz çekiniyorum çünkü düğünüme daha 5 ay varsizce ihtimal var mı ağustos için
lütfen yardımcı olun
Onu da yaptıramıyorum çünkü nikah yok hastaneler...Canim benzer olarak aynı durumdayız. Ben nikahlandim ama düğün Kasım da. Yine de en fazla düğünü erkene alırım diyorum.
İlişkiden 7 gün sonra kan testinde çıkar sonuç bir yaptır.
Ha bir de lafta benim de yumurtlama günü geçmişti ama akıntı bana olmasi gereken günden 4 gün sonra yumurtlama olduğunu söylüyordu. Şimdi gidip akıntıya bak ve uzuyor mu yoksa kremsi mi onu söyle
Uzayan akıntı ne zaman oldu peki?Onu da yaptıramıyorum çünkü nikah yok hastaneler...Ben işte yumurtlama gününden tam bir hafta önce ilişki yaşadım canım sence hamile kalma oranı nedir Canım daha çok krem gibi akıntım uzama gibi değil de.
Beş altı gün önce yanılmıyorsam canum hatta lavaboda bi kere bacağıma bile değmişti silerkenUzayan akıntı ne zaman oldu peki?
Peki ilişki ne zaman olduBeş altı gün önce yanılmıyorsam canum hatta lavaboda bi kere bacağıma bile değmişti silerken
İlişki 15 ağustos canımPeki ilişki ne zaman oldu
Yok canım sanmıyorum hamile olduğunu çünkü akıntı varken yapsan kaldın derdimİlişki 15 ağustos canım