İlişkiden kaç gün sonra idrar testi yaptırdınız?

inşallah öyledir canım inşallah gebeyimdirde ondan adetm geçiyordur. .
Rahat ol stres yapma canım gebe kalmayı en çok etkileyen stres çünkü. Umarım meleğin seninle dır yoksa da üzülme yeni ay yeni umut olsun gelir Allah in izniyle :KK66: yeterki sen moralini yüksek tut :)

Rahat ol stres yapma canım gebe kalmayı en çok etkileyen stres çünkü. Umarım meleğin seninle dır yoksa da üzülme yeni ay yeni umut olsun gelir Allah in izniyle :KK66: yeterki sen moralini yüksek tut :)
çok sağol canım teşekkür ederim yardımların için inşallah en kisa zamanda sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın

Adetim gecikince 2 haftaya yakın bi süre sonra test yapmıştım ve Rabbime şükürler olsun bende hamileyim Allah isteyen herkeze anne olmayı nasip etsin üstelik 19 yaşindayim Allah nasip ederde kucağıma almak nasip olursa 20 yaşına yeni girdiğimde anne olucam :dua:

Adetim gecikince 2 haftaya yakın bi süre sonra test yapmıştım ve Rabbime şükürler olsun bende hamileyim Allah isteyen herkeze anne olmayı nasip etsin üstelik 19 yaşindayim Allah nasip ederde kucağıma almak nasip olursa 20 yaşına yeni girdiğimde anne olucam :dua:
bende de inşallah geç döllenme olmuştur dusukten değildir inşallah

Merhaba kızlar adetme 7 gun var ama belimde ve kasklarmda agrlar var daha 4 aylk evliym herkz cok yenisn olmaz diye tepkiler veryr ama ben cok istyrm idrar testi yapsam sonuc verrmi acaba

Adetine 12 gün kala pozitif gördüysen erken döllenme mi oldun yani adet bitiminden hemen sonra mı hamile kaldın acaba? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Erken döllenme olabilir bende şaşırmıştım. Teşekkür ederim inşallah :)

Merhaba kızlar adetme 7 gun var ama belimde ve kasklarmda agrlar var daha 4 aylk evliym herkz cok yenisn olmaz diye tepkiler veryr ama ben cok istyrm idrar testi yapsam sonuc verrmi acaba
Adetine 7 gün var denesen ne kaybedersin ki? İnşallah gönlündeki olur.

Erken döllenme olabilir bende şaşırmıştım. Teşekkür ederim inşallah :)

Adet gecikmeden test yaptığına göre bazı belirtilerden şüphelendin demekki :) neler yasadın? Bende kasıkta batma ve bel ağrısı var ama adete daha 2 hafta var anlamadım

Be
Benim adete 6 gun var canim sonuc bu sende yap bi istersen

Eklentiler

• P_20160908_123245.jpg
    P_20160908_123245.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 1.826
X