İnşallah canım inşallah yoktur sen baktırdın mıYok canım sanmıyorum hamile olduğunu çünkü akıntı varken yapsan kaldın derdim
Yarın baktırcam ama benim aptalligim takvim yöntemiyle korunurken uzayan akıntı üstünden 2 gün geçince yapmak oldu. Meğer o akıntı yumurtlama olmadan 2 gün önce geliyormuş haberin olsunİnşallah canım inşallah yoktur sen baktırdın mı
Oof of yumurtlamadan bi hafta önce olur mu acaba yaYarın baktırcam ama benim aptalligim takvim yöntemiyle korunurken uzayan akıntı üstünden 2 gün geçince yapmak oldu. Meğer o akıntı yumurtlama olmadan 2 gün önce geliyormuş haberin olsun
Hayır çünkü Sperm en fazla 72 saat yaşıyorOof of yumurtlamadan bi hafta önce olur mu acaba ya
İnşallah yokturHayır çünkü Sperm en fazla 72 saat yaşıyor
Benim bat 30 u az önce test yaptım negatif
Merhaba, yeni üyeyim 13 ağustosta eşimle korunmasız ilişki yaşadım hamile kalmak istiyorum acaba kanda gebelik ne zaman belli olur heran aklımda çok sabırsızım
Cevabın için teşekkür ederim evet belli olmuyormuş araştırdım, çok meraklıyım inşallah hamiş olurum kasık ağrısı oluyo,gögüslerimde şişlik var bilemedim adet olucakmışım gibide hissetmiyorumbiraz daha beklemeniz lazım =) ama bu arada ilişkiye gün aşırı devam edin, yumurtlamanın ne zaman olacağı belli dğeil çünkü, bazıları erken yumurtluyor, bazıları geç yumurtluyor, hayırlısı olsun inşallah
Cevabın için teşekkür ederim evet belli olmuyormuş araştırdım, çok meraklıyım inşallah hamiş olurum kasık ağrısı oluyo,gögüslerimde şişlik var bilemedim adet olucakmışım gibide hissetmiyorum
Kesinlikle çok zor aklım fikrim hamişlikte test yapıp öğrenmek istiyorum artık sanırım en sağlıklısı adet günümü bekleyip kan testi yaptırmak inşallah hepimiz muradımıza ererizinsan sabırsızlanıyor çok iyi anlıyorum, zor dayanıyorum ben de şuan adet günüm gelsin de test yaptırayım diye =) allahım sen nasip et hepimize
Kesinlikle çok zor aklım fikrim hamişlikte test yapıp öğrenmek istiyorum artık sanırım en sağlıklısı adet günümü bekleyip kan testi yaptırmak inşallah hepimiz muradımıza ereriz
Benim eylül 6 sı nasıl dayanıcam acaba o kadaraminn canım inşallah , ne zaman senin bat
Benim eylül 6 sı nasıl dayanıcam acaba o kadarsenin peki
Insanın aklına bir kere düşünce8 eylül benim de =) zor tutuyorum kendimi =)
Insanın aklına bir kere düşüncezor beklemek bazıları adet tarihinden önce yaptırıyo sonuç alıyor ama bilemedim kafam karıştı
Kan testi ilişkiden 7 gün sonra sonuç verir mi