İlişkiden kaç gün sonra idrar testi yaptırdınız?

İnşallah canım inşallah yoktur sen baktırdın mı
Yarın baktırcam ama benim aptalligim takvim yöntemiyle korunurken uzayan akıntı üstünden 2 gün geçince yapmak oldu. Meğer o akıntı yumurtlama olmadan 2 gün önce geliyormuş haberin olsun

Merhaba, yeni üyeyim 13 ağustosta eşimle korunmasız ilişki yaşadım hamile kalmak istiyorum acaba kanda gebelik ne zaman belli olur heran aklımda çok sabırsızım

Merhaba, yeni üyeyim 13 ağustosta eşimle korunmasız ilişki yaşadım hamile kalmak istiyorum acaba kanda gebelik ne zaman belli olur heran aklımda çok sabırsızım

biraz daha beklemeniz lazım =) ama bu arada ilişkiye gün aşırı devam edin, yumurtlamanın ne zaman olacağı belli dğeil çünkü, bazıları erken yumurtluyor, bazıları geç yumurtluyor, hayırlısı olsun inşallah

Cevabın için teşekkür ederim evet belli olmuyormuş araştırdım, çok meraklıyım inşallah hamiş olurum kasık ağrısı oluyo,gögüslerimde şişlik var bilemedim adet olucakmışım gibide hissetmiyorum

insan sabırsızlanıyor çok iyi anlıyorum, zor dayanıyorum ben de şuan adet günüm gelsin de test yaptırayım diye =) allahım sen nasip et hepimize

insan sabırsızlanıyor çok iyi anlıyorum, zor dayanıyorum ben de şuan adet günüm gelsin de test yaptırayım diye =) allahım sen nasip et hepimize
Kesinlikle çok zor aklım fikrim hamişlikte test yapıp öğrenmek istiyorum artık sanırım en sağlıklısı adet günümü bekleyip kan testi yaptırmak inşallah hepimiz muradımıza ereriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…