- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
Bence hamilesin %400Bu arada iki hafta önce eşim le evin çatısında İki tane leylek görmüştük hatta belki bebek getirmiştir dedim inşallah kanda da çıkar da leylek boş dönmez:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesin %400Bu arada iki hafta önce eşim le evin çatısında İki tane leylek görmüştük hatta belki bebek getirmiştir dedim inşallah kanda da çıkar da leylek boş dönmez:)
Kan sonucun ne zaman cıkcak canınBu arada iki hafta önce eşim le evin çatısında İki tane leylek görmüştük hatta belki bebek getirmiştir dedim inşallah kanda da çıkar da leylek boş dönmez:)
Canım merakla bekliyorum :)Bu arada iki hafta önce eşim le evin çatısında İki tane leylek görmüştük hatta belki bebek getirmiştir dedim inşallah kanda da çıkar da leylek boş dönmez:)
Hastanede yaptiklari icin yarim saate cikar canim ama bence hamile kesin :)Kan sonucun ne zaman cıkcak canın
Alinin melegi yapti kuzum idrar testinde pozitif cikmisti zaten iki kere bence hamile o yuzdenKım kan testı yaptı kızlar bakalım
Evet cnm ozaman beklıcez daha bır hafta yenı gectı
Insallah cnm bızım ılk denememız zaten
Bugun arkadasim geldi kizlar onunda 20 gun gecmis adeti ama normaldede duzensizmis hep, iki kere farkli markalarla test yapmis ve ikiside pozitif cikmis hic belirtisi yok yarin bulusup ikimizde kan vericez ben onun hamile olduguna eminim ama bakalim benimki nasil cikicak sali ogleden sonra paylasicam hepinizle yoksada direk sokturucu kullanip vakit kaybetmeden dogm kontrol hapina baslicam sanirim bu hafta hepimizin sonucu belli olucak
Bu arada iki hafta önce eşim le evin çatısında İki tane leylek görmüştük hatta belki bebek getirmiştir dedim inşallah kanda da çıkar da leylek boş dönmez:)
İnşallah bebiştir canım eklesene fotoyu bakalım bizde :)Kızlar valla inşallah ugurlu gelir,bende bugun test yaptım hayali ikinci cizgi var gbi ama yarın tekrar yapıcam kalca agrım cok arttı eger hamile degilsem doktora gitmem gerekecek..
Kuzum şimdi foto cekince o çizgiyi görememeye basladım:)) kafayı yiyorumgalibaİnşallah bebiştir canım eklesene fotoyu bakalım bizde :)
Ayyy çok guldum yerim seni hepimiz kafayi yedik sanirsamKuzum şimdi foto cekince o çizgiyi görememeye basladım:)) kafayı yiyorumgaliba
Kiz su testleri birakinda kan verin artiikk meraktwn catlatmayin insanii. Ben yarin veriyom valla kesin cozumKızlar sanırım ben erken gebelık testı yapıcam
:)) bende göremedim canım ama inşallah vardırKuzum şimdi foto cekince o çizgiyi görememeye basladım:)) kafayı yiyorumgaliba
adetine kaç gün var :) . benim 3-4 gün var ama yanlış sonuç çıkar diye adetten önce gidip umutlanmak istemiyorum ya napsam acaba yarın ben de mi gidip bi kana baktırsamKiz su testleri birakinda kan verin artiikk meraktwn catlatmayin insanii. Ben yarin veriyom valla kesin cozum
Yap bize de gönder kuzum ben senden umutluyum inşallah vardr :)Kızlar sanırım ben erken gebelık testı yapıcam
Ya senin test pozitifti nasıl negatife döner hayret bişeyadetine kaç gün var :) . benim 3-4 gün var ama yanlış sonuç çıkar diye adetten önce gidip umutlanmak istemiyorum ya napsam acaba yarın ben de mi gidip bi kana baktırsam