İnşallah açıktır tatlım. Benim arkadaşımda evlendiğinde hiç gitmemiş kadın doğumcuya 1-2 yıl sonra çocuk istemişler olmamış onun da senin gibi enfeksiyon olmuş ve ilerlemiş. Uzun süren hem kendini hem eşini içeren ilaç tedavisi olmuştu. Doktor o zaman yumurtalığa ilerleyip ilerlemediğine bakmıştı. Tam tüplere gelmiş orada yakalamışız dediydi iltihabı. Sonra oldu çocukları.İnşallah kızlar.. ben daha önceden PİD diye bir hastalik geçirmiştim. Enfeksiyon hastalığı. O yuzden kapalı olma ihtimali varmış
Gecmis olsun kuzum insallah kapali degildir biri acik olsa sorun olmazda ikisi kapali olursa ugrastirir istebenimde en korktugum sey o
İnşallah açıktır tatlım. Benim arkadaşımda evlendiğinde hiç gitmemiş kadın doğumcuya 1-2 yıl sonra çocuk istemişler olmamış onun da senin gibi enfeksiyon olmuş ve ilerlemiş. Uzun süren hem kendini hem eşini içeren ilaç tedavisi olmuştu. Doktor o zaman yumurtalığa ilerleyip ilerlemediğine bakmıştı. Tam tüplere gelmiş orada yakalamışız dediydi iltihabı. Sonra oldu çocukları.
Canim rahim filminden sonra bizede yazarmisin nasil gectigini? Bazilari cok zor oluyo diyo bazilari abartilcak bisey yok diyo. Bayilticaklarmi yoksa bayiltmadanmi cekicekler?İnşallah açıktır da bunlara gerek kalmaz kızlar. Bakalim 23 ekime gün aldım.
Canım bazen doğurganlık günü değişik olabiliyor stres iklim geçişi vs. Yani doğurganlık günü kimilerinde adete çok yakın kimilerinde adetten hemen sonra olabiliyor. Ama evet şefaf akıntı dönemi doğurgan dönem ve evet hamilelik bu dönemde oluyor genelde de beklenen adet tarihinden 14 gün önceye rast geliyor ama spremler 3 güne kadar yaşadığı için beklenen adetinden 17-19 gün kadar erken dönemden itibaren olan denemeler sebebiyle de hamile kalınabiliyor. En mantıklısı doğurgan dönemlerinde gün aşırı çalışma yapmak.Hamile kalmak için doğurganlık dönemini gününde mi olması lazım hep okuduklarımdan o dönem hariç hamile kalmak imkansız gibi anlıyorum
Hamile kalmak için doğurganlık dönemini gününde mi olması lazım hep okuduklarımdan o dönem hariç hamile kalmak imkansız gibi anlıyorum
İnşallah canım.İnşallah açıktır da bunlara gerek kalmaz kızlar. Bakalim 23 ekime gün aldım.
Ne guzel aciklamissiniz :) Pkolularda bebek olana kadar gun asiri calisma yapmali bence en sonunda o tedavi yontemini uygulucam vallaCanım bazen doğurganlık günü değişik olabiliyor stres iklim geçişi vs. Yani doğurganlık günü kimilerinde adete çok yakın kimilerinde adetten hemen sonra olabiliyor. Ama evet şefaf akıntı dönemi doğurgan dönem ve evet hamilelik bu dönemde oluyor genelde de beklenen adet tarihinden 14 gün önceye rast geliyor ama spremler 3 güne kadar yaşadığı için beklenen adetinden 17-19 gün kadar erken dönemden itibaren olan denemeler sebebiyle de hamile kalınabiliyor. En mantıklısı doğurgan dönemlerinde gün aşırı çalışma yapmak.
Bizim bir tanıdık ovulasyon vs denedi denedi olmadı bir yıla yakın. Rast düşüremedi en sonunda eşine ilki de öyle oldu adet bitiminden itibaren gün aşırı deneyeceğiz dedi.Ne guzel aciklamissiniz :) Pkolularda bebek olana kadar gun asiri calisma yapmali bence en sonunda o tedavi yontemini uygulucam valla
Yani mantıklı düşününce bizim yumurtlama tarihimiz belli değil her günde ovulasyon yapmaktansa bebek istiyosak katlanıcaz artık bazı şeylereBizim bir tanıdık ovulasyon vs denedi denedi olmadı bir yıla yakın. Rast düşüremedi en sonunda eşine ilki de öyle oldu adet bitiminden itibaren gün aşırı deneyeceğiz dedi. Hepimiz bakakaldık ama amacına ulaştı ikinci çocuk geldi.
Dogurgan donem ve oncesini degerlendirmek isi biraz daha garantiye alir yumurtlama donemi haricinde hamile kalmak zor ama imkansiz degil canimHamile kalmak için doğurganlık dönemini gününde mi olması lazım hep okuduklarımdan o dönem hariç hamile kalmak imkansız gibi anlıyorum
Canim rahim filminden sonra bizede yazarmisin nasil gectigini? Bazilari cok zor oluyo diyo bazilari abartilcak bisey yok diyo. Bayilticaklarmi yoksa bayiltmadanmi cekicekler?
Hiç duymamıştım böyle bişey tazikli su veriyolardı yeni sistemde bu yokmu? Bu olmadan nasıl anlıyolarki? Varsada acı muhakkak olur bence :/
Muhtemelen mevsimsel üşütmeden veya korunuyor olsanız dahi gebelikten olabilir. Korkutmak gibi olmasın ama gebelik varsa bir an önce öğrenmeniz hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı açısından olumlu olacaktır. Gecikmenin normalin dışında seyri halinde test yapabilirsiniz.Ben de sorunumu yazayım bari.
Reglimde 3 gün gecikme oldu . Ve yaklaşık bir haftadır da göğüslerde batma var.
Ayıptır söylemesi bi de akıntı yoğun. Ama merak etmediğim için test de yapmıycam. Böyle belirti yaşayan var mı
Merhaba canım evet doktorda öyle söledi bakalım hayırlısıHakkında hayırlısı canım. Yumurtalık kisti ise 1-2 adetle atılıyor. Sıkma canını.
İnşallah canım moralim bozuktu kafamı dinlemek istedim bir kaç gün yeni gelişmeler var mı ?Hakkında hayırlısı canım çok geçmiş olsun önümüzde ki aylarda olur inşallah
Muhtemelen mevsimsel üşütmeden veya korunuyor olsanız dahi gebelikten olabilir. Korkutmak gibi olmasın ama gebelik varsa bir an önce öğrenmeniz hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı açısından olumlu olacaktır. Gecikmenin normalin dışında seyri halinde test yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?