Darısı başıma benimde regl bitmese başlasamİlk ilişkinin üzerine bugün 5.gün olacak belimden bacaklarıma vuran bir sızlama var uyuyamıyorum uykum da yok hayrola bakalım ama bu ay inanılmaz bi rahatlık var bende bakalım psikolojinin etkisi ne olacak
İnşallah bu ay mutlu haberler alırız canımDarısı başıma benimde regl bitmese başlasam
Aminnn İnşallahİnşallah bu ay mutlu haberler alırız canım
Hayırlısı olsun canım sonuçlarını bizimle de paylaş inşallah bebiş haberi verirsinBugun dktra gittim sikayetlerimi anlattim göğüs sizlamasi halsizlik ates basmasi akinti coklugu bulanti iki tüp kan ve idrar verdim bir cok tahlil istedi dktor gebeligede bakilacak olmadigini biluyorum ama yine istedi doktor sonuclar yarin cikacak hadi bakalim hayirlisi ne cikacak
Sanmıyorum gebelik var idrar testi yapmistim çıkmadı tabiki paylasirimHayırlısı olsun canım sonuçlarını bizimle de paylaş inşallah bebiş haberi verirsin
Sanmıyorum gebelik var idrar testi yapmistim çıkmadı tabiki paylasirim
Burdayim canim yeni gordum msjini hayir birazdan giderim almayaOnlinesin. Ordamısın? Aldın mı sonuçları?
Kizlar internette bir kac tane video izledim cok sasirdim sizde izledinizmi bilmiyorum ama hamile olduklarini dogumda farkediyorlarbu olaylari yasayanlarin anlatimlarindan canlandirma videolari cekmisler link atiliyormu buraya eger atilmiyorsa hamile olduğumu bilmiyordum yazarsaniz çıkıyor izleyin bence
Kizlar internette bir kac tane video izledim cok sasirdim sizde izledinizmi bilmiyorum ama hamile olduklarini dogumda farkediyorlarbu olaylari yasayanlarin anlatimlarindan canlandirma videolari cekmisler link atiliyormu buraya eger atilmiyorsa hamile olduğumu bilmiyordum yazarsaniz çıkıyor izleyin bence
Hayırlısı olsun canımEki Görüntüle 2050415 sonuç itibari ile gebelik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?