Yok canım ya bana olmaz heralde bakalım herşey kısmetSağolun kızlar tavsiyelerinize uycam . İnşallah daha günüm var diye çıkmamıştır içim rahatladı biraz biz yeni denemeye başladık ama olur mu olmaz mi diye 7-24 aklımda stres yapmayayım diyorum da nerdee Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Hee tek tek dua ediyorum
Benim arkadaşım İki gebeligindede İki ay adet gördü ilki normal ikinci Ay kesik kesik gelmiş Keşke sizinde öyle olsa
tatlim benim de 2.35 den 22ye yukselmisti..2li degerlerde tekrar test istiyor drSağolun kızlar tavsiyelerinize uycam . İnşallah daha günüm var diye çıkmamıştır içim rahatladı biraz biz yeni denemeye başladık ama olur mu olmaz mi diye 7-24 aklımda stres yapmayayım diyorum da nerdee Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Hee tek tek dua ediyorum
Benim arkadaşım İki gebeligindede İki ay adet gördü ilki normal ikinci Ay kesik kesik gelmiş Keşke sizinde öyle olsa
kizlar bata son 2 gun kaldi bulantim var afedersiniz kendimi zor attim lavaboya
acaba hamilelik belirtisi olabilirmi
insallah canimİnşaALLAH öylesindir canım
İnşallah gelmiştir minişin.kizlar bata son 2 gun kaldi bulantim var afedersiniz kendimi zor attim lavaboya
acaba hamilelik belirtisi olabilirmi
insallah canimtesekkur ederim guzel dilegin icin
allah razi olsun guzel yurekli arkadasim insallah seninde bebisin vardir ♡♡♡♡♡Benim belirtiler suya düştü inşaALLAH seninki öyle olmaz canım inşaALLAH bebeğin seninledir
tesekkur ederim tatlimmm insallahİnşallah gelmiştir minişin.
allah razi olsun guzel yurekli arkadasim insallah seninde bebisin vardir ♡♡♡♡♡
insallah canim yazarim burdan ♡♡♡Güzel haberlerini bekliyorum. Öğrenir öğrenmez beni haberdar et canım merak ettim :)
Bende benzer durumdayım canım. Bu haftaya kontrol ayarladım doktordan. Aksilik çıkmazsa gideceğim inşallah. Toplasan 1,5 gün kadar normal regl oldum o da tam normal değil pıhtı 1 gün oldu gibi ve genelde olandan çok azdı. Öncesinde ve şimdi 4. gün sadece kahve peçeteye bulaşan lekelenmeler var. Kasık ağrım devam ediyor. Mide bulantım da var ve bu ay hamile çıkmakta çok istekli de değilim. Hatta hamile olmak istemiyordum bu ay yani psikolojik olduğunu da sanmıyorum. Kistten şüpheliyim. Çok çok çok çok düşük ihtimal geç yumurtlama ve döllenme veya başka bir şey olabilir. Stresli bir süreçteyim oda sebep olabilir belki.Kızlar Ben maalesef regl olduydum o belirtilerden sonra. Normal adet gibiydi. Dünden beri kahverengi akıntım var ve o belirtiler de hiç geçmedi. Halen kasığımın sol tarafı ağrıyor şişkin durumda. Ara ara kabızlık ara ara da ishal oluyorun. Gögüsler çok hassas bazen sızlıyor. Demin yine test yaptım negatif çıktı. Anlamıyorum ne oluyor? Psikolojik de değil benimkisi çünki adet oldum diyip attım kafamdan. Ama bu belirtiler beni deli edecek. Böyle bir durumla karşılaşan varmı?
Ben acile gittim Bişey demedi idrar testinde çıkmaz diye yapmıyorum kendimi zor tutuyorumtatlim benim de 2.35 den 22ye yukselmisti..2li degerlerde tekrar test istiyor dr
Sağlık ocağına da bir kan ver istersen canım.Ben acile gittim Bişey demedi idrar testinde çıkmaz diye yapmıyorum kendimi zor tutuyorum
Bende benzer durumdayım canım. Bu haftaya kontrol ayarladım doktordan. Aksilik çıkmazsa gideceğim inşallah. Toplasan 1,5 gün kadar normal regl oldum o da tam normal değil pıhtı 1 gün oldu gibi ve genelde olandan çok azdı. Öncesinde ve şimdi 4. gün sadece kahve peçeteye bulaşan lekelenmeler var. Kasık ağrım devam ediyor. Mide bulantım da var ve bu ay hamile çıkmakta çok istekli de değilim. Hatta hamile olmak istemiyordum bu ay yani psikolojik olduğunu da sanmıyorum. Kistten şüpheliyim. Çok çok çok çok düşük ihtimal geç yumurtlama ve döllenme veya başka bir şey olabilir. Stresli bir süreçteyim oda sebep olabilir belki.
canim test yaptinmi hicAynen. Ben de stressli dönemdeyim canım. Ve dediğin gibi pıhtı geldi bende de kan. Şimdi de peçeteye gelen kahverengi akıntım var. İnşaALLAH ben de doktora gidicem. Sen test yaptın mı? Sende de mi negatif? Ayrıva benim de mide bulantım var. Belirtilerimiz tıpatıp aynı. Fakat ben kist olduğunu düşünmüyorum çünki daha yeni gittim kontrole geçen aymıydı neydi
Bu hafta zor Çünkü gündüz çalışıyorum çalışma saatim uymuyor fabrika revirinede vermek istemiyorum 4 gün sonra regl günü bekliyorum şimdilik te ne çıkar bilemiyorumSağlık ocağına da bir kan ver istersen canım.
Ben de en son temmuzda gittim canım. Sabah yaptığım test aşağıda sonra yine yaptım o negatif bunu da pek bir şeye benzetemedim ben.Aynen. Ben de stressli dönemdeyim canım. Ve dediğin gibi pıhtı geldi bende de kan. Şimdi de peçeteye gelen kahverengi akıntım var. İnşaALLAH ben de doktora gidicem. Sen test yaptın mı? Sende de mi negatif? Ayrıva benim de mide bulantım var. Belirtilerimiz tıpatıp aynı. Fakat ben kist olduğunu düşünmüyorum çünki daha yeni gittim kontrole geçen aymıydı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?