- 23 Haziran 2019
- 24
- 6
- 16
- 28
Merhaba, evet ben de klomen ve çatlatma iğnesiyle birlikte kullanmıştım. Estrofemin amacı rahimi kalınlaştırmak yani sadece tüp bebekte kullanılmıyor. Ben maalesef hala hamile kalamadım ama umarım sen kalırsın
Öncelikle çok teşekkür ederim cevap verdiğin için Rabbim kucaklarımızı boş koymasın inşaAllahbu ay olmazsa izne gidecez orda bi süre kalınca tedavi aksar mı bilmiyorum inşaAllah iyi olur herşey
Canım sanırım çok erken bak benim 1 gün geçti daha düzgün çıkmadı var mı yok mu belli değil ama bu sefer o kremsi yopun akıntı yok her hamilelik farklı ve kişiye göre değişiyor sanırımBu akıntı bendede oluyo adetime 10gün var göğüslerim çok hassaslastı ve beyaz yogun kremsi bi akıntım var cokmu erken acaba test yapmamam lazım demi 10gün var cünkü adetime ama hamileymişim gibi bi histe var içimde
Geçtiğimiz ay bende de öyleydi .ama beraberinde karın ve bacak agrılarım oldu .acile gittim .enfeksiyon dediler .antibiyotik kullandım .geçmiş olduğunu düşündüm .ancak şimdi bikaç gündür yine var tanecikler .acaba hamilelik işareti midir yine idrar yolu enfeksiyonu muBu belirti bende de vardı idrarım da küçük küçük tanecikler vardı resmen.Bnce de hamilelik içn önemli belirti.
Merhaba ben yeni uye oldum 24 eylulde yumurtlama ve iliski oldu muthis kasik agrim var 4 aydir cocuk istiyoruz olmuyor her ay hamileymisim gbi bir suru belirti yasiyorum bu ayda ondan mi agriyor kasiklarim acaba.Birde ne zmn test yapsam cikar en erkenUzun zaman oldu bu sayfaya yazmayalı hamile kalıp cocugu da büyütünce :) cok şeyler öğrendim bu sayfadan hala duruyor olmasına sevindim çocuk sahibi olmak isteyen herkese Rabbim nasip etsin.
Ben varımEvettt arıyorum arıyorum böyle bir konu bulamadım e dedim bari ben açayım hem paylaşayım hem paylaşılsın bakalım hamilelik belirtileri gerçekten hemen belli olurmuymuş görelim
Öncelikle kendimden bahaedeyim;
Allah bağışlarsa 4yaşında bir oğlum var bir süredir düşünsekte bir türlü - tam emin - olarak ikinci çocuğu isteyemedik biraz maddiyat düşüncesi biraz da sanırım rahata alıştığımızdan
Neyse sadede geleyim bu ay ilk kez kesin bir kararla yumurtlama günümü değerlendirdik ve ertesi gününü de..
Normalde kendimi çok dinleyen bir insan olarak ilk defa bu sefer 'aman olursa olur olmazsa uğurlar olsun' dedim kendime ve bugün, daha ilişkinin üzerinden iki gün geçmesiyle birlikte bende aniden inanılmaz bir şekilde göğüs ağrısı başladı reglime bir hafta kala hafif şekilde ağrım olurdu ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli ilk defa oluyor ve yine bugün kasıklarım da ve belim de ağrılar yaşadım ara ara. Israrla kendimi dinlemek istemesem de bu aniden başlayan göğüs sancısı beni düşünmeye itiyor ve gerçekten döllenme gerçekleşmişse bu kadar erken hissedilir mi diye merak etmeden duramıyorum. Ne kadar baksam da bu kadar erken hissedilir mi konularını bulamadım bu sebepten an itibariyle ben açıyorum
Bu konuyu açmamla birlikte burda reglime kadar yaşadığım her keskin belirtiyi paylaşarak sonucunda da yapacağım testle garantilemek istiyorum. Eğer sizler de bu kadar erken hissedip doğruluğunu teyit ettiyseniz lütfen paylaşın
Evet şimdi,
Reglime 12gün var, belirtiler; şiddetli göğüs ağrısı ve ara ara uğrayan bel kasık ağrıları..
Bekleyelim görelim
Hadi bakalım hayırlısı haberdar et lütfen bizi inşallah hamilesindirBen varım
Adetime 15 gün kala göğüs uçlarımda ağrı başladı, gözlerim kaşındı, burnum tıkandı tabi bundan bir gün önce iki gün süren ara ara şiddetli kasık ağrım oldu. Bu belirtilerin ikinci günü mide ekşimsi ve reflü başladı, ara sıra kadınlarda ağrı ama yanlarda değil ağrı hep tam ortada oldu. Beşinci günde hepsi geçti sadece göğüs uçlarımda ki ağrı geçmedi. Adetime 9 gün kala ara ara kasık ağrısı yine başladı ortadan belimin arkasına doğru vuruyor. Bugün adete 6 gün kaldı dünden bu yana koku hassasiyetim var süte ve süt ürünlerine, ki çok severim. Agrimin başladığı günden beri iştahım çok açık doymak bilmiyorum. Halsizlik ve uyku halini bu belirtilere ekleyemiyorum çünkü şekerim normalde de hızlı düşer ve kendimi halsiz ve uykulu hissederim. Ben düzenli adet gören biriyim ancak benim yumurtlamam öyle bloglarda yazıldığı gibi 12-16 arasi olmuyor hissediyorum yıllardır 9-13 arasi başlıyor bu günleri takip ediyorum. Bakalım yarın dayanamayıp ilk erken gebelik testimi yapacağım ve 3 ekime Dr randevusu aldım. Daha erken biliyorum çünkü beklenen adet tarihim 6 Ekim. Neden bu acele derseniz, 5 Ekim eşimin doğum günü
Bence daha yeni yeni kanda belli olmaya başlamıştır hemen dölkendiyse biraz beklemelisin bende seninle aynı tarihlerde yumurtladım el mecbur beklicezMerhaba ben yeni uye oldum 24 eylulde yumurtlama ve iliski oldu muthis kasik agrim var 4 aydir cocuk istiyoruz olmuyor her ay hamileymisim gbi bir suru belirti yasiyorum bu ayda ondan mi agriyor kasiklarim acaba.Birde ne zmn test yapsam cikar en erken
Ayy aynimi tarihlerimiz nasil sevindim valla kimseye bisi de diyemiyorum 4 aydir istitorz olmuyor artik anlatamaz oldum her ay bu defa kesin oldu duorum ama hayal kirikligi ne zman test yapicaksin senBence daha yeni yeni kanda belli olmaya başlamıştır hemen dölkendiyse biraz beklemelisin bende seninle aynı tarihlerde yumurtladım el mecbur beklicez
Valla yerlesme kanamasi bole oluyor heralde insallah hayirlisiyla hamilesinizdir son durumu bziimle de paslayinKızlar nolur yardım reglim çarşamba günü bugün akşam 8gibi kahve siyah arası yoğun akıntım oldu. Duş aldım çıktım sonra sadece lavaboya gittiğimde 2 gidişten birinde geliyor azıcık. Bunun dışında sol kasığımda batma-acı arası hissim, aşırı iştah ve göğüslerde hassasiyetim çok fazla. Gebe olma ihtimalim nedir? Yarın gidip kan testi yaptıracağım ama 2 düşüğüm var ve 4yıllık evliyim. Nolur yardım.
Günaydın, Insallah canım bu sabah erken gebelik testi yaptım şu hayalet beyaz çizgi denen şey çıktıHadi bakalım hayırlısı haberdar et lütfen bizi inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?