- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
Bazen üşümek vb etkilerde ağrı yapabiliyor üşüttüysen ayaklarını olabiliyor dikkat et kendine bebişin yerleşmesi de olabilirINsallah cabim evet stres ve dusunmek cok etkikiyo.
Ama dun o igne batmalari beni cok kotu yapti hatta esim hastaneye gidelim dedi ben gitmedim
INSALLAH canim suan 33. Gunumdeyim su 5 gun bi an once gecsin istiyorumBazen üşümek vb etkilerde ağrı yapabiliyor üşüttüysen ayaklarını olabiliyor dikkat et kendine bebişin yerleşmesi de olabilir
Her bulduğum topiğe yazıorum ben :))) ama hem meraklıyım hemde üzgün beni de aydınlatsanız çok sevinirimINSALLAH canim suan 33. Gunumdeyim su 5 gun bi an once gecsin istiyorum
Her bulduğum topiğe yazıorum ben :))) ama hem meraklıyım hemde üzgün beni de aydınlatsanız çok sevinirim
Adetime 15 gün var ve bu aralar biraz düzensiz adetlerim şöyleki aralığın 2 sinde adet oldum ve tekrardan 30 Aralık'ta adet oldumadet bitiminde korumasız ilişkiye girdim 4 ocakta yani daha sonra 10 Ocak ve 14 ocakta tekrardan korumasız ilişkiye girdim acaba gebe kalma ihtimalim varmı bugün adet düzensizliği için doktora gittim bişey demedi döllenme 1 hafta önceden belli olmaz dedi ama galiba olmadı bu sefer eşimi de zor ikna etmiştim hamile kalmazsam oda daha istemicek galiba
Yok canım 3 kere korumasız yaptık snra dediki benden bu kadar daha olmaz dedi pek taraftar değil benide çok ikilemde bırakıo maalesef karmaşık açıkçasıNiye istemesinki sende çok takma ilişkiye hamile kalicam psikolojisiyle hiç girme rahat ol akışına bırak
Karşına alıp konuşsan anlatsan belki bir çözüm yolu bulunurYok canım 3 kere korumasız yaptık snra dediki benden bu kadar daha olmaz dedi pek taraftar değil benide çok ikilemde bırakıo maalesef karmaşık açıkçası
Neler dedim neler ne acitasyonlar yaptım ama yok hazır değilmiş zaten birtane çocuğumuz varmış maddi sıkıntılar felan ama 3 ay sonra borcumuz biticek oğlum da 7 yaşına girio Kasım'da oda çok istio kardeş ama bnmki anlamıo takvim uygulamasında baktığımda doğurgan döneme denk geldi yumurtlamaya da 3 gün vardı ama olmayacak galiba ben çok istiorm tekrardan anne olmayıKarşına alıp konuşsan anlatsan belki bir çözüm yolu bulunur
Bizimde maddi sıkıntılarımız var biraz ama eşim çok istiyor bebek olmasini her şeyin hayırlısı diyelim olacağı varsa olur kendini uzmeNeler dedim neler ne acitasyonlar yaptım ama yok hazır değilmiş zaten birtane çocuğumuz varmış maddi sıkıntılar felan ama 3 ay sonra borcumuz biticek oğlum da 7 yaşına girio Kasım'da oda çok istio kardeş ama bnmki anlamıo takvim uygulamasında baktığımda doğurgan döneme denk geldi yumurtlamaya da 3 gün vardı ama olmayacak galiba ben çok istiorm tekrardan anne olmayı
İnşallah canım ya Allah gönlümüze göre versin varmı sendeBizimde maddi sıkıntılarımız var biraz ama eşim çok istiyor bebek olmasini her şeyin hayırlısı diyelim olacağı varsa olur kendini uzme
Çocuğum yok daha 5 aylık evliyim bir kere oldu evlendikten hemen sonra bebek gelişmemiş kürtaj oldum yarında test yapicam inşallah hamileyimdirİnşallah canım ya Allah gönlümüze göre versin varmı sende
İnşallah hamilesindir canım haber ver olurmuÇocuğum yok daha 5 aylık evliyim bir kere oldu evlendikten hemen sonra bebek gelişmemiş kürtaj oldum yarında test yapicam inşallah hamileyimdir
Yok hamile degilim negatif ciktiİnşallah hamilesindir canım haber ver olurmu
Biraz daha bekle cnm ya erken yapmışsın testi ama 1 hafta daha bekle olmazsan tekrar yaparsın mesela bnmde öle olmuştu 4 haftalık hamileyken kanda 0.1 çıkmıştı sonuçYok hamile degilim negatif cikti
Kızlar selam. Lavaboya gittiğimde beyaz yoğun ve uzayan akıntım vardı Çamaşırda. Çatlamış mı demek olur? Ovu testi bittiği için yapmıyordum. Ovu testinde pikten sonra siliği gördükten sonra mu önce mi aynı akıntı oldu sizde?
O konuyu bebde merak diyorum cnm ya bilmiotum hic bnm de 5inde oldu o akinti acaba catkadi mi yoksa yeni mi yumurtlamis oluyorum o gun
O akıntı yumurtlamadan sonra oluyor o zamanları değerlendirmek gerekiyorbu sorularin cevaplari ne acaba?
28 gunde bir adet dongusu olan kisiler adetinin 14. Gunlerinde yumurtlama yasiyo canim yani bence tutmus olabilir ama daha cok erken oldugu icin belli olmazHer bulduğum topiğe yazıorum ben :))) ama hem meraklıyım hemde üzgün beni de aydınlatsanız çok sevinirim
Adetime 15 gün var ve bu aralar biraz düzensiz adetlerim şöyleki aralığın 2 sinde adet oldum ve tekrardan 30 Aralık'ta adet oldumadet bitiminde korumasız ilişkiye girdim 4 ocakta yani daha sonra 10 Ocak ve 14 ocakta tekrardan korumasız ilişkiye girdim acaba gebe kalma ihtimalim varmı bugün adet düzensizliği için doktora gittim bişey demedi döllenme 1 hafta önceden belli olmaz dedi ama galiba olmadı bu sefer eşimi de zor ikna etmiştim hamile kalmazsam oda daha istemicek galiba
Ayyy ağzın bal yesin Hemi inşallah canım ya ama benim diorm ya çok düzensizdi Kasım'da olmadım 10 gün gecikmeyle Aralık'ta oldum sonra yine aralığın 30unda oldum Dr bir sorun yok dedi ilişkiye giridğim tarihde söyledim ama bişey demedi snra kendi hesaplamasını yaptı 1 hafta önceden döllenme olmaz dedi kafam allak bullak oldu anlayacağın inşallah tutunmuştur dünden beri çok canım sıkıldı28 gunde bir adet dongusu olan kisiler adetinin 14. Gunlerinde yumurtlama yasiyo canim yani bence tutmus olabilir ama daha cok erken oldugu icin belli olmaz
Ayyy ağzın bal yesin Hemi inşallah canım ya ama benim diorm ya çok düzensizdi Kasım'da olmadım 10 gün gecikmeyle Aralık'ta oldum sonra yine aralığın 30unda oldum Dr bir sorun yok dedi ilişkiye giridğim tarihde söyledim ama bişey demedi snra kendi hesaplamasını yaptı 1 hafta önceden döllenme olmaz dedi kafam allak bullak oldu anlayacağın inşallah tutunmuştur dünden beri çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?