- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 33
Ama degerin yuksek olmasi guzel bisi ne guzelKızlar iyi akşamlar.Bugün sağlık ocağına gittim sistemden sonucu göremeyince,doktor da çıkmamış dedi.Sonra laboratuvarı aradı.Sonucumu 2.kez değerlendirceklermiş.Değer 1000üzerinde çıkmış galiba.Çok yüksek değil mi ya 1000küsür.?Yarın 2de net sonucu öğrencem.Bugün kendi doktoruma da gittim tekrar kan verip değer katlanmış mi diye bakalım dedi.Progesteron değerim iyiymiş şükür,inşallah hamileliğim sağlıklı ilerler .
Rabbim sağlıkla kavuştursun canım ❤❤4+1 canim ama erken dollenme oldu erken ogrendim
gayet normal bitanm
Ama degerin yuksek olmasi guzel bisi ne guzel
sag ol canmin ici ne demek iki gun sonra 2000 olur once ki degerlerini hatirliyon. mu bir analiz yapalimSağol canım ya,sende olmasan var ya,iyi ki varsın❤
Canim saglik ocaklarinda bazen sorun da olabiliyo ben orda yaptirdigimda 4000 kusir cikmisti diger gebeligmde ozelde bi kan verseydin 1 saate cikiyo
Ben hissediyorum tatlımEğilirken karında hafif batma yada agri hisseden var mi?
sag ol canmin ici ne demek iki gun sonra 2000 olur once ki degerlerini hatirliyon. mu bir analiz yapalim
Ben 25 e yaptırmıştım canımBeta hcg değerini ölçen alet 1000 küsüre kadar ölçüyorsa,değer de 1000nin üzerindeyse net sonucu bulmak için tekrar ölçüyorlarmış canım.Doktor öyle söyledi.Yarın özelde yaptırcam canım zaten.Ne kadara yapıyorlar testi canım?
o gunku degerlwrin kacti bitanmBen salı günü kan verdim canım.Birde yarın vercem.4gün arayla olmuş olcak.
ikinizdr hamilesiniz yetr ulennnBen hissediyorum tatlım
Amin canim benim darisi sana insallahRabbim sağlıkla kavuştursun canım ❤❤
Valla canim hastanesine gore degisiyo ben ilce de ozelde yaptrsim hani 20 tl ydi olabilir canim mis givi degerinin yuksek cikmasi sevin ne guzelBeta hcg değerini ölçen alet 1000 küsüre kadar ölçüyorsa,değer de 1000nin üzerindeyse net sonucu bulmak için tekrar ölçüyorlarmış canım.Doktor öyle söyledi.Yarın özelde yaptırcam canım zaten.Ne kadara yapıyorlar testi canım?
20 tl ye yapan yer var miValla canim hastanesine gore degisiyo ben ilce de ozelde yaptrsim hani 20 tl ydi olabilir canim mis givi degerinin yuksek cikmasi sevin ne guzel
o gunku degerlwrin kacti bitanm
anam senin ki karisik inss degerlerin guzel cikarSalı günkü değerimi daha yarın net olarak öğrencem canım.4gündür çıkmadı. Yarın da özelde yaptrıp hemen doktoruma yollucam.Sonuçlara göre muayeneye çağırcak.
Valla canim hastanesine gore degisiyo ben ilce de ozelde yaptrsim hani 20 tl ydi olabilir canim mis givi degerinin yuksek cikmasi sevin ne guzel
anam senin ki karisik inss degerlerin guzel cikar
soyle ikiz degerinde olur insllahYarın ki değerimin,salı günkü değerimin 4katı çıkması lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?