ya ben sana yazacam dünden beri,uzun uzun kutlama yapacam diye birazdan yazayım birazdan yazayım derken gün bitti :) canım öncelikle hayırlı olsun,sana hislerim tuttu bari @Seymaaao da tutturamadık,Rabbim tüm evlatlarına sağlık versin,bunu da sağlıkla al kucağına,ben test yaptım ,hayalet çizgi gördüm,cuma doktordan randevu aldım canım,yani hayalet çizgiyle burda ne var ne de yok diye yazmak istemedim,çünkü gerçekten çok ciddi adet sancısı gibi ağrım var ki bu 1 haftadır var,her vc ye gittiğimde bu sefer adet oldum diyorum,canlı aneyyy sen tecrübelisin olur mu böyle yaozgurcan sen ne yaptin
kuxum uskudardaCannm bu hastane anadolu yakasındayms ben avrupa yakasındayım ya
tecrubelrim bebegin yerlesmesindeki agriya benziyor bununda kolayi var testi tekraarlamakya ben sana yazacam dünden beri,uzun uzun kutlama yapacam diye birazdan yazayım birazdan yazayım derken gün bitti :) canım öncelikle hayırlı olsun,sana hislerim tuttu bari @Seymaaao da tutturamadık,Rabbim tüm evlatlarına sağlık versin,bunu da sağlıkla al kucağına,ben test yaptım ,hayalet çizgi gördüm,cuma doktordan randevu aldım canım,yani hayalet çizgiyle burda ne var ne de yok diye yazmak istemedim,çünkü gerçekten çok ciddi adet sancısı gibi ağrım var ki bu 1 haftadır var,her vc ye gittiğimde bu sefer adet oldum diyorum,canlı aneyyy sen tecrübelisin olur mu böyle ya
İnsallah cnm hepımızeİnsallah hayırlısıyla tutar canım
Abla ateşin cok değil miatesimbolmus 37.9
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah. Bizlerede dua et lütfen :)atesimbolmus 37.9
Sabah 7de ölçtüm 36.5 çıktı.Dün 36.8 di.Şimdi ölçtüm 37.nolcak bakalım,sabah kan verdim.sonuç çıksın da yazarımkac suan
Sen varya hislerime tercumesin şuan tam da onu düşünüyordum :) maalesef yok ama yarın alicam
kiz birde ikiz olabilirmi banada yüksek geldi sanki A Annelerin en yorgunuAbla ateşin cok değil mi
tamam m yarin gece bende sizinle paylasiriAbla kan vereceğin barkodu al netten hsl34 heralde sizinki orda çıkıyo sonuclar
kan testini yeni yaptirabildim canım dün çünkü doktor bulamadım yapacakCanım önceki değerin kaçtı ki hatırlayamadım
olur mu olur cunku once ki ikizdi:) birde bu kadar mide bulantisi erken olmazkiz birde ikiz olabilirmi banada yüksek geldi sanki A Annelerin en yorgunu
bilmiyorum onu ben hastanede verdim öğlen 12 buçuk gibi 3 buçuk ya e nabizdan değerimi gordumBnm sağlık ocagında verdiğim tahliller e nabızda çıkmıyor ama :/
Canım değerin güzel o zaman insallah kat kat artarak devam ederkan testini yeni yaptirabildim canım dün çünkü doktor bulamadım yapacak
kuzum gayet normal bnce 36. nin ustunde korkmaSabah 7de ölçtüm 36.5 çıktı.Dün 36.8 di.Şimdi ölçtüm 37.nolcak bakalım,sabah kan verdim.sonuç çıksın da yazarım
Tamam ablacımtamam m yarin gece bende sizinle paylasiri
o zaman sadece devlet hastanesindeki sonuçlar görünüyordur orda sağlık ocaginda yaptirmadim benBen
E nabızdan göremedim kendi sonucumu ? Saglık ocagında verdim ama hala çıkmıyor. Sadece devlet hastanelerinde verdiğim tahliller falan görünüyor
Aaaa ateş öyle yükseliyo mu ki ikizsekiz birde ikiz olabilirmi banada yüksek geldi sanki A Annelerin en yorgunu
amin canım inşallahCanım değerin güzel o zaman insallah kat kat artarak devam eder
Ben gecikme olursa yaparim ki hiçte sanmiom ama bqta son 8 gun kaldı hayırlısı pek sıkı tutmadik çalışmaları dusuk ihtimalKızlar napıyosunuz nasılsınız? Yeni test yapacak olanlar mı var mı ? :) Kimin adetine ne kadar kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?