- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 35
Sen ne incesin öyle yaaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne incesin öyle yaaa.
Tamam canim benim saygı duyuyorum bende kesinlikle ama dediğim gibi sonuç odakliyim :)) masallah bebisini vermiş rabbim sağ salim seninle olsun inşalalhKuzum görmedim valla kusura bakma yani Rabbim verecekmiş onu da vesile kılmış diye inanıyorum ben :)
Ayy allah korusun çok üzüldüm ben de içiyorum ama hamile kaldığımı öğrendiğim an bırakıcam inşallahSelam arkadaşlar ben gebe değilim ama bu sigara mevzusuyla ilgili size bişey söylemek istiyorum... benim yakın komşum ve arkadasım aynı zamanda sigara içiyordu hamile kaldı ve bırakmadı ben Binlerce kez bırak dedim ama bayağı bayağı içiyordu... geçtiğimiz günlerde yani iki gün önce Doğum yaptı drlar anne karnında gayet sağlıklı dediler çocuk dünyaya bi geldi ki subhanellah... gözkapaklarının yarısı yok inanır mısınız yemin ederim... öyle üzüldük ki dr bile bu cok nadir yaşanan bişey demiş ve çocuğun hem gözleri kapalı hemde iki gözünün de yarı kapağı yok çocuk uyurken bile gözlerinin içi gözüküyo cok üzücü bi durum... demem o ki siz siz olun 9 aylık bi süreci evladınızın hayatına değişmeyin... ona ne gibi zararlar vereceğini tahmin edemezsiniz... belki de o arkadaşım suan kendine kızıyordur ki keşke içmeseydim de çocuğumu da bu halde görmeseydim... ne olursa olsun bu dünyada çocuğunuzdan kıymetli hiçbişey olmamalı... iyi geceler hepinize... Bi topiğe ben yazdım da oku kuzum
Teşekkür ederim canım benim amin inşaallah ❤Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamandaTamam canim benim saygı duyuyorum bende kesinlikle ama dediğim gibi sonuç odakliyim :)) masallah bebisini vermiş rabbim sağ salim seninle olsun inşalalh
Amin canım benimTeşekkür ederim canım benim amin inşaallah ❤Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Kuzum sakın içmeyesin.. bak redhair a attım özelden gördü çocuğu... öğrenmeden bile bıraksan ne güzel olur..Ayy allah korusun çok üzüldüm ben de içiyorum ama hamile kaldığımı öğrendiğim an bırakıcam inşallah
Ayy bana atmayın sakın hiç dayanamıyorum öyle. Bırakmayı düşünüyorum aslında bebeğim bakalım inşallahKuzum sakın içmeyesin.. bak redhair a attım özelden gördü çocuğu... öğrenmeden bile bıraksan ne güzel olur..
İnsallah kuzum en büyük temennim bırakman olurAyy bana atmayın sakın hiç dayanamıyorum öyle. Bırakmayı düşünüyorum aslında bebeğim bakalım inşallah
Sağol canım benim inşallahİnsallah kuzum en büyük temennim bırakman olur
İnsallah canımSağol canım benim inşallah
Kuzum bende öğrenince bırakıcam diyordum bayağı içiyordum çünkü normalde sigara ama öğrennce de sadece tek tük içmeye başlayabildim bu sigara lanet bişey bağımlılığının diğer madde kullananlardan farkı yok içmediğimde bütün vücudum geriliyor o yüzden tek tük olsun içiyordum malesef bebişi gördüm içmiycem inşaallah bundan sonra sende içme bebişine hazırlık olarak başla sende içmemeye şimdiden❤Ayy bana atmayın sakın hiç dayanamıyorum öyle. Bırakmayı düşünüyorum aslında bebeğim bakalım inşallah
İçme kuzum bebişi de gördün ya eline aldığın an aklına gelir zaten dmi ben de denicem canım benim inşallahKuzum bende öğrenince bırakıcam diyordum bayağı içiyordum çünkü normalde sigara ama öğrennce de sadece tek tük içmeye başlayabildim bu sigara lanet bişey bağımlılığının diğer madde kullananlardan farkı yok içmediğimde bütün vücudum geriliyor o yüzden tek tük olsun içiyordum malesef bebişi gördüm içmiycem inşaallah bundan sonra sende içme bebişine hazırlık olarak başla sende içmemeye şimdiden❤
İyi geceler canımm ben de uyuyacağm şimdi Allah rahatlık versinHanımlar ben kaçar gözler kayıyo benm :)
Hayırlı geceler canımcımmm allah rahatlık versinBende gidiyorum rüyalar alemine doğru :) güzel haberler alacağımız, sağlıkla musmutlu bir sabaha uyanalım inşaallah hayırlı gecelerr hepinize❤❤❤
Sağol canım sana daİyi geceler canımm ben de uyuyacağm şimdi Allah rahatlık versin
Buralardayım canım :) nasıl oldun var mı Bi sıkıntıBu gece herkes kayıp :/ nerdesiniz millet ya ben geldim bugun kimse yok @Kutsal panter Kutsal Tiramisu Kutsalsekerpare @cheesecake-im @Sumyak123 @Wishmaster @dilzapek @Meylen hanımlaaarrr huhuuuu :)