- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
anam hemn kiskandin tatlici seni:)Ohhhh acıktım eline sağlık balımm bende köfte pattisss yapçam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam hemn kiskandin tatlici seni:)Ohhhh acıktım eline sağlık balımm bende köfte pattisss yapçam
Ne kavgasıymış o kızamin kuzum cocukta ne var ki ona bir corba yaparsin ayri zaten kizartma turu seylere bayilir cocuklar rabim sanda nasio etsin kuzu kokuyu birak birde balik sonrasi hep kavga olur:)
Afiyet olsun kuzum o zaman menü söylememe gerek kalmadı :)Ohh afiyet en sevdiğim menü balıklı menü, ama kızartmadan sonrali kokuya dayanamıyorum esma
Haftasonu geçiştiririz genelde. Biraz dışarı çıkıp hava aldık. Çiğ köfteyi severiz ikimizde birer dürüm, şimdi de bir çorba yaparım heralde.
Kız esma iyiki 2 kişiyiz yoksa düşün düşün canım çıkardı yahu ama tabi yine de 3 kişi olmayı nasip etsin Allah
En büyüğü kac yaşında abla :)27 aylik kuzum
Canım hamile olanlar yardımcı olur sanırım biz malum birşey bilmiyoruz daha :) da nasıl gidiyor gebelik başka belirtiler de var miKızlar benim diş etlerim baya kötü ya bişey çiğneyip zarzor yiyorum acıyor baya. Hamilelikle bir alakası olamaz herlde dimi.
en buyi haziranda 5. yasinda olcak:)En büyüğü kac yaşında abla :)
evi kokuttun kavgasi:)Ne kavgasıymış o kız
Canım hamile olanlar yardımcı olur sanırım biz malum birşey bilmiyoruz daha :) da nasıl gidiyor gebelik başka belirtiler de var mi
kuzi o dis agrisi hatta et agrisi gayet normal vucut betahgcye tebki veriyor aslinta ne kadar belirti o kadar iyiBugün bulantım vardı canım kötü oldum ama şükür şimdi iyiyim.
Anladım canım yemene icmene dikkat et insallah olur öyle şeylerBugün bulantım vardı canım kötü oldum ama şükür şimdi iyiyim.
kuzi o dis agrisi hatta et agrisi gayet normal vucut betahgcye tebki veriyor aslinta ne kadar belirti o kadar iyi
Anladım canım yemene icmene dikkat et insallah olur öyle şeyler
Masallah ablacım Allahım hepsini sana bağışlasınen buyi haziranda 5. yasinda olcak:)
Adlinaa canım normal dış eti şikayetleri hamilelikte iyice artabilir, ben suphelenmeye basladigimda hamilelikten, üst damagim kabarmisti ve azı dişlerimin etleri acıyo hala arada :)
Slm kızlar bat tarihim 14 aralık fakat ayın 7sinde kahverengi lekem gelmeye başladı çok az miktarda geliyo duruyo ara ara geliyo mide yanmam ve baş ağrım oluyo bugünde mide bulantısı oldu ovulasyon günümü iyi değerlendirdim...
Niye böyle oldu anlamadım hiç 1 hafta önceden böyle lekelenmem flan olmazdı yerleşmemi bu bilemedim aynı şeyleri yaşayanlar var mı acaba ?