- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
mery can yaptin mi testcanim hamilesin demiştin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mery can yaptin mi testcanim hamilesin demiştin.
uzulme bir daha ki aya canmGünaydın kızlar cuma olmam gereken adeti bugun oldum çok mutsuzum hiçbir zaman adetim gecikmedigi için cok umutlanmıstım isyan etmiyorum ama sabretmek cok zor dualarınıxı esirgemeyin lütfen
İnşallahuzulme bir daha ki aya canm
kismet kuzum hersey kismetİnşallah
Ecet bakıldı bişeysi çıkmadı iyi yaniOlucak inşallah canım. Senin güzel haberini de alacağız inşallah. Eşine bakılmış mıydı?
Böyle daha kolay oluyor ve cevap yazamadığım kimse kalmamış oluyor
Canım ne kadarlık evlisin? Merak ettim.
20 ay oldu 2yıla yaklaşıyoruz
Canım sen söylediysen de ben unuttum, rica etsem yumurtlama zamanlarını nasıl değerlendirdiğini anlatır mısın?
Herkes bir yane yahuu. Sen de
Naptin cnm test falan mi yaptin yoksa ay cok heyecanlandim ha insAllah hamissindircanim hamilesin demiştin.
yok canim yapmadim daha.bat gunum yarin.Naptin cnm test falan mi yaptin yoksa ay cok heyecanlandim ha insAllah hamissindir
Heh yine diyorum o zaman hadi test yapcanim hamilesin demiştin.
Canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum. Stres adeti geciktiriyor canım, maalesef geciktiği için de biz de daha çok hevesleniyoruz işte. İnşallah gelecek ay bizim ayımız olurGünaydın kızlar cuma olmam gereken adeti bugun oldum çok mutsuzum hiçbir zaman adetim gecikmedigi için cok umutlanmıstım isyan etmiyorum ama sabretmek cok zor dualarınıxı esirgemeyin lütfen
Hadi hayirlisi cnm insyok canim yapmadim daha.bat gunum yarin.
canim o yuzden heralde idrar testlerini en az uc gun gecikince yapin diyorlar. o da en az. benim kullandigim takvimde 3 gun gecikince adetiniz gecti yazmiyor. ilk uc gun adet olabilirsiniz diyor.4. gun bir gun geçti yaziyor.cok umutlanmamak lazim gercekten. biraz sabirli olabilsek ben de erkenden test yaptim silik cizgiyi gordum boşa umutlandim. simdi hep adet belirtisi. ha geldi ha gelecek. insallah diger aya guzel haberler vermek nasip olur hepimize.Günaydın kızlar cuma olmam gereken adeti bugun oldum çok mutsuzum hiçbir zaman adetim gecikmedigi için cok umutlanmıstım isyan etmiyorum ama sabretmek cok zor dualarınıxı esirgemeyin lütfen
yok ya canim yapmadim. hep adet belirtisi. o tek çizgiyi gormek istemiyorum. en azindan direkt adet olayim daha az uzulurum. bir de negatifi gorunce sitrese giriyorsun sonra adet olmuyorsun. adet olmadikca hamile miyim diye tekrar düşün.yarini bekleyecegim.mery can yaptin mi test
canim insallah olmazsam yarin ya da hatta yarindan sonra yapacagim.Heh yine diyorum o zaman hadi test yap
Canım çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum. Stres adeti geciktiriyor canım, maalesef geciktiği için de biz de daha çok hevesleniyoruz işte. İnşallah gelecek ay bizim ayımız olur
İnşallah o da olacak canım bak nerelerden nerelere geldin:)))Anladım canım:) inşallah kuzum tek isteğim bu
Günaydın kuzummmGünaydın sevgi pıtırcıklarııııı
Nasılsın canım benimGünaydın kuzummm
Şükür kuzum elhamdulillah iyiyim sen nasılsınNasılsın canım benim
Ben de iyiyim kuzucumm çok şükürŞükür kuzum elhamdulillah iyiyim sen nasılsın
Üye gibi üye AhahahhaBen de iyiyim kuzucumm çok şükür