- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
Kız şaka yapıyorum töbe töbe bitane olsun hayırlı sağlıklı olsun başımdan fazla :)Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Hamile kalmamanız mı gerekiyor sizin, bahsettiğiniz konu hakkında pek bilgim yoktu kusura bakmayın. İnşallah Allah gönlünğzğ göre verir.
Vallaa çizkekim bu kasık sancısı, bel ağrısı, göğüs ağrısı değil ki ben de temkinli ol, kendini kötüye hazırla diyeyim? Bu tartışmasız gebelik belirtisidir her yerde. Hıı eğer olmazsa da kesinlikle doktora görünmen gerekir bu leke neden geldi diye? Ama benim hislerimi açık söyledim. İnşallah yanılmaz. Bakalım
Kız bak ikiz ikiz deme, hayırlısı de. Benim ablamın çocukları ikizdi ne çektik gel bize sor. Ben o yüzdwn ikiz çocuğun olsun diye hayır dua ettiklerini düşünenler olur ya, hayırlısı deyin derim. Bir de benim ailem uzakta korkarım yani. Zor gerçekten hee kolayı da vardır ama bize denk gelmedi
İnşallah gerek kalmaz ve yanılmış olmam canım. En önemlisi sağlık çünkü, sağlık olsun da diğerleri zatsn gelir.Çizkekini sevsinlerinşallah canim ya insallah gebeliktir. Evet canim zaten gebelik degilse doktora mutlaka gidicem cunku bugun bayginlik falan gecirdim belki de kist falan var zaten adet duzenim de bir tuhaflasti
Geri çekilmeyi zaten bir doğum komm yöntemi olarak kabul etmiyorlar biliyorsun. Ama Korunmadan bile tutturma şansın mucizevi bir olasılıksa, seninki gibi tutturmak da çok ama çok düşük bir ihtimal. İnşallah bu ay hamile değilsindir ama sağlığın yerine gelir gelmez Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin de sen de bu güzel müjdeyi bizimle paylaş inşallahTeşekkür ederim Geri cekme kullaniyoduk ben ilac icmek istemedim kisa sure korunacagimiz icin ve prezervatife alerjim var. Yumurtlama günlerimi takip etmedim hic
Amin canımcım aminn. Senin en bügğk görevin moralini yüksek tutmak şu an ve çok deda söylediğim gibi stresten uzak kalmak.Dogru diyorsun canim, bu isler tahminle olmuyor, hayirli deyip yapacagiz testimizi, insAllah hayirli haberlerle dolar taşar bu sayfa
Evet canim dusuk bi ihtimal benimkisi bir de tek tupum kaldi malum. Eger hamileysem cok dusuk bir ihtimal gerceklesmis olacakGeri çekilmeyi zaten bir doğum komm yöntemi olarak kabul etmiyorlar biliyorsun. Ama Korunmadan bile tutturma şansın mucizevi bir olasılıksa, seninki gibi tutturmak da çok ama çok düşük bir ihtimal. İnşallah bu ay hamile değilsindir ama sağlığın yerine gelir gelmez Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin de sen de bu güzel müjdeyi bizimle paylaş inşallah
Hatırlıyorum seni canım İnşaAllah bir daha yaşamazsın ve sağlıklı gebeliklerin olur . Anlattığın kadarıyla hamile olabilirsin . İki ay geçmedi sanırım deme canım. Tabi geçmiştir ve zamanıdır canımTeşekkür ederim Geri cekme kullaniyoduk ben ilac icmek istemedim kisa sure korunacagimiz icin ve prezervatife alerjim var. Yumurtlama günlerimi takip etmedim hic
Yok yarin falan adet olmaliyim hamile degilsem gecen ay 11inde oldumHatırlıyorum seni canım İnşaAllah bir daha yaşamazsın ve sağlıklı gebeliklerin olur . Anlattığın kadarıyla hamile olabilirsin . İki ay geçmedi sanırım deme canım
İnşallah gerek kalmaz ve yanılmış olmam canım. En önemlisi sağlık çünkü, sağlık olsun da diğerleri zatsn gelir.
Geri çekilmeyi zaten bir doğum komm yöntemi olarak kabul etmiyorlar biliyorsun. Ama Korunmadan bile tutturma şansın mucizevi bir olasılıksa, seninki gibi tutturmak da çok ama çok düşük bir ihtimal. İnşallah bu ay hamile değilsindir ama sağlığın yerine gelir gelmez Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin de sen de bu güzel müjdeyi bizimle paylaş inşallah
Amin canımcım aminn. Senin en bügğk görevin moralini yüksek tutmak şu an ve çok deda söylediğim gibi stresten uzak kalmak.
Amin aminn. Kız dualar öyle şaka maka dinlemez, ağzından çıktığı zaman kabul olacağı tutar falan yaneee. Kutsalım panterimKız şaka yapıyorum töbe töbe bitane olsun hayırlı sağlıklı olsun başımdan fazla :)
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahEvet canim dusuk bi ihtimal benimkisi bir de tek tupum kaldi malum. Eger hamileysem cok dusuk bir ihtimal gerceklesmis olacak
Geceleri gündüz mü yaptın kızUyudum uyandim dipcik gibi ayaktayim
He giz vala iki gündür saat 10 buçuk gibi uyku basiyot uyuyorum bu saatte kaçıyor oturuyorumAmin aminn. Kız dualar öyle şaka maka dinlemez, ağzından çıktığı zaman kabul olacağı tutar falan yaneee. Kutsalım panterim
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Geceleri gündüz mü yaptın kız
tutarsa bana hatırlat canımcımAmin aminn. Kız dualar öyle şaka maka dinlemez, ağzından çıktığı zaman kabul olacağı tutar falan yaneee. Kutsalım panterim
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Geceleri gündüz mü yaptın kız
Ben çok beğendim :)Yeni profil resmim nasıl? Baktıkça mutlu olun
Hayırlı zamanda gelsin inşallah canımYok yarin falan adet olmaliyim hamile degilsem gecen ay 11inde oldum
kuzu adam kahvalti yapmiyor 5 kadar yatiyor sonra 7 de nobete o yuzden yemegi cesit yapiyorum ki laf etmesinYahu adet belirtisiyle hamilelik belirtileri benzer zaten. Kız ben sana hamilesin demiş öiydim dememiş miydim?
Ahh esmam yanından bile geçemeyiz senin
Kız bu saatte ne yemeği midesi rahatsız olur. Sabah yesin. Ya da kendisi yapsın sen ye
Merve kim yahu tanımıyorum?
Sağolasın canımcım düşünmen yeter, adet bitmedi benimki 10 güncük sürüyor dasana yazdım ben bugün görmedin sanırım. Senin lekelenmen olmamış mıydı?
canim hamilesin demiştin.Yahu adet belirtisiyle hamilelik belirtileri benzer zaten. Kız ben sana hamilesin demiş öiydim dememiş miydim?
Ahh esmam yanından bile geçemeyiz senin
Kız bu saatte ne yemeği midesi rahatsız olur. Sabah yesin. Ya da kendisi yapsın sen ye
Merve kim yahu tanımıyorum?
Sağolasın canımcım düşünmen yeter, adet bitmedi benimki 10 güncük sürüyor dasana yazdım ben bugün görmedin sanırım. Senin lekelenmen olmamış mıydı?
Günaydin canım testmi yaptınnncanim hamilesin demiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?