Amiinnn canım kimseye yaşatmasın şimdi de korunmayı bıraktığım ay bu gebeliği yaşadım bakalım bi hayırlısıyla sıfırlansa da bide canım ben hurma yedim kanamam arttı bu iyi bişey mi sence hani daha çabuk sökülüp geldi ama hala daha adetmişim gibi devam ediyorAh canım benim çok geçmiş olsun. Ağır leyler yaşamıssın. Rabbim bir daha göstermesin.
Seeennn varsın abla hadi sende bi yapbask test yapacak olan yok mu
Maşallah cnm sonucun cok bet cıkmıs herkesin farklı bünyeye göre değişiyor, allah saglıkla hamilik sürecini geçirmeyi nasip etsin :)Amin inşAllah sağol canım.Bata iki gün var 10aralık benim .
Maşallah cnm sonucun cok bet cıkmıs herkesin farklı bünyeye göre değişiyor, allah saglıkla hamilik sürecini geçirmeyi nasip etsin :)
ayyy canim..superr. ne kadar belirgin. cok sevindim. hayirli olsun. ne zaman yaptin?
ayyy canim..superr. ne kadar belirgin. cok sevindim. hayirli olsun. ne zaman yaptin?
yok canim ben yarin yapacagim. dun yapmistimya.cok cok silikti. senin yumurtlama zamanin ne zamandi?Sağol canım.Sabah yaptım ilk idrarımla.Sen yapmadın mı test?
Benim bu ay pek umudum kalmadi. Adet olacakmis gibi kasik agrilarim başladi. dun cok cok silik cizgi gordum ama bugun adet belirtileri var. bana yine diger ayi beklemek düştü sanirim.:)
yok ben sirami genclere verdimSeeennn varsın abla hadi sende bi yap
yok canim ben yarin yapacagim. dun yapmistimya.cok cok silikti. senin yumurtlama zamanin ne zamandi?
atsama testiBen sabah yaptım negatif ama bir saat sonra testte ikinci cizgi belirmiş cok hafif kafam karıstı iyice
o adet agrisi hzmilelik devam edene kadar surer. aaa bebek mi dusuyor dersin sonra dogum zamani doguracam mi diye dusunursun canmayyy canim..superr. ne kadar belirgin. cok sevindim. hayirli olsun. ne zaman yaptin?
Ahahahha abla sen bizden gençsin yahuyok ben sirami genclere verdim
heye heye:) kesin oyledirAhahahha abla sen bizden gençsin yahu
Öyle abla masallahın var valla bizim içimiz geçmişheye heye:) kesin oyledir
atsama testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?