- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Ben takip ediyorum kendisini çok iyi ve alakalı biri YouTube da videoları da var . Hele bu aralar maşallah çok oldu seviniyorum umutlanıyorumKızlar özellikle pko olanlar instagram da @birgebeningunlugu nü takip edin, orda bi sürü pkolu olup hamile kalanlar var. Ümit olur size. Aşkınız şevkiniz artar emin olun. Gerçi herkes girip bakabilir.
İnşaAllah çatlar da döllenirler canımmmmBende 1 gün pik oldu sonradan silikleşti dahada görmedim bugun kasık agrım oldu akıntimi şeffaf gördüm bugunde yaptim yok silik
Ben takip ederken 50 kişi olmamıştı gebe kalan şimdi 300 lerde maşallahBen de takip ettim onunla ama olmadı. Ya bir de ben baya iyi inceledim o sayfayı, ilk takipte hamile olanların sayısı çok çok fazla maalesef ikinci denemede kalanlar çok daha az, üçüncü de nadirbu yüzden de biraz canım sıkılıyor. Ama bırakmayacağım. Deneyeceğim.
Hımm mantıklı hiç böyle düşünmemiştim.
valla sayenizde öğrendim ne olduğunu. Ne bilgilendik bu sayede değil mi kızlar
Yok kiz değerlendirmrdimkiİnşaAllah çatlar da döllenirler canımmmm
Yok kiz değerlendirmrdimkiNiye ki değerlendir sen ne olur ne olmaz
Anladım kuzum da sen imkanın olduğunda değerlendirEşim gece çalişiyor kuzum
bu eslwr hep gece caliaiyor:)Eşim gece çalişiyor kuzum
Evt yabu eslwr hep gece caliaiyor:)
benmki sokaklarda hirsiz. sabikali kovaliyor odum kopiyor iti ugursuzu varEvt ya
Bu aydan geçti 4 gün kaldi bata bi dahaki sefere inşallaahhAnladım kuzum da sen imkanın olduğunda değerlendir
Allahım korusun inşallaahhh firsat vermesin rabbim ite ugursuzabenmki sokaklarda hirsiz. sabikali kovaliyor odum kopiyor iti ugursuzu var
amin kuzum;(Allahım korusun inşallaahhh firsat vermesin rabbim ite ugursuza
Hiç belli olmaz canım o Rabbimin mucizesi sonsuzBu aydan geçti 4 gün kaldi bata bi dahaki sefere inşallaahh
catlak bence calismalarda. sankim biz anlamiyoruzPeri Tozuu nasılsın canımcım?
@AllahvarAllahyar canım ağrıların nasıl oldu?@Kutsal Tiramisu bayan çatlaknerelerdesin?
kiz hadi redhair hamis yorgun e zehram desen rahatsiz kadin .kutsal catlak nerde dusun bi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?