- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
keske olsada soylesem inan sayfayi inletirim butun kk uyeleri buraya toplanirTamam bakim öyle olsun yine de söylemek istersen burdayiz ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
keske olsada soylesem inan sayfayi inletirim butun kk uyeleri buraya toplanirTamam bakim öyle olsun yine de söylemek istersen burdayiz ❤
Çıkardı sen içini ferah tut ha ben başka doktora da gideceğim içim rahat edecek dersen baktır gene canımyani demek istediğim bişey olsa çıkardı dimi canım
Acaba kendimi gidebilimuyuz infretiteye yönlendirilmekmi gerekiyoHastanede de muayene de canımm ben daha özele gitmedim de . Hatta infertilite polikliniği açtılar Kadın Doğuma
Maşşallah3.günümdü canım bende gördüm ekrandan gayet temizdi yani
Evet ben kötü oldum biraz deyince ama yapacak bir şey yok en azından tedavim olur bir şey varsa diyorum . Kadın olmak zor .Korkma dicemde ben o muayne masasini hayal ettikce bile aklim gidiyo napalim canım mecbur işte
Bana doktor dedi yönlendirmesi biraz kırıcı oldu ama yeni açıldı dedi . Varsa git kuzum istersen sen de ben gittimAcaba kendimi gidebilimuyuz infretiteye yönlendirilmekmi gerekiyo
Tabi canım kesinlikle sık dişini kısa sürüyo zten hemde çoookk zorrrEvet ben kötü oldum biraz deyince ama yapacak bir şey yok en azından tedavim olur bir şey varsa diyorum . Kadın olmak zor .
Canim bende bekarken basladi bu durum, her zaman karindan baktilar mecburen, hatta daha enteresan bisey deyim, benim midem agriyordu doktora gittim, tüm karin ultrason istedi, o arada bana dediki mideme bakarken ultrasonu ceken adam, yumurtaliklarinda kistik bir gorunum var, kadin doguma gitmelisin dedikarındanda sorun olursa çıkıyomu canım
hangi hastane ismi neyBana doktor dedi yönlendirmesi biraz kırıcı oldu ama yeni açıldı dedi . Varsa git kuzum istersen sen de ben gittim
İnşaAllah adet olunca gel dedi bakalımTabi canım kesinlikle sık dişini kısa sürüyo zten hemde çoookk zorrr
Yaa canım inşallah doğru hissediyorsundur ama yine de temkinli olmanı tavsiye ederim. Ben bu ay o kadar çok kendi kendime gelin güvey olmuşum ki kimse aynı hataya düşsün istemiyorum o yüzden sabret ve sanki o test sonucu yanlışmış gibi de bir ihtimal olduğunu unutma.Canım aslında hemen çıkmadıve daha önce defalarca sonradan çıkan ince çizgilerin gebelik olmadığını da gördüm ama bu defa öyle ümitliyim ki çok erken olduğu için böyle bir sonuç çıktığını düşünüyorum
Çünkü daha önce 11. Gün kan testi yaptırdığımda 7 çıkmıştı, ertesi gün 14 oldu, kan değerleri güzel ilerledi ama düşük oldu.
Yani aslında 11. Gün kanda bile zor çıktığını biliyorum ama belirti çok diye belki erken hormon yükselmesi olmuştur dedim, olmamış tabi
Aynen dinlemesi önemli. Bebek sahibi olma arzusunu bilecek anlayacak ve psikolojikmen bizi rahatlatıp stres yapmamamızı sağlayacak. Yoksa duyuyoruz ya böyle tiye alıp dalga geçer geçer olur olur deyip gönderenleri. Belki doğrudur olur illa ki ama bi rahatlatdemi amaBen de doktorun benimle iletişimine çok önem veriyorum . Dinleyecek , cesaret verecek
Kız hiç bata falan bakmıyorum çünkü daha adetim bitmedi. Daha 73839292 gün var senin?Ins Hayırlısıysa cnm senin bqt ne zmndi
Kızlar bu pko genetik mi daha çok, sebebi nedir, hiç bilmiyorum o yüzden soruyorumEvet PKodan dolayı bakalım dedi hiç bakılmadı daha
Canim bende bekarken basladi bu durum, her zaman karindan baktilar mecburen, hatta daha enteresan bisey deyim, benim midem agriyordu doktora gittim, tüm karin ultrason istedi, o arada bana dediki mideme bakarken ultrasonu ceken adam, yumurtaliklarinda kistik bir gorunum var, kadin doguma gitmelisin dedi
Aydın da amahangi hastane ismi ney
canım ben defalarca başka doktorlarda karından ultrasona girdim olsa çıkardı heralde yani sorun orda değil hormonlarda benceÇıkardı sen içini ferah tut ha ben başka doktora da gideceğim içim rahat edecek dersen baktır gene canım
İnşallah olmazsinda gerek kalmaz hiçİnşaAllah adet olunca gel dedi bakalım
Oo çok uzakk istanbul sandım kusura bakma canımAydın da ama
bende canım böbrek için gitmiştim oda beni kadın doğuma göndermişti olunca çıkıyo demekki bide doktor şüphelense alttan bakardı diye düşünüyorumCanim bende bekarken basladi bu durum, her zaman karindan baktilar mecburen, hatta daha enteresan bisey deyim, benim midem agriyordu doktora gittim, tüm karin ultrason istedi, o arada bana dediki mideme bakarken ultrasonu ceken adam, yumurtaliklarinda kistik bir gorunum var, kadin doguma gitmelisin dedi
Bana da bir sene olmadan gelme dedi olur dedi ama ben huzursuz oldum korktum infertilite polikliniğe gittiğimde iyi yapmışsın dedi. Genetik bizim biraz ne yazık kiYaa canım inşallah doğru hissediyorsundur ama yine de temkinli olmanı tavsiye ederim. Ben bu ay o kadar çok kendi kendime gelin güvey olmuşum ki kimse aynı hataya düşsün istemiyorum o yüzden sabret ve sanki o test sonucu yanlışmış gibi de bir ihtimal olduğunu unutma.
Aynen dinlemesi önemli. Bebek sahibi olma arzusunu bilecek anlayacak ve psikolojikmen bizi rahatlatıp stres yapmamamızı sağlayacak. Yoksa duyuyoruz ya böyle tiye alıp dalga geçer geçer olur olur deyip gönderenleri. Belki doğrudur olur illa ki ama bi rahatlatdemi ama
Kız hiç bata falan bakmıyorum çünkü daha adetim bitmedi. Daha 73839292 gün var senin?
Kızlar bu pko genetik mi daha çok, sebebi nedir, hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum
Bi kuzenim de bir de ben de var 5 senelik evliydi olmadıBana da bir sene olmadan gelme dedi olur dedi ama ben huzursuz oldum korktum infertilite polikliniğe gittiğimde iyi yapmışsın dedi. Genetik bizim biraz ne yazık ki
Yok canım ne kusuru . Aramız varOo çok uzakk istanbul sandım kusura bakma canım