Doktorlar maalesef vajinal ultrasondan kaciyorlar canim, karindan bakmak cok kolay oluyor onlar icin, tabi artik bizlere vajinal bakilmasi daha iyi ama hani benDoğrudur canım benim alttan bakti ondan dedim
komik olacak ama 1 ayKutsal panter ne kadar zamndir ugraşiyorsun bebek için sen
Ben çok korkuyorum ya adet olunca bakalım dedi bana da .Doğrudur canım benim alttan bakti ondan dedim
Allah seni iyi etsin emi olsun tedavine erken başlamiş olcankomik olacak ama 1 ay
Ben de iyi bir doktor arayışındayım şayet beni dinlemiyorlar
Sanırım artık benim de öyle oluyor yavaş yavaş, ben kalacağım gibiAyy canım benim burda ki herkese Rabbim nasip etsin bütün isteyenlere insAllah öyle zor ki beklemek ama hersey Allah tan yaoacak biseyimiz yok.. Uye olduğumdan beri tanıyıp aynı derdi paylastgm bi çok kişi de hamile kaldı insAllah Rabbim kısa zamanda bizlere o sevinci yaşatır
Hastanede de muayene de canımm ben daha özele gitmedim de . Hatta infertilite polikliniği açtılar Kadın DoğumaÖzel hasanedemi yoksa özel muaynane mi canım
Canım aslında hemen çıkmadıBen deee @canli anne
Canım bence de umutlanabilirsim. 11. Gün testte çıkanlar okudum ben açıkçası. Ama seni ümitlendirmeden sorayım kaçıncı dakikada çıktı?
Kızlar bugün eşimin doğum gününü kutladım, hayalim de bebiş süprizini de vermek vardı ama nasip değilmiş demek, biraz buruğum o yüzden. Ama takdiri ilahi. Payıma tekrardan beklemek düştü, allah sizi bekletmesin kızlar.
Ben de doktorun benimle iletişimine çok önem veriyorum . Dinleyecek , cesaret verecekKızlaar bence iyi doktor bilenler paylaşsın yaa hani şöyle "sen niye geldin daha erken " gibi şeyler değil de psikolojimizden anlayacak doktorlar lazım.
Sanırım artık benim de öyle oluyor yavaş yavaş, ben kalacağım gibineys eolumsuz konuşmak yoktu. Kalmayacağız inşallah bu ay senden hayırlı haber alırız önce sonra da ben
Ins Hayırlısıysa cnm senin bqt ne zmndiKızlaar bence iyi doktor bilenler paylaşsın yaa hani şöyle "sen niye geldin daha erken " gibi şeyler değil de psikolojimizden anlayacak doktorlar lazım.
Sanırım artık benim de öyle oluyor yavaş yavaş, ben kalacağım gibineys eolumsuz konuşmak yoktu. Kalmayacağız inşallah bu ay senden hayırlı haber alırız önce sonra da ben
karındanda sorun olursa çıkıyomu canımEvet vajinal daha net goruntu veriyor dogru diyorsun, ama benim mecburen bekar oldugumdan hep karindan baktilar, adetliyken ve dedigin gibi idrara sıkışıkken,ne kadar sıkışık o kadar iyi görüntü
Tamam bakim öyle olsunyok be kizlar. iyice paronayak oldugunuz. alistim size siZiSiz olmuyor gece:)
Adetliyken gittiğinde baktığında görüyor canımkarındanda sorun olursa çıkıyomu canım
ya ben dayanamazdımki bu ay olmadıysa bidahaki ayda olmaz en azından erkenden öğrendim ona sevindimAllah seni iyi etsin emi olsun tedavine erken başlamiş olcan
3.günümdü canım bende gördüm ekrandan gayet temizdi yaniAdetliyken gittiğinde baktığında görüyor canım
Korkma dicemde ben o muayne masasini hayal ettikce bile aklim gidiyo napalim canım mecbur işteBen çok korkuyorum ya adet olunca bakalım dedi bana da .
Ne güzel o zaman canım3.günümdü canım bende gördüm ekrandan gayet temizdi yani
Kesinlikle tatlim iyi ettinya ben dayanamazdımki bu ay olmadıysa bidahaki ayda olmaz en azından erkenden öğrendim ona sevindim
yani demek istediğim bişey olsa çıkardı dimi canımNe güzel o zaman canım
Evet PKodan dolayı bakalım dedi hiç bakılmadı dahaKorkma dicemde ben o muayne masasini hayal ettikce bile aklim gidiyo napalim canım mecbur işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?