Kanama artmazsa devam etmezse yine test yap canim insallah yerlesme kanamasi filandirKızlar merhaba. Ben geçen gün bi stress yaşadım o belirtilerden sonra umarom beni ve belirtilerimi hatırladınız tekrar etmiyim şimdi :) regle 4günüm vatdı. Stress yaşadım ve karnımda sancılar hissettim dün sabahtan beri ağrılarım oldu çok. Biraz geçti gibi, eşimle dışarı çıktık korku filmine gittik. Filmi izlerken sancılarım tekrar başladı ve bi akıntı hissettim filmden sonra tuvalete gittiğimde çamaşırımda hafif pembemsi kan vardı. Eve dönüşte test yaptım ama negatif çıktı. Anlamadım adetmi oldum yoksa bu neyin kanaması. Normalde ben günümde ya da günümden 1, maksimum 2 gün önce adet olurdum. Ama şimdi 4gün farkla
Kanama artmazsa devam etmezse yine test yap canim insallah yerlesme kanamasi filandir
Kanama artmazsa devam etmezse yine test yap canim insallah yerlesme kanamasi filandir
bazen hava stres etkılıyor cnm muhtemelen adet oldun eger dewam etmesse kanaman 2 gün bekle kan testı yap
Hayirlisi diyelim cnm benimde az kaldı
Adet olunup hamile olunmaz cnm dr bile olmaz diyorlar
Kanamayi takip et yine de ustune gorme dedikleri olay olabilir canim suphen devam ederse bi kan testi yaptir yoksa da hayirlisi olsunYa işte sıkıntı da orda canım. Dün kanamam devam etmedi. Gece eşimle birlikte olduk sabah kanamalı uyandım ped kan içindeydi halen de devam ediyor sanırım adet oldum ama sancılarım çok farklı adet sancısından. Sol tatafımda batmalar oluyo. Göğüslerim de acıyor. Ayrıca adet olduysam bile 12gün önceden adet belirtisi yaşanırmı? Ben hep adet olucağım gün ya da evelsi gün yaşardım belirtileri. Şaştım kaldım kızlar
Benim de yaa takmiycam diyorum ondan sonra hep test yapiyorum hep arastirma yapiyorum kendi kendimi bunaltiyorumaynen kafamdan atmak istıyorum olmuyor elım hep ınternette arastırmada
Kanamayi takip et yine de ustune gorme dedikleri olay olabilir canim suphen devam ederse bi kan testi yaptir yoksa da hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?