12 ila 36 saat içinde yumurtlayacaksın bugünü veya yarını kaçırma.Ovulasyon testi ilk kez yapıyorum..normalde iki adetimin tam ortası yarın..sadece dün ve bugün saat 17 de yaptığım testler bu şekilde..bugün bu denli koyu çıkması bugün mü yumurtlamış olduğumu gösteriyor?
Direk dahiliyeye git canim zaten aile hekimi de seni oraya yonlendirir buyuk ihtimalAnladım canım peki sağlık ocağına gidince aile hekimi ilgilenir mi toksa direkt dahiliye mi gideyim
Beyaz akinti hamilelikte oluyor canim bende ilk zamanlar pek yoktu ama su an baya yogun beyaz akintim varYaa bilmiyordum karna koymam zaten de belimi rahatlatiyordu..birde bugün biraz akıntı başladı beyaz renk normalde hiç olmaz böyle şeyler..bu da belirti midir?
Tabi ben ilk olacağı için herşeyi belirti görüyorum şu an ama uzun zamandır korunmuyorum hiç yaşamadım bunları..
evet canim goguste agri ve sislik. Sık idrara cikma yine aldigin sivi miktariyla alakali, mesela bi kupa cay ictim bi saat icinde uc defa lavaboya gittim onun haricinde bu aralar sivi tuketemiyorum o yuzden sk idrara cikmiyorum mesela iki saatte bir normal rutinimKızlar bu göğüs hassasiyeti nedir ağrı değil mi birde sık idrara çıkma derken saat başı mı oluyor belli bir vakti var mı
Bak canım altta ki bebetime, üstte ki de benim toplu olarak aldığım freely marka testim, bebetimein hassasiyeti çok daha azYanıltsın lütfen :)
Bende öyleyim sürekli tuvalete çıkıyorum göğüs uçlarımda da sızlama kaşıntı gibi bişi var yanları zaten ağrıyorDirek dahiliyeye git canim zaten aile hekimi de seni oraya yonlendirir buyuk ihtimal
Beyaz akinti hamilelikte oluyor canim bende ilk zamanlar pek yoktu ama su an baya yogun beyaz akintim var
evet canim goguste agri ve sislik. Sık idrara cikma yine aldigin sivi miktariyla alakali, mesela bi kupa cay ictim bi saat icinde uc defa lavaboya gittim onun haricinde bu aralar sivi tuketemiyorum o yuzden sk idrara cikmiyorum mesela iki saatte bir normal rutinim
Bak canım altta ki bebetime, üstte ki de benim toplu olarak aldığım freely marka testim, bebetimein hassasiyeti çok daha az
Kızlar bu göğüs hassasiyeti nedir ağrı değil mi birde sık idrara çıkma derken saat başı mı oluyor belli bir vakti var mı
Benim daha on gün var bence benimkiler psikolojikBenim adetime 2 3 gün var göğüslerim hiç önceden şişmezdi yumurtlamadan 4 5 gün sonra şişti ve acımaya başladı hele ki şu son 3 gündür kaşıntı da eklendi çok hassaslar dokunamıyorum
Benim de 10 gün kala aynıydı inşallah psikolojik değildir her ikimizinki deBenim daha on gün var bence benimkiler psikolojik
İnşallah canım gönlümüze göre olsun herşeyBenim de 10 gün kala aynıydı inşallah psikolojik değildir her ikimizinki de
Direk dahiliyeye git canim zaten aile hekimi de seni oraya yonlendirir buyuk ihtimal
Beyaz akinti hamilelikte oluyor canim bende ilk zamanlar pek yoktu ama su an baya yogun beyaz akintim var
Ne zaman test yapsam acaba iyice süphelendim
AMİİİİİİNİnşallah canım gönlümüze göre olsun herşey
başka markayla tekrar yap canımBenim testte kesinlikle sorun vardı çünkü net olarak çıkması gereken c çizgisi yarım yamalak çıktı buraya ekleyemedim fotoyu
Benim de şu an yanları ve altları ağrıyorBende öyleyim sürekli tuvalete çıkıyorum göğüs uçlarımda da sızlama kaşıntı gibi bişi var yanları zaten ağrıyor
Bugün alıcam ama yarın sabah mı yapsambaşka markayla tekrar yap canım
Keşke dememek için yarın sabah ilk idrarla yap canımBugün alıcam ama yarın sabah mı yapsam
Keşke dememek için yarın sabah ilk idrarla yap canım
benim de normalde sadece adet olacagım gün ağrım olur ve bi kaç saat içinde de adet olurdum canım gecen ay ara ara bel ve kasık ağrıları yaşadımTamam canım sağol. Senin de adet ağrın oldu mu? Benim normalde sadece adet günüm ağrım olur hemen o gün adet olurum daha 2 3 gün var adetime. Sabah akıntı geldi oldum sandım baktım beyaz yoğun akıntı
gittiğin iyi olmuş canım tekrar değerlendirilir inşallah yükselmemiştir ilaç kullanmana gerek kalmazmi-nick çok teşekkür ederim canım sabah gittim özele dahiliyeye durumu anlattım 3,3 normal kabul ediyorum dedi 2.5 değeri gebeler için evet ama senin normal aralıklar değer yüksek değil yine tekrar kanına bakalım dedi yükselmişse ilaç verebiliriz dedi. En azından içim rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?