İlişkiden çok korkuyorum

Çok doğruu çocukken anlatılanlardan korkuyorum sanırsam bana bunu anlatan kişilerde hiç sorunsuz Çatur çutur yapıyor :)
Milyonda bir olan şeyler onlar. İstersen bir kadın doğumcuya git muayene ol, durumu anlat, belki seni rahatlatacak bir şeyler söyler. Emin ol korktuğun gibi değil. İstersen erotik bir şeyler oku gaza getir kendini böylece ıslanman da olur. Ne olacak acıyacak mı kaygısı ıslanmanı da engeller. Öcü değil o, sadece bir et parçası parçalayamaz seni

Vajinusmusta kasılma oluyor erkek istesede giremiyor diye biliyorum. Biz girdirmeye çalışmadık hiç benim korkumdan cesaret edemiyorum
Herkesin yaşadığı doğal bir süreç bu, alkol almayı dene diyeceğim ama geri de tepebilir. Yeteri kadar odaklanırsan acı da kan da yok.

geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsıniz
evlenmeden önce de korkuyor muydunuz? eşinizi seviyor musunuz?

geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsıniz

Teşekkür ederim evet seviyorum. Korkum vardı fakat Geçer diye düşünüyordum geçmedi
yazık etmişsiniz öyleyse. keşke nişanlılık döneminizde bununla ilgili destek alsaydıniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…