Korkacak birşey yok relaks olun kendinizi kasmayın gayet normal birşey olduğunu düşünün kafanizda buyuturseniz vajinismus olursunuz.merhaba hanımlar ben yeni evlendim 2 kez eşimle ilişkiye girmeye çalıştık ama olmadı, olmamasının sebebi benim onu o kısma hiç yaklaştıramamam çok korkuyorum farketmeden yaklaşınca sıçrıyorum kendimi çekiyorum. İki gecedir ağlıyorum eşim çok sabırlı ama onu üzmekte hiç istemiyorum. Bu durumdan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor. Zor durumdayım.
Maalesef çocukluktan beri yetiştirilirken cinsellik pis, kötü, acı dolu, şekilde anlatıldı, bu korkun da onların sonucu. Cinsellik sadece erkeği mutlu eden bir şey değil, aynı şekilde sen de mutlu olacaksın, keyif almaya bakacaksın. Bu şekilde hem kendine hem eşine zindan etme en heyecanlı günlerini. Korkacak hiç bir şey yok. Güven banamerhaba hanımlar ben yeni evlendim 2 kez eşimle ilişkiye girmeye çalıştık ama olmadı, olmamasının sebebi benim onu o kısma hiç yaklaştıramamam çok korkuyorum farketmeden yaklaşınca sıçrıyorum kendimi çekiyorum. İki gecedir ağlıyorum eşim çok sabırlı ama onu üzmekte hiç istemiyorum. Bu durumdan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor. Zor durumdayım.
Anladığım kadroyla arkadaşım vajinusmus değil, hiç dokundurtmuyorBence hiç beklemeden bir vajinismus uzmanı bul 3 günde çözüyorlarmış. Bu işi ertelemen ileride eşinle aranda ciddi problemlere sebep olur. 8 ay vajinismusla uğraşıp sonrasında da eşinin isteksizliğinden yakınan insanlar var. Eşini evlilikten soğutmadan hemen şu an çözüm ara, düğün takıları daha harcanmamıştır sanırım birazını bu işe ayır
Ben vajinismus uzmanı değilim ama bu korku onlara çok zaman kaybettirir, belki de vajinismustur buna uzmanın karar vermesinin daha sağlıklı olacağını düşündüm açıkçası, girer acır geri çekilmesini ister o ayrı ama yaklaştırmıyor bile. Vajinismus riski olduğunu düşünmek için daha ne lazım ki.Anladığım kadroyla arkadaşım vajinusmus değil, hiç dokundurtmuyorkorkusunu yenerse bir şey kalmaz gibi, gerçi bu psikolojiyle vajinusmusta çıkabilir.
Kanın gövdeyi götürdüğünü günlerce bir tarafının üzerine oturamadığını kilitlenme hikayelerini anlatan insanların karınca kadar çok olduğu bir toplumda buna rastlanmasından doğal bir şey göremiyorum. Normal bir ilk gece yaşayabilmek mucize bence bu toplumdaAllah kimseye vermesin çok değişik geliyor böyle şeyler bana ya. Yani cinsellik kafanızda nasıl bir şey ki korkuyorsunuz falan, bilemiyorum.
Haklısınız. Cinsellik şu hayattaki en keyifli olaylardan biri, o yüzden hemcinslerimi anlamakta gerçekten zorluk çekiyorumKanın gövdeyi götürdüğünü günlerce bir tarafının üzerine oturamadığını kilitlenme hikayelerini anlatan insanların karınca kadar çok olduğu bir toplumda buna rastlanmasından doğal bir şey göremiyorum. Normal bir ilk gece yaşayabilmek mucize bence bu toplumda
İnanın açıklaması çok zor karmaşık ben inanıyorum birşey olmayacağına güzel olacağına ama bilinçaltımda ne varsa o inanmıyor bi korku salıyor geri çekiliyorum ödüm kopuyorHaklısınız. Cinsellik şu hayattaki en keyifli olaylardan biri, o yüzden hemcinslerimi anlamakta gerçekten zorluk çekiyorumKonu sahibi kendinizi bu zevkten neden mahrum ediyorsunuz yahu? Hayır en kötü ne olabilir yani.. Ne hayal ediyorsunuz?
Çok doğruu çocukken anlatılanlardan korkuyorum sanırsam bana bunu anlatan kişilerde hiç sorunsuz Çatur çutur yapıyor :)Kanın gövdeyi götürdüğünü günlerce bir tarafının üzerine oturamadığını kilitlenme hikayelerini anlatan insanların karınca kadar çok olduğu bir toplumda buna rastlanmasından doğal bir şey göremiyorum. Normal bir ilk gece yaşayabilmek mucize bence bu toplumda
Vajinusmusta kasılma oluyor erkek istesede giremiyor diye biliyorum. Biz girdirmeye çalışmadık hiç benim korkumdan cesaret edemiyorumBence hiç beklemeden bir vajinismus uzmanı bul 3 günde çözüyorlarmış. Bu işi ertelemen ileride eşinle aranda ciddi problemlere sebep olur. 8 ay vajinismusla uğraşıp sonrasında da eşinin isteksizliğinden yakınan insanlar var. Eşini evlilikten soğutmadan hemen şu an çözüm ara, düğün takıları daha harcanmamıştır sanırım birazını bu işe ayır
Hayırr.. kendimi bile bile ateşe atmadım :) çok şükür onunla değilim başka birisi karşıma çıktıBu arada bir şey soracağım, aşık olduğunuz unutamadığınız bir bey vardı, onunla mı evlendiniz?