İlişkiden çok korkuyorum

Sudemsade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
182
255
merhaba hanımlar ben yeni evlendim 2 kez eşimle ilişkiye girmeye çalıştık ama olmadı, olmamasının sebebi benim onu o kısma hiç yaklaştıramamam çok korkuyorum farketmeden yaklaşınca sıçrıyorum kendimi çekiyorum. İki gecedir ağlıyorum eşim çok sabırlı ama onu üzmekte hiç istemiyorum. Bu durumdan kurtulmak için ne yapmam gerekiyor. Zor durumdayım.

Korkacak birşey yok relaks olun kendinizi kasmayın gayet normal birşey olduğunu düşünün kafanizda buyuturseniz vajinismus olursunuz.

Maalesef çocukluktan beri yetiştirilirken cinsellik pis, kötü, acı dolu, şekilde anlatıldı, bu korkun da onların sonucu. Cinsellik sadece erkeği mutlu eden bir şey değil, aynı şekilde sen de mutlu olacaksın, keyif almaya bakacaksın. Bu şekilde hem kendine hem eşine zindan etme en heyecanlı günlerini. Korkacak hiç bir şey yok. Güven bana gece odana birkaç mum yak, relax bir de müzik aç. İyi gelecektir

Tam olarak anlayamadım. Eşin vajinaya girmeye çalışıyor da olmuyor mu yoksa komple hiç mi yaklaştırmıyosun

Bence hiç beklemeden bir vajinismus uzmanı bul 3 günde çözüyorlarmış. Bu işi ertelemen ileride eşinle aranda ciddi problemlere sebep olur. 8 ay vajinismusla uğraşıp sonrasında da eşinin isteksizliğinden yakınan insanlar var. Eşini evlilikten soğutmadan hemen şu an çözüm ara, düğün takıları daha harcanmamıştır sanırım birazını bu işe ayır

Anladığım kadroyla arkadaşım vajinusmus değil, hiç dokundurtmuyor korkusunu yenerse bir şey kalmaz gibi, gerçi bu psikolojiyle vajinusmusta çıkabilir.

Reactions: The
Bu arada bir şey soracağım, aşık olduğunuz unutamadığınız bir bey vardı, onunla mı evlendiniz?

Allah kimseye vermesin çok değişik geliyor böyle şeyler bana ya. Yani cinsellik kafanızda nasıl bir şey ki korkuyorsunuz falan, bilemiyorum.

Bende 1 ay olamamıştı ya yaklaşamıyordu bile yada girse ilerlemiyordu kastığım için ama her gün denedik sabırla en sonkinde bi an boşluğuma denk geldi dikkatim dağıldı eşim birden yapınca olmuştu o son oldu hatta hastaneye kadındoğumcuya gittik ilk doktor bu psikolojik psikiatriye git dedi o sırada etrafta hamile kadınlar vardı nasıl imrenerek bakıyordumbi bilsen ben yapamadım adamlar hamile bile kalmış diye hepsi gözümde kahramandı

Anladığım kadroyla arkadaşım vajinusmus değil, hiç dokundurtmuyor korkusunu yenerse bir şey kalmaz gibi, gerçi bu psikolojiyle vajinusmusta çıkabilir.
Ben vajinismus uzmanı değilim ama bu korku onlara çok zaman kaybettirir, belki de vajinismustur buna uzmanın karar vermesinin daha sağlıklı olacağını düşündüm açıkçası, girer acır geri çekilmesini ister o ayrı ama yaklaştırmıyor bile. Vajinismus riski olduğunu düşünmek için daha ne lazım ki.

Reactions: The
Allah kimseye vermesin çok değişik geliyor böyle şeyler bana ya. Yani cinsellik kafanızda nasıl bir şey ki korkuyorsunuz falan, bilemiyorum.
Kanın gövdeyi götürdüğünü günlerce bir tarafının üzerine oturamadığını kilitlenme hikayelerini anlatan insanların karınca kadar çok olduğu bir toplumda buna rastlanmasından doğal bir şey göremiyorum. Normal bir ilk gece yaşayabilmek mucize bence bu toplumda

Haklısınız. Cinsellik şu hayattaki en keyifli olaylardan biri, o yüzden hemcinslerimi anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum Konu sahibi kendinizi bu zevkten neden mahrum ediyorsunuz yahu? Hayır en kötü ne olabilir yani.. Ne hayal ediyorsunuz?

İnanın açıklaması çok zor karmaşık ben inanıyorum birşey olmayacağına güzel olacağına ama bilinçaltımda ne varsa o inanmıyor bi korku salıyor geri çekiliyorum ödüm kopuyor

Çok doğruu çocukken anlatılanlardan korkuyorum sanırsam bana bunu anlatan kişilerde hiç sorunsuz Çatur çutur yapıyor :)

Vajinusmusta kasılma oluyor erkek istesede giremiyor diye biliyorum. Biz girdirmeye çalışmadık hiç benim korkumdan cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…