Belirtilerin devam ediyor muSenin kaç gün var adet olmana bacım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkiden 7-8 gün geçti hamile olduğum anlaşılır mı
- Konu Sahibi tum
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile #miyim hamilebelirtisi vajina beyaz akıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah güzel haber veririm sizlere deYok ne yazık ki kanda çıkması da min 4-5 günü bulur ama adetin geçmesini beklerseniz garanti olur, test yapmakla sonuç hemen çıkmıyor az sabır :)
Benimmi , bende bilmiyom ki bnmkiler duzensiz pcos var bende malesefSenin kaç gün var adet olmana bacım
Olsun Rabbım kucağımızi boş bırakmasın bana da dua edin lütfenBenimmi , bende bilmiyom ki bnmkiler duzensiz pcos var bende malesef
Dualarim sizinle inşallah tez zamnda sağlıklı bir gebeliginiz olurOlsun Rabbım kucağımızi boş bırakmasın bana da dua edin lütfen
- 2 Ocak 2024
- 579
- 142
- 18
Ben biraz erken davrandım o yüzden negatif çıktı. Önceki hamileliğimde reglime 2 gün kala çıkmıştı şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum. Haftaya belli olur benim ki. Test değil ama kandan baktırabilirsiniz yine birkaç gün bekleyinPeki sizde hamilelik var mı? İnanılmaz uykum geliyor goguslerim açıyor. Belim ağrısından sırt üstü yatamadım. Adet olmama 8 gün var erken gebelik testi alsam çıkar mı
Mj
En onemli zamani degerlendrmssnz umut var tabiki, bnde pik gununu degerlendrmedim , o gn daha yuksek ihtimalmis blmiyodum umut ama yinede var hepmz icin hayrlisi olsunKızlar merhabalar. Bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim Ovülasyon testiyle yumurtlama takibimi yaptım 3 ü ve 4 ü pik görüp değerlendirdik ama 5 inde silikleşmeye başladı ve o günü değerlendiremedik sizce umut var mıdır yine de ?
Benimde haftaya belli olur . Haberdar edelim birbirimizi.Ben biraz erken davrandım o yüzden negatif çıktı. Önceki hamileliğimde reglime 2 gün kala çıkmıştı şimdi de öyle yapmayı düşünüyorum. Haftaya belli olur benim ki. Test değil ama kandan baktırabilirsiniz yine birkaç gün bekleyin
- 2 Ocak 2024
- 579
- 142
- 18
Tabii ki. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah.Benimde haftaya belli olur . Haberdar edelim birbirimizi.
- 22 Şubat 2022
- 425
- 182
- 33
- 34
VaybeAkintiniza bakin, cok civiksa ve seffaflastiysa yumurtlama donemindesiniz.
Gebe kaldiginizda beyazlasir daha jolemsi bi kivama gelir. Gebelik yoksa akinti da olmaz.(vajinal mantar vb sorununuz yoksa)
Ayrica gebelik varsa vücut isiniz yukselir. Ama bunu bilmek icin adet bitimi itibariyle her aksam ayni saatte vucut isinizi olcuyor olmalisiniz.
Çok teşekkür ediyorum umarım Allah hepimizin yüzünü güldürür bir an önceEn onemli zamani degerlendrmssnz umut var tabiki, bnde pik gununu degerlendrmedim , o gn daha yuksek ihtimalmis blmiyodum umut ama yinede var hepmz icin hayrlisi olsun
Merhabalar sizde var mı bir gelişmeİnanmıyor kimse ama benimde ilişkiden hemen sonra bel ağrım başladı ve 8.güne girdim hala belim ağrıyor. İlk hamileliğimde de bel ağrısı yaşamıştım ama tecrübesizlikten hangisi tuttu ne zaman gebelik başladı bilememiştim. İnşallah sizinde gebelik vardır onun ağrılarıdır. Ben günlerdir acı çekiyorum bel ağrımdan hafif hafif sızlıyor ama güçlü hssediyorum rahat edemiyorum.
- 26 Nisan 2019
- 23
- 5
- 36
- 36
- 28 Mayıs 2015
- 465
- 134
- 103
- 28
gebeliğe engel mi bilmiyorum durumunuzu ancak gebe kaldıktan sonra rahatça ilaç kullanamayacağınız için gebelik öncesi tedavi olsanız çok daha iyi olur sizin içinMrblar kızlar vajinadan koku geliyorsa gebeliğe engelmi yoksa enfeksiyondan mi merak ettim cevaplarsanız sevinirim bende hamile kalmak istiyorum
Vajinadaki kokunun sebebini ogrenmeniz gerekiyor, sebepleri arasinda englleyenlerde var tabikiMrblar kızlar vajinadan koku geliyorsa gebeliğe engelmi yoksa enfeksiyondan mi merak ettim cevaplarsanız sevinirim bende hamile kalmak istiyorum
- 26 Nisan 2019
- 23
- 5
- 36
- 36
Abla sanırım bu konulardan iyi anlıyorsun ben çok istiyorum gebe olmayı yarın kadın doğuma gidicz hiçbir sorun yok ovulasyona iki günüm var çatlatma iğnesi yazsaa doktor daha kesin bir sonuç alabilirmiyiz sence.Akintiniza bakin, cok civiksa ve seffaflastiysa yumurtlama donemindesiniz.
Gebe kaldiginizda beyazlasir daha jolemsi bi kivama gelir. Gebelik yoksa akinti da olmaz.(vajinal mantar vb sorununuz yoksa)
Ayrica gebelik varsa vücut isiniz yukselir. Ama bunu bilmek icin adet bitimi itibariyle her aksam ayni saatte vucut isinizi olcuyor olmalisiniz.